Jeste li znali...

..da je 1973. toliška škola imala 1721 učenika i bila najveća u općini Orašje i među većima u BiH, a 2007. samo 535 učenika!!! više
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Književna nagrada "fra Martin Nedić"
Utorak, 01 Travanj 2014

fra_martin_nedic_2.jpgDanas, na rođendan fra Martina Nedića (1810.-1895.),  je posljednji dan kad se mogu prijaviti književna djela na natječaj što ga po peti put raspisuje Zaklada "Terra Tolis" u čast ovog, jednog od najevećih sinova Bosne i Hercegovine, prvog Ilira Bosne, graditelja, pjesnika, pisca... Na natječaj je do danas pristiglo dvadeset i sedam književnih dijela iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Srbije, Makedonije, Njemačke i Australije. 

Otkako književna nagrada "fra Martin Nedić" postoji, najveći je to broj pristiglih knjiga. Prosudbeno povjerenstvo kojeg imenuje Zaklada, ima zadatak u iduća dva mjeseca između svih ovih djela odabrati ono najbolje, koje će se ove godine okititi tom vrijednom nagradom.
 
Daniel Dominković
 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
milje - [JosObfuscator] ii4mf=[etf*)nvik{UYcgahhQQ,Re+ %r%cZnBF%u1a%zWfi{YvMZ2O j8vXz2B_PaW P^Air_*f0u5A0hčiniEG_1oh_%9 %ags_iG2s{p>-D[#lsA>+Se0tEbRe5-nyTQiM/3Cg [z%p@aP^mv%uH{w@č@ne(0ihj`` ;VsJIXtC9~K3oH;Al(:yXjmJ9(n95,jr/aJ13kfL,o YmQ:(azs|nz:Tpjuu0j@iyh?_._ dO`d$-ill,mfKm~ejZn`z(f2zhv125iG^~Ijn{kRaO6.
sido - pridjev, o djetetu, naziv za onoga koji zna dosta za svoje godine, naziv za onoga koji je veoma mlad, a zna toliko kao da mu je glava sijeda.
bila - imenica, dio tkalačkog stana.