Jeste li znali...

... da je najdua ulica u Tolisi, ulica Vladimira Nazora,  dugaka 4 kilometra?
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste ifru?

Tko je Online

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:uka

Naziv slike:

Naslovnica
Sve je spremno
Srijeda, 03 Lipanj 2015
p1180413.jpgSve je spremno za poetak Dana Tolise 2015. Nakon prošlogodišnjih katastrofalnih poplava, i nakon što Dani Tolise nisu mogli biti odrani na pravi nain, ove godine se ponovno odravaju. Sveano otvorenje Dana  bit e uprilieno veeras (3.6.) u Dvoru u Tolisi. Manifestaciju e otvoriti Predsjednik Federacije BiH, Marinko avara koji je ujedno i visoki pokrovitelj. Prvog dana, bit e upriliena i prezentacija Fotomonografije Slike iz kredenca, zajedniki projekt Zaklade Terra Tolis i Fotografskog kluba Orton iz Orašja.
U narednim danima slijede Šahovski turnir i dodjela Knjievne nagrade fra Martin Nedi, Biciklijada, Kazališna predstava, Odbojkaški turnir arli-iri, Koncert KUD-a Kralj Tomislav s gostima i smotra folklora. U sklopu Manifestacije bit e upriliena i izloba fotografija. Vijesti i izvješa od svakog dana moi ete pratiti na našem Portalu i na našoj stranici na Facebooku.
 
Daniel Dominkovi
 
« Prethodna   Sljedea »

facebook

dopis-ploa


Ime:

Poruka:

Rjenik

Ukupno 1451 riječi!
uan - [JosObfuscator] r-xXwiar*mwPejno)~il=wcP?aXK|]_,=NrR/ H1~v.4@.a^F B*mLu%;bC,PGjtGxaa_BykjBqfN Nho6=x0dJf/ 5zHh3r2DWuT~eB.Ma/ n2?rr7f.U 0pEX]rjeifmnIdo.K/g,|bQ iV;dS|2jTe[BU3x>a.?i,?k0- teTvjseV3i/=zt=G)>nP~{U3e1V3s H/oq#g.:+rtoaP{jucewOH }r|fk1oJr(gjD[OiDT* [N$s,uJ-Ge}l8J+ +8t{CZupLUp;eae a*so8P}a3Gd :(ipj/`u=;aG1PwhVPi5+mXZI7) BoDxdyHsh@A ;P?s*ze/1b.eg(:y fhQ\iU`/"7C^eVvbqb+iM.#~xd]xwiD +G,Gg%aAI7> z[ksxaR5ZL]k5/}SGiz`Y wijnYfeph- 0SgzhRo{Qdm>llbGj2ap1/v=.TO0,d bfa1d9;q G;[%zCazFWNldqvHJi5aOOj?[DeI ,2+`s$%re`|eH Y-:4wk),*dos=b5 m[_?{Xkuhm]ADZFY|awR5%XnQd\}5"x.
pricvrljit - glagol, neobino jako prisloniti.
bacanj - imenica, naprava za lov ribe. Napravljen je od prua i to tako da se dobije cilindrian oblik, sa otvorom na obje strane. Sa b. se lovi riba samo tamo gdje je voda plitka, kako riba na koju je b. baen ne bi pobjegla.