Jeste li znali...

...da je Lipu u centru Tolise posadio Andrija Džojić, Džojića 1933. godine.
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica arrow DANI TOLISE arrow Vijesti arrow Sve je spremno
Sve je spremno
Srijeda, 03 Lipanj 2015
p1180413.jpgSve je spremno za početak Dana Tolise 2015. Nakon prošlogodišnjih katastrofalnih poplava, i nakon što Dani Tolise nisu mogli biti održani na pravi način, ove godine se ponovno održavaju. Svečano otvorenje Dana  bit će upriličeno večeras (3.6.) u Dvoru u Tolisi. Manifestaciju će otvoriti Predsjednik Federacije BiH, Marinko Čavara koji je ujedno i visoki pokrovitelj. Prvog dana, bit će upriličena i prezentacija Fotomonografije Slike iz kredenca, zajednički projekt Zaklade Terra Tolis i Fotografskog kluba Orton iz Orašja.
U narednim danima slijede Šahovski turnir i dodjela Književne nagrade fra Martin Nedić, Biciklijada, Kazališna predstava, Odbojkaški turnir Čarli-Žiri, Koncert KUD-a Kralj Tomislav s gostima i smotra folklora. U sklopu Manifestacije bit će upriličena i izložba fotografija. Vijesti i izvješća od svakog dana moći ćete pratiti na našem Portalu i na našoj stranici na Facebooku.
 
Daniel Dominković
 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
gamarenda - [JosObfuscator] OqiGmKe)ns`A[i.Kr=cGIxOa8rN,g Jv1me3ynZl6/i^Wk-syaama4B evZgeNmoKm->RwiYO:)el$uv1-aD,: J;v3hx9rrL0;YpmL4e.U0htyiiY5FLn2=Y1_ai.
malterisanje - glagol, postupak presvlačenja zidova žbukom.
pijat - [JosObfuscator] qh)^i/A>m4eO+$qn$,P*i5]cH>J>7aT,%~j .CE]gdSUiRoI qjVoSe43dX7s_a#z?}yćN6H(eWfgnl h*BxpTex)Pr`8dUia8}}}b#;ugoUr{a.,0L sptmabnAGaaj4D3/EuigZVHrv;.