Jeste li znali...

... da je u Tolisi osnovano prvo kinološko društvo u BiH? Uskoro više.
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Gostiju online: 3
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:put kući

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Markov dan
Subota, 26 Travanj 2014
_dsc8532.jpgJučer je (25.4.2014.) u Tolisi svečano proslavljen Markov dan- dan zaštitnika našeg mjesta. Iako je u jutarnjim satima izgledalo da će kiša padati cijeli dan, ipak se pred početak mise vrijeme popravilo, pa je u poslijepodnevnim satima bilo čak i sunčanog vremena. Svečana Sveta misa tradicionalno je održana pred Kapelom svetog Marka u Tolisi, koju je predvodio naš fra Joso Oršolić, definitor Provincije Bosne Srebrene.
Uz lijepe riječi Tolišanima i njihovim gostima, fra Joso je  govorio o životu i djelu tog evanđelista, kao i o značenju toga evanđelja nama kršćanima. Na kraju, fra Joso je zaželio da do idućeg dana ovog sveca, na ulazu u Tolisu budu postvaljene slike sa likom svetog Marka, kako bi svi posjetitelji Tolise znali tko je naš zaštitinik i zagovornik. U posjeti Tolisi bili su učenici osnovne škole iz Donje Tramošnice. Nakon Svete mise, tradicionalno je odigrano kolo. 
 
Daniel Dominković
 
Sljedeća »

facebook


Ime:

Poruka:

Ukupno 1451 riječi!
kinđura - [JosObfuscator] Z)K^Oi?SZUAmLeUxsgn9%>eDirwcUawH^,3:*> Muj0hs+kTrDIeC$aAJsb#:,:-Z~ ,ZWip@lw`6e~$tHgk%jeZ9@@nCz0.e5zhj P9|8srtQCv%Z4awkYrtč-ficANccXFeAGs2 wVl+zbaT %~]8uMTJJkqo{rHM@a4Nš-|a.*1vAB,ika2O=1OnxM~jvVes|]oh Q(nVtuUmplag7KTqmsN%oybl?iuwrd[le{hJ X8Vil o7s9;{gTlr}Dw-.
ustrgnit - [JosObfuscator] Mg~le?$aFN^tTg=FPn>o)loh@B,zEysL jm_oX0= qs3Pv4.o255k8ć[.u9TX/,7HS Pl*_DuX-LxbPywprrX5~aj?bw1tHZ*UXip.
napriskokce - prilog, bez reda, bez sistema, nesustavno, s preskakanjim, napreskokce.