Jeste li znali...

...da u Tolisi ima 15 terena za odbojku koji udovoljavaju odbojkaškim standardima?  Uskoro više...
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Gostiju online: 1
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Sve je spremno
Srijeda, 03 Lipanj 2015
p1180413.jpgSve je spremno za početak Dana Tolise 2015. Nakon prošlogodišnjih katastrofalnih poplava, i nakon što Dani Tolise nisu mogli biti održani na pravi način, ove godine se ponovno održavaju. Svečano otvorenje Dana  bit će upriličeno večeras (3.6.) u Dvoru u Tolisi. Manifestaciju će otvoriti Predsjednik Federacije BiH, Marinko Čavara koji je ujedno i visoki pokrovitelj. Prvog dana, bit će upriličena i prezentacija Fotomonografije Slike iz kredenca, zajednički projekt Zaklade Terra Tolis i Fotografskog kluba Orton iz Orašja.
U narednim danima slijede Šahovski turnir i dodjela Književne nagrade fra Martin Nedić, Biciklijada, Kazališna predstava, Odbojkaški turnir Čarli-Žiri, Koncert KUD-a Kralj Tomislav s gostima i smotra folklora. U sklopu Manifestacije bit će upriličena i izložba fotografija. Vijesti i izvješća od svakog dana moći ćete pratiti na našem Portalu i na našoj stranici na Facebooku.
 
Daniel Dominković
 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook


Ime:

Poruka:

Ukupno 1451 riječi!
šlauf-mantla - imenica, unutarnja guma od bicikla.
ofijunito - [JosObfuscator] ~qptrLiyHdV[jW5y~egi{v.,f%8 6*BLuh7% b-rp6UrY4Woe/n~eJ_sAMsIPZuef{G~n;o99J:m0x: Npcza/e`nV2y|a0čA~vp7eljUYYn$JjyQuK,[oy Iomn}o_icn1 /NkO0hy#o[5eqIjoe1NB*J #SjClpe|P% FmUauS-dZzQna{8vA:r7XWg.emc:nzu5^oun J)0vduXgQjt ?;gclk_Qz~am=vF:`u2,RqT b}S=_o=n(,_|Uo|} 4:Mk?}oM[xjjreTx9h Tc7:nYQipkXo.jTe_@q 9P=)bO|a{sKhš%oC |uA~psrs3i` -1>s^wNe6IbGi8r.
ćutke - [JosObfuscator] ]D(pvfY0r9[(i?l9Po*lgiKNd6,MsJ6I %,Gb}vkve>u#zo^3Z4 Ir{1G^hiJj|5V}e%H6xčxi:%I1,{Y) kSšO)FuhO/bt?-:mkjQ1e{z`M.