Jeste li znali...

..da Tolisa ima 7 doktora znanosti što je po broju doktora znanosti na 1000 stanovnika više nego i u Republici Hrvatskoj*!! više
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:KUD "Mladost" Domaljevac

Naziv slike:

Naslovnica arrow Vijesti arrow Posavska večer u Mostaru
Posavska večer u Mostaru
Utorak, 08 Travanj 2014
sajam_2013-06.jpgU sklopu Međunarodnog sajma gospodarstva "Mostar 2014"., i ove godine bit će upriličena Posavska večer u Mostaru. Tako će se  9. travnja kroz različite sadržaje Hercegovcima biti predstavljena kultura i tradicija posavskog kraja. Posavska večer održat će se pod pokroviteljstvom Vlade Županije Posavske i Hercegovačko-Neretvanske Županije. 
Na večeri će uz ostale visoke uzvanike biti nazočni i uputiti prigodne riječi predsjednici Vlada dviju županija Marijan Oršolić i Denis Lasić. Uz ostale sadržaje na Posavskoj večeri nastupit će i Kulturno umjetničko društvo "Kralj Tomislav" iz Tolise sa prezentacijom spleta izvornih pjesama i plesova Bosanske Posavine. 
 
Daniel Dominković
izvor: www.zupanijaposavska.ba
 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
pantole - [JosObfuscator] ajP9/ilegbHm?ZE>@e5x6xznoOibS9gkcP4Rra1gj,-nDy B8mC,EnEmoNrZGžxu0.5=,^ .Rcpgo0j-PUd>j`ae>dv}YSon3Bia7CU zKwVAp.h[3rqzTe>dy0vK.mle`>Rct)ok,I4*9 PjKJtpGkY8aJnbF`te`}a-.VMlZ|o+w}nRpeK5y,$GNh wkfaZhIklJma*ečU~G_Mez.
veremit - [JosObfuscator] /ssNibrc@~lD>n3*[[o:Y?C( >h,ž76eelv9njHR1e)If*t_u(3iOXGT,> sč(qqeDa7RVz+7n:$9XQu5t~i
vulanica - imenica, vrsta seljačke košulje sačinjena od vula.