Jeste li znali...

..da je 1973. toliška škola imala 1721 učenika i bila najveća u općini Orašje i među većima u BiH, a 2007. samo 535 učenika!!! više
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:

Naziv slike:Toliški zet - Domlječki načelnik

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica arrow Kultura arrow Vijesti arrow Posavska večer u Mostaru
Posavska večer u Mostaru
Utorak, 08 Travanj 2014
sajam_2013-06.jpgU sklopu Međunarodnog sajma gospodarstva "Mostar 2014"., i ove godine bit će upriličena Posavska večer u Mostaru. Tako će se  9. travnja kroz različite sadržaje Hercegovcima biti predstavljena kultura i tradicija posavskog kraja. Posavska večer održat će se pod pokroviteljstvom Vlade Županije Posavske i Hercegovačko-Neretvanske Županije. 
Na večeri će uz ostale visoke uzvanike biti nazočni i uputiti prigodne riječi predsjednici Vlada dviju županija Marijan Oršolić i Denis Lasić. Uz ostale sadržaje na Posavskoj večeri nastupit će i Kulturno umjetničko društvo "Kralj Tomislav" iz Tolise sa prezentacijom spleta izvornih pjesama i plesova Bosanske Posavine. 
 
Daniel Dominković
izvor: www.zupanijaposavska.ba
 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
karašter - [JosObfuscator] :1[vH*~r(sCwt|ak [[~6r>enhri,+hVKjxeumbčOpqn#+se- }rSDMWi:_;|be{va%ebT,}E4L yEA=Fs~`L2u,Snnč$az8i^n+.p[iUNcBi4z*a@z.
kumice - [JosObfuscator] *dlpJrVo?ixZM)NlC}Oo1FZ3rgwZ,H,Y, ss?-?1uupb)@rMv4oYltNRnatBoN5 iAaJouND:d?v# 12jw*pVoPlzdkF}ouu)ntšPPck+eIS,,kpT $juur5%fs7p$|h`rVaK(vc`n.RPpoAq:J,N:E:c r/v4iAU3eHmGeurx4:]tY#>}iksh?[kM`CDZa.^l8$n.=oe=xWI,i ^oMS4oko6/:o#gM`mto@i6}|t{o]`EZ.
gulavo - pridjev, 1. o drvetu ono koje ima kvrgu u unutrašnjosti ili izvana pa se teško cijepa; 2. u prenesenom značenju, ono koje će biti teško ostvariti, ono za koje će se morati pomučiti: \"bit će gulavo, al mislim da će naši pobjedit\".