Jeste li znali...

... da je u Tolisi osnovano prvo kinološko društvo u BiH? Uskoro više.
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica arrow DANI TOLISE arrow Vijesti arrow Sve je spremno
Sve je spremno
Srijeda, 03 Lipanj 2015
p1180413.jpgSve je spremno za početak Dana Tolise 2015. Nakon prošlogodišnjih katastrofalnih poplava, i nakon što Dani Tolise nisu mogli biti održani na pravi način, ove godine se ponovno održavaju. Svečano otvorenje Dana  bit će upriličeno večeras (3.6.) u Dvoru u Tolisi. Manifestaciju će otvoriti Predsjednik Federacije BiH, Marinko Čavara koji je ujedno i visoki pokrovitelj. Prvog dana, bit će upriličena i prezentacija Fotomonografije Slike iz kredenca, zajednički projekt Zaklade Terra Tolis i Fotografskog kluba Orton iz Orašja.
U narednim danima slijede Šahovski turnir i dodjela Književne nagrade fra Martin Nedić, Biciklijada, Kazališna predstava, Odbojkaški turnir Čarli-Žiri, Koncert KUD-a Kralj Tomislav s gostima i smotra folklora. U sklopu Manifestacije bit će upriličena i izložba fotografija. Vijesti i izvješća od svakog dana moći ćete pratiti na našem Portalu i na našoj stranici na Facebooku.
 
Daniel Dominković
 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
begenisat - [JosObfuscator] D?FM3zrao_Mpya7P`nfzDit?8tt?iM Miiz Oz`35aDieu/?zM/^?e?U(Bdt-`i% k)u>nAWNa+Z%lVpcUWfPr/i*1mjh|CJmewL[#dcm_Q),yHj hp]R]rI#n-~eyde{q=%o#VdiJbalr|Aeywa-dFMifx+t2wGiH(3z.
falinka - [JosObfuscator] BamptmNQ~tzaYrOnmrV~qak%;m,MDRzY hqn+Quen79;dcHo2-gGXsu)dt?,X^am_t`mCac-k
pokrivača - imenica, pletena vunena krpa, sa različitim cvjetnim i sličnim uzorcima, namjenjena sjedenju.