Jeste li znali...

... da je u Tolisi osnovano prvo kinološko društvo u BiH? Uskoro više.
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Objavljen Javni poziv za prijavu posebnih potreba i projekata od interesa za Hrvate izvan Republike
Ponedjeljak, 31 Ožujak 2014

 

964505_10151939186478066_1649877357_o.jpgU cilju promicanja veza i jačanja suradnje između Republike Hrvatske s Hrvatima izvan Republike Hrvatske, te u cilju očuvanja hrvatskog identiteta, odnosno promicanja hrvatskog jezika, kulture i tradicije i jačanja položaja hrvatskog naroda izvan Republike Hrvatske, Državni ured za Hrvate izvan Republike Hrvatske objavio je Javni poziv za prijavu posebnih potreba i projekata od interesa za Hrvate izvan Republike Hrvatske u svrhu ostvarenja financijske potpore za 2014. godinu.

Javni poziv je otvoren za sljedeće kategorije prijavitelja:

1) Neprofitne organizacije izvan Republike Hrvatske i u Republici Hrvatskoj (udruge građana, zaklade, ustanove i ostale organizacije koje ne ostvaruju dobit ili profit za svoj rad), kao i hrvatske zajednice izvan Republike Hrvatske koje se brinu za zaštitu prava i interesa Hrvata izvan Republike Hrvatske
2) Fizičke osobe čiji projekti obuhvaćaju brigu za očuvanje i jačanje identiteta Hrvata izvan Republike Hrvatske
3) Ugroženi pojedinci - pripadnici hrvatskog naroda izvan Republike Hrvatske koji se nalaze u teškim socijalnim i materijalnim prilikama.

Prijaviti se mogu projekti i aktivnosti koji obuhvaćaju sljedeća područja:

a) projekti i aktivnosti iz kulture, obrazovanja, znanosti, sporta i ostalih područja s ciljem zaštite prava i interesa Hrvata izvan RH, kao i unaprjeđenja svih oblika suradnje RH i Hrvata izvan RH
b) pomoć ugroženim pojedincima - pripadnicima hrvatskog naroda izvan Republike Hrvatske.

Rok za podnošenje prijava počinje teći od dana objave Javnog poziva web stranici Državnog ureda i traje do isteka financijskih sredstava osiguranih za ovu namjenu.

Prijave se dostavljaju isključivo poštom Državnom uredu za Hrvate izvan Republike Hrvatske na adresu: Trg hrvatskih velikana 6, 10 000 Zagreb uz naznaku „za Javni poziv".

Odluke o dodjeli financijske potpore, u sklopu ovog Javnog poziva, bit će objavljene na web stranici Državnog ureda www.hrvatiizvanrh.hr. Na istoj stranici možete preuzeti i potrebite obrasce, te Pravilniko uvjetima, kriterijima i postupku za financiranje posebnih potreba i projekata od interesa za Hrvate izvan Republike Hrvatske.
 
Daniel Dominković
Izvor:  www.hrvatiizvanrh.hr
 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
čvargla - [JosObfuscator] F`d)fHYotmmcQk/aInćjSZ7qePJNi ;AeajXeEN>t]lk`Ho@UJ> q%kVEPo_Yx@juboe[j {vs8e| )y#v>pj(4rWr7E.a?=5=^v5Ai}c3t HJ%@nflac |zsI-LvaHF/i2n|dz7xj2owk++)o]odl*QsZKj>:k$i[,X} w.b0Go#m|d,,[= hkf7R]up~q|h}agPdmwn6OY_i1*G.hiE )k]r`o4^4mQ-aK2dB9amL* )Wm^e`tsVa);#Ay,| W=GGnk;oc[DoOmž7RQeVjOc,+ siPd4zfJ2Wn^u~qVhSt:0:9SrZu>f=iu#[uc}kWytah.`GD Wig$nlz ssTq]lSD,I.vAPL W_Uzs:[3?aV `dTIo4iedratcM`d6iSm0aBxO)> KTnz$;aB#~č>LYie=nSaOh*,mQp(] gk(|Okma6jjo_9 zšWtl)2ioVk VdYVs/zuO($ PIYbvbi+^LjtCAre[WV+l)i@7S] WVl#~81ouWhT4kf2;gv,:2 bwp.aea4^epfa.rf;1ou,A peVm_)qCl#F[HEjx@eevgple.8fxenx.`aKp xZ2p8Qea5ELpIgr=8i^ukGua); B0TYiM .-s%Vo1[l^Jgw.
rastovina - imenica, vrsta drveta i drvene građe, hrastovina.
platit se - glagol, o šljivi, imati koristi od šljive, na taj način da od što manje šljiva bude što više rakije jednake jačine.