Jeste li znali...

.. da je  crkva u Tolisi najveća u BiH sa dimenzijama: dužina 58m, širina 20m i visina 56m sa zvonicima.
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:bez komentara

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica arrow Vijesti arrow Objavljen Javni poziv za prijavu posebnih potreba i projekata od interesa za Hrvate izvan Republike
Objavljen Javni poziv za prijavu posebnih potreba i projekata od interesa za Hrvate izvan Republike
Ponedjeljak, 31 Ožujak 2014

 

964505_10151939186478066_1649877357_o.jpgU cilju promicanja veza i jačanja suradnje između Republike Hrvatske s Hrvatima izvan Republike Hrvatske, te u cilju očuvanja hrvatskog identiteta, odnosno promicanja hrvatskog jezika, kulture i tradicije i jačanja položaja hrvatskog naroda izvan Republike Hrvatske, Državni ured za Hrvate izvan Republike Hrvatske objavio je Javni poziv za prijavu posebnih potreba i projekata od interesa za Hrvate izvan Republike Hrvatske u svrhu ostvarenja financijske potpore za 2014. godinu.

Javni poziv je otvoren za sljedeće kategorije prijavitelja:

1) Neprofitne organizacije izvan Republike Hrvatske i u Republici Hrvatskoj (udruge građana, zaklade, ustanove i ostale organizacije koje ne ostvaruju dobit ili profit za svoj rad), kao i hrvatske zajednice izvan Republike Hrvatske koje se brinu za zaštitu prava i interesa Hrvata izvan Republike Hrvatske
2) Fizičke osobe čiji projekti obuhvaćaju brigu za očuvanje i jačanje identiteta Hrvata izvan Republike Hrvatske
3) Ugroženi pojedinci - pripadnici hrvatskog naroda izvan Republike Hrvatske koji se nalaze u teškim socijalnim i materijalnim prilikama.

Prijaviti se mogu projekti i aktivnosti koji obuhvaćaju sljedeća područja:

a) projekti i aktivnosti iz kulture, obrazovanja, znanosti, sporta i ostalih područja s ciljem zaštite prava i interesa Hrvata izvan RH, kao i unaprjeđenja svih oblika suradnje RH i Hrvata izvan RH
b) pomoć ugroženim pojedincima - pripadnicima hrvatskog naroda izvan Republike Hrvatske.

Rok za podnošenje prijava počinje teći od dana objave Javnog poziva web stranici Državnog ureda i traje do isteka financijskih sredstava osiguranih za ovu namjenu.

Prijave se dostavljaju isključivo poštom Državnom uredu za Hrvate izvan Republike Hrvatske na adresu: Trg hrvatskih velikana 6, 10 000 Zagreb uz naznaku „za Javni poziv".

Odluke o dodjeli financijske potpore, u sklopu ovog Javnog poziva, bit će objavljene na web stranici Državnog ureda www.hrvatiizvanrh.hr. Na istoj stranici možete preuzeti i potrebite obrasce, te Pravilniko uvjetima, kriterijima i postupku za financiranje posebnih potreba i projekata od interesa za Hrvate izvan Republike Hrvatske.
 
Daniel Dominković
Izvor:  www.hrvatiizvanrh.hr
 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
sido - pridjev, o djetetu, naziv za onoga koji zna dosta za svoje godine, naziv za onoga koji je veoma mlad, a zna toliko kao da mu je glava sijeda.
naviksat se - [JosObfuscator] SlSb#pV=oVrPXeA;n8+.la,,A/U9= s}b_RN2il/[StpS~i#H Vn);HagDNl|MHk+}7H`oJR?h4g=H,o/|/lcA=qliqzOiK:varNhakndH%F,/VC v81nAaspo]RW`i:Pt2i%O OZs[FODe`,dl MoVd8KRpGiktmT`Bei.x}Pq tMs5ae3y]8.
sandžija - [JosObfuscator] y$iwA2mZ4A{ie8W/38n-NizcCCR]aaPSp,,`;%, LG$b9okl?76 +L7k68Ao588jw6Cab_9 mU=nTb|(He#:Mv] 2mpbopyfpYc,uL9š)*wB.tVXv>aaz,w.d,m`M^= #bWo]rM#nOcavgdzyK89i_2Wty T0qkfLoDfgDpju#XeJ_n$3 {s$(eOt CLZ]čHoWglv9QNjZeRR4kOV 1Rbn;F@ejG Pwm[h8txoEcžazev (A,hp0-op|tm=a[1$k29knku>#p4>tq}xI-iM`,rU* p;}eb.Jsz4oRli] V[{ulTX elrekđ8}U3in|)}0m;aF0(,E9?[ U9y5n)~ezJd0mgo(n,{:ć4hDgS.