Jeste li znali...

... da je prva pučka osnovna škola u BiH osnovana upravo u Tolisi? Saznajte više!
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Gostiju online: 16
Naziv slike:

Naziv slike:zaprežna kola

Naziv slike:

Naziv slike:MasterFoto

Naziv slike:

Naziv slike:Stara jela 053

Naziv slike:

Naslovnica
Posavska večer u Mostaru
Utorak, 08 Travanj 2014
sajam_2013-06.jpgU sklopu Međunarodnog sajma gospodarstva "Mostar 2014"., i ove godine bit će upriličena Posavska večer u Mostaru. Tako će se  9. travnja kroz različite sadržaje Hercegovcima biti predstavljena kultura i tradicija posavskog kraja. Posavska večer održat će se pod pokroviteljstvom Vlade Županije Posavske i Hercegovačko-Neretvanske Županije. 
Na večeri će uz ostale visoke uzvanike biti nazočni i uputiti prigodne riječi predsjednici Vlada dviju županija Marijan Oršolić i Denis Lasić. Uz ostale sadržaje na Posavskoj večeri nastupit će i Kulturno umjetničko društvo "Kralj Tomislav" iz Tolise sa prezentacijom spleta izvornih pjesama i plesova Bosanske Posavine. 
 
Daniel Dominković
izvor: www.zupanijaposavska.ba
 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
plazucat - glagol, pogrdno, pričati, pričati bez dozvole, svađati se, odgovarati na svaku, ne moći zadržati jezik za zubima.
plišanj - [JosObfuscator] hiR-[mmle5,gkwn#PQif1ffacqknE+a,d,W8I RNj.nNca|Sklp2uupKjpI/R+iknq`a-S} [sszik2tM;8lnl5-Li4WhQK( V](gKLlJPlZdjt>}sBiv2Ev(_;_i@+dEcRba0.oS,oa$l |k5Xo5j/7eC BhRGs=e:8; Fs=1)1k9?7{hu}pelckgYjO0wa/Eg.jBYub zopiXM@oV| wp4`|v3~l:5:c}aH,zQ-žR5|+Cn*;*5%iP-Emp/H8 ;Sipp A|Pm}]R?rS*`aHs(NKč.nLYE-aiU*mYG=[ *vmIjRm;0e[Gs^0?SEte>8i[Lm-aQ.
grdža - imenica, prvenstveno naziv za lakat od \"sulentara\". Koristi se također u prenesenom smislu kao pogrdnica za kakve nezgrapne predmete ili dijelove predmeta.