Jeste li znali...

.. da je  crkva u Tolisi najvea u BiH sa dimenzijama: duina 58m, širina 20m i visina 56m sa zvonicima.
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica arrow Kultura arrow Vijesti arrow Objavljen Javni poziv za prijavu posebnih potreba i projekata od interesa za Hrvate izvan Republike
Objavljen Javni poziv za prijavu posebnih potreba i projekata od interesa za Hrvate izvan Republike
Ponedjeljak, 31 Oujak 2014

 

964505_10151939186478066_1649877357_o.jpgU cilju promicanja veza i jaanja suradnje izmeu Republike Hrvatske s Hrvatima izvan Republike Hrvatske, te u cilju ouvanja hrvatskog identiteta, odnosno promicanja hrvatskog jezika, kulture i tradicije i jaanja poloaja hrvatskog naroda izvan Republike Hrvatske, Dravni ured za Hrvate izvan Republike Hrvatske objavio je Javni poziv za prijavu posebnih potreba i projekata od interesa za Hrvate izvan Republike Hrvatske u svrhu ostvarenja financijske potpore za 2014. godinu.

Javni poziv je otvoren za sljedee kategorije prijavitelja:

1) Neprofitne organizacije izvan Republike Hrvatske i u Republici Hrvatskoj (udruge graana, zaklade, ustanove i ostale organizacije koje ne ostvaruju dobit ili profit za svoj rad), kao i hrvatske zajednice izvan Republike Hrvatske koje se brinu za zaštitu prava i interesa Hrvata izvan Republike Hrvatske
2) Fizike osobe iji projekti obuhvaaju brigu za ouvanje i jaanje identiteta Hrvata izvan Republike Hrvatske
3) Ugroeni pojedinci - pripadnici hrvatskog naroda izvan Republike Hrvatske koji se nalaze u teškim socijalnim i materijalnim prilikama.

Prijaviti se mogu projekti i aktivnosti koji obuhvaaju sljedea podruja:

a) projekti i aktivnosti iz kulture, obrazovanja, znanosti, sporta i ostalih podruja s ciljem zaštite prava i interesa Hrvata izvan RH, kao i unaprjeenja svih oblika suradnje RH i Hrvata izvan RH
b) pomo ugroenim pojedincima - pripadnicima hrvatskog naroda izvan Republike Hrvatske.

Rok za podnošenje prijava poinje tei od dana objave Javnog poziva web stranici Dravnog ureda i traje do isteka financijskih sredstava osiguranih za ovu namjenu.

Prijave se dostavljaju iskljuivo poštom Dravnom uredu za Hrvate izvan Republike Hrvatske na adresu: Trg hrvatskih velikana 6, 10 000 Zagreb uz naznaku „za Javni poziv".

Odluke o dodjeli financijske potpore, u sklopu ovog Javnog poziva, bit e objavljene na web stranici Dravnog ureda www.hrvatiizvanrh.hr. Na istoj stranici moete preuzeti i potrebite obrasce, te Pravilniko uvjetima, kriterijima i postupku za financiranje posebnih potreba i projekata od interesa za Hrvate izvan Republike Hrvatske.
 
Daniel Dominkovi
Izvor:  www.hrvatiizvanrh.hr
 
« Prethodna   Sljedea »

facebook

dopis-ploa


Ime:

Poruka:

Rjenik

Ukupno 1451 riječi!
uljat - glagol, u hazardnim igrama, pobjeivati, materijalno koga oteivati, odnositi novac i slino.
koleso - [JosObfuscator] $JQK DCpkI %Fi@~ Ztqo+oJ.jaJin~bk8qB;/iR8 _o|DkR/;0rculg94^l@iL)n>i c`_pHk^rO/exS}%d)$rmQK7eS-:mtQxeR3 I4Ulk][AtoR#9j7~X1fim {s@K74;e9U~^ QAVoW0J1kQ`r%F:YleONx3i}/a~4e.;OLvX c=P5^ozO~ZkA4i`rJu4lKg~%M;4l2fciasY` z-:VAd{hU8i9orQ {2Qk>]2aK}cC-kvtaRIvJoT@^(gP)mL DCHsgI`D8t^2|Ar2YJMovDjC3ap%F Gz)7WkOqeo/j[>=aHi4:#f :i{mfuH3jaCq4r WmPm@MYo.__`gvIu|#H^IWnEY.$mo4s``tT0)] R=g2o:^kPk]rQn,F)eUGtzx_1a^vRtzbWvSifu a#n|s[pqeVTN FavJohkD-T)oZ=: BWYwLsi,v/w6So8q9}j|Bm8Kez hMosy=UpsVVxNi}X.
lafa - [JosObfuscator] 3Np5s|r3Wi;z@E4a,q9O,*03uF -aKU]rPia%RPzpv2gGALo1PAfv#W_o[9wIr4,i98z vr*p|+rfiojB0Kp_o1htWvFiCj;eOd_:l,agMB:nC%,$jx@sXerPdHC,a @d@iR/j7a>LRabYP7nlBo>-?=gEv*7Q,k7~ ztUeyGm43iqYa.g %z{yaAv(w Q-dVr+maW=fmDz/gpM)OozIWlCvNGgo3xbryyVi,-- un|a|/H.DKel:iEB)InbTGl 4@OpQUVafrVisNp{o)WhcvBQRAiiIkB}jISeF(|sdlMca%Jsvn/pjba