Jeste li znali...

..da Tolisa ima 7 doktora znanosti što je po broju doktora znanosti na 1000 stanovnika više nego i u Republici Hrvatskoj*!! više
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste ifru?

Tko je Online

Gostiju online: 4
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:Stara jela 097

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Objavljen Javni poziv za prijavu posebnih potreba i projekata od interesa za Hrvate izvan Republike
Ponedjeljak, 31 Oujak 2014

 

964505_10151939186478066_1649877357_o.jpgU cilju promicanja veza i jaanja suradnje izmeu Republike Hrvatske s Hrvatima izvan Republike Hrvatske, te u cilju ouvanja hrvatskog identiteta, odnosno promicanja hrvatskog jezika, kulture i tradicije i jaanja poloaja hrvatskog naroda izvan Republike Hrvatske, Dravni ured za Hrvate izvan Republike Hrvatske objavio je Javni poziv za prijavu posebnih potreba i projekata od interesa za Hrvate izvan Republike Hrvatske u svrhu ostvarenja financijske potpore za 2014. godinu.

Javni poziv je otvoren za sljedee kategorije prijavitelja:

1) Neprofitne organizacije izvan Republike Hrvatske i u Republici Hrvatskoj (udruge graana, zaklade, ustanove i ostale organizacije koje ne ostvaruju dobit ili profit za svoj rad), kao i hrvatske zajednice izvan Republike Hrvatske koje se brinu za zaštitu prava i interesa Hrvata izvan Republike Hrvatske
2) Fizike osobe iji projekti obuhvaaju brigu za ouvanje i jaanje identiteta Hrvata izvan Republike Hrvatske
3) Ugroeni pojedinci - pripadnici hrvatskog naroda izvan Republike Hrvatske koji se nalaze u teškim socijalnim i materijalnim prilikama.

Prijaviti se mogu projekti i aktivnosti koji obuhvaaju sljedea podruja:

a) projekti i aktivnosti iz kulture, obrazovanja, znanosti, sporta i ostalih podruja s ciljem zaštite prava i interesa Hrvata izvan RH, kao i unaprjeenja svih oblika suradnje RH i Hrvata izvan RH
b) pomo ugroenim pojedincima - pripadnicima hrvatskog naroda izvan Republike Hrvatske.

Rok za podnošenje prijava poinje tei od dana objave Javnog poziva web stranici Dravnog ureda i traje do isteka financijskih sredstava osiguranih za ovu namjenu.

Prijave se dostavljaju iskljuivo poštom Dravnom uredu za Hrvate izvan Republike Hrvatske na adresu: Trg hrvatskih velikana 6, 10 000 Zagreb uz naznaku „za Javni poziv".

Odluke o dodjeli financijske potpore, u sklopu ovog Javnog poziva, bit e objavljene na web stranici Dravnog ureda www.hrvatiizvanrh.hr. Na istoj stranici moete preuzeti i potrebite obrasce, te Pravilniko uvjetima, kriterijima i postupku za financiranje posebnih potreba i projekata od interesa za Hrvate izvan Republike Hrvatske.
 
Daniel Dominkovi
Izvor:  www.hrvatiizvanrh.hr
 
« Prethodna   Sljedea »

facebook

dopis-ploa


Ime:

Poruka:

Rjenik

Ukupno 1451 riječi!
bipe - imenica, mlado od bibe.
uapat - [JosObfuscator] [ZjwVg@]rtlPb7La}wfkugho9gl:Pm[,v.f .n9ai(sNpICr(DwlHCrjKV1OaN5J8t?E4i-2g ohDMa{t{uDotx#j G3E8n)(o=9.=]gBa,amcyaZmaJ,CO=Y _oxzZs$`a4_t,qma:A9e-v0Q4Li1$5t9JvAi[U pp*|o~,Fuw *2v30eByp^DmKUuARLQ~ 5(V^.t|r2TD=ya4|XgH|.o?(TvunY-Dex3 )CsXV>t#o*|hnp5MD#xaZSRldS:Yao}Uj.
komaljika - [JosObfuscator] OG}Edd)k/iqifJo+lL :kS26k;lg@wi$jEpcGa#~^ %,3{kUvg`u/k7zuurq$^uH)KL9z$AyAaD *kPonHofjp5Eyimkja@ mO)Mvoa6slot@3)(apcnwqep~ :mki[aH^d(aX_% +s[fhevxF^T kIsY-kqi-48nnnuXUH2$ [u_zkxrar^`MpnBx.aa3,= }9K2o2tW_uE/jeRqK)a{dkEc.