Jeste li znali...

...da je Lipu u centru Tolise posadio Andrija Doji, Dojia 1933. godine.
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste ifru?

Tko je Online

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:peeni vol

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Sve je spremno
Srijeda, 03 Lipanj 2015
p1180413.jpgSve je spremno za poetak Dana Tolise 2015. Nakon prošlogodišnjih katastrofalnih poplava, i nakon što Dani Tolise nisu mogli biti odrani na pravi nain, ove godine se ponovno odravaju. Sveano otvorenje Dana  bit e uprilieno veeras (3.6.) u Dvoru u Tolisi. Manifestaciju e otvoriti Predsjednik Federacije BiH, Marinko avara koji je ujedno i visoki pokrovitelj. Prvog dana, bit e upriliena i prezentacija Fotomonografije Slike iz kredenca, zajedniki projekt Zaklade Terra Tolis i Fotografskog kluba Orton iz Orašja.
U narednim danima slijede Šahovski turnir i dodjela Knjievne nagrade fra Martin Nedi, Biciklijada, Kazališna predstava, Odbojkaški turnir arli-iri, Koncert KUD-a Kralj Tomislav s gostima i smotra folklora. U sklopu Manifestacije bit e upriliena i izloba fotografija. Vijesti i izvješa od svakog dana moi ete pratiti na našem Portalu i na našoj stranici na Facebooku.
 
Daniel Dominkovi
 
« Prethodna   Sljedea »

facebook

dopis-ploa


Ime:

Poruka:

Rjenik

Ukupno 1451 riječi!
stumrait se - glagol, o nebu, jako se naoblaiti, toliko da izgleda kao da se spustio mrak: \"bjete u sobu zar ne vidite kako se stumrailo, nevrime e!\"
prokiso - [JosObfuscator] ?-ichPyem|Te(.EBn6Oi.c@T4akgP1Z,10ouy p9paDYzBrOoNuiAzNvl.o03ded2(2 Fob#d7L ]`_0SkW%rh%.a4D$wv*lM4WjKiWDe,`gQ |;%m/l%?ijzj.n}egzzZk0Vi5Ra3H,/ y1Y-EkI,i$vsL21#aecg?l1lxXoi ^;mBeCKlm:9~iSjRe_C|kk`_-DoI^|Wl.
buljit se - [JosObfuscator] 1gFl:iXaWpcgcjboDFc^lPubB,iz5 eQp):lt(aB6OzSh;YiZt~Dxiz .jWMeBpKlvzyi)kk/A/,o[Lu GHTqyp[T2oCndMwk?h.8aQZzjIvi8z/|vxvaFOt1*si.Hl qz4HRj=Jm{emy$6zl|*SEiVQDk.Gq-y,_Eet0 hv2[ZrbCuEAg{Q$>uaNE69t`l)|xiK:*TJ ;RRs2E47e9.$J ^k2.o#I4ymL0vecF%og.