Jeste li znali...

... da je prva puka osnovna škola u BiH osnovana upravo u Tolisi? Saznajte više!
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste ifru?

Tko je Online

Gostiju online: 1
Naziv slike:

Naziv slike:...i KUD Napretkom

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Sve je spremno
Srijeda, 03 Lipanj 2015
p1180413.jpgSve je spremno za poetak Dana Tolise 2015. Nakon prošlogodišnjih katastrofalnih poplava, i nakon što Dani Tolise nisu mogli biti odrani na pravi nain, ove godine se ponovno odravaju. Sveano otvorenje Dana  bit e uprilieno veeras (3.6.) u Dvoru u Tolisi. Manifestaciju e otvoriti Predsjednik Federacije BiH, Marinko avara koji je ujedno i visoki pokrovitelj. Prvog dana, bit e upriliena i prezentacija Fotomonografije Slike iz kredenca, zajedniki projekt Zaklade Terra Tolis i Fotografskog kluba Orton iz Orašja.
U narednim danima slijede Šahovski turnir i dodjela Knjievne nagrade fra Martin Nedi, Biciklijada, Kazališna predstava, Odbojkaški turnir arli-iri, Koncert KUD-a Kralj Tomislav s gostima i smotra folklora. U sklopu Manifestacije bit e upriliena i izloba fotografija. Vijesti i izvješa od svakog dana moi ete pratiti na našem Portalu i na našoj stranici na Facebooku.
 
Daniel Dominkovi
 
« Prethodna   Sljedea »

facebook

dopis-ploa


Ime:

Poruka:

Rjenik

Ukupno 1451 riječi!
punit - glagol, pustiti jedan dah, dahnuti, puhnuti.
eperat - [JosObfuscator] jikg;#l?yQa?d47g*pAoomiul(r_S,Tx 2.:BKpylgz5e0EsddZTAtsi@t?; h*>1Fp2;g~+r0(Oo5i97zpmvZK*lo/-d1ex )`;vXoZxd4keX eFNvNr_Eykzb(`/4_of1xYDvIcH-oBi+g%gjtr# eCtG[p|)rquzMJxCj.b3aW7.
uapat - [JosObfuscator] ?1[gP$2yl7B3cpa^gE3wo}Z`Ayl^,8b vsaei=$Shs2Hp{#r*aLollD]32hjdanGtK`i66L= NS,sxItG44Poyqg1l -OZ#un#to1m=g[|R*ka1$AS#m/M`oHa,2),i%Q |j>WJo6|sqt:hx66aB(f/vaqic%ytf/iGSdJ: nV{->pU3oFsVrz {=_kgnXWU|e2qmHuoY| QeIB]tjAR.`rfaXC/gjow~V5vcnRe` MZK7seTP*XtC1o6pPTI~aPtl8lfa-.