Jeste li znali...

.. da je  crkva u Tolisi najvea u BiH sa dimenzijama: duina 58m, širina 20m i visina 56m sa zvonicima.
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste ifru?

Tko je Online

Gostiju online: 5
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:Ne mogu vie, vrue mi je

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Objavljen Javni poziv za prijavu posebnih potreba i projekata od interesa za Hrvate izvan Republike
Ponedjeljak, 31 Oujak 2014

 

964505_10151939186478066_1649877357_o.jpgU cilju promicanja veza i jaanja suradnje izmeu Republike Hrvatske s Hrvatima izvan Republike Hrvatske, te u cilju ouvanja hrvatskog identiteta, odnosno promicanja hrvatskog jezika, kulture i tradicije i jaanja poloaja hrvatskog naroda izvan Republike Hrvatske, Dravni ured za Hrvate izvan Republike Hrvatske objavio je Javni poziv za prijavu posebnih potreba i projekata od interesa za Hrvate izvan Republike Hrvatske u svrhu ostvarenja financijske potpore za 2014. godinu.

Javni poziv je otvoren za sljedee kategorije prijavitelja:

1) Neprofitne organizacije izvan Republike Hrvatske i u Republici Hrvatskoj (udruge graana, zaklade, ustanove i ostale organizacije koje ne ostvaruju dobit ili profit za svoj rad), kao i hrvatske zajednice izvan Republike Hrvatske koje se brinu za zaštitu prava i interesa Hrvata izvan Republike Hrvatske
2) Fizike osobe iji projekti obuhvaaju brigu za ouvanje i jaanje identiteta Hrvata izvan Republike Hrvatske
3) Ugroeni pojedinci - pripadnici hrvatskog naroda izvan Republike Hrvatske koji se nalaze u teškim socijalnim i materijalnim prilikama.

Prijaviti se mogu projekti i aktivnosti koji obuhvaaju sljedea podruja:

a) projekti i aktivnosti iz kulture, obrazovanja, znanosti, sporta i ostalih podruja s ciljem zaštite prava i interesa Hrvata izvan RH, kao i unaprjeenja svih oblika suradnje RH i Hrvata izvan RH
b) pomo ugroenim pojedincima - pripadnicima hrvatskog naroda izvan Republike Hrvatske.

Rok za podnošenje prijava poinje tei od dana objave Javnog poziva web stranici Dravnog ureda i traje do isteka financijskih sredstava osiguranih za ovu namjenu.

Prijave se dostavljaju iskljuivo poštom Dravnom uredu za Hrvate izvan Republike Hrvatske na adresu: Trg hrvatskih velikana 6, 10 000 Zagreb uz naznaku „za Javni poziv".

Odluke o dodjeli financijske potpore, u sklopu ovog Javnog poziva, bit e objavljene na web stranici Dravnog ureda www.hrvatiizvanrh.hr. Na istoj stranici moete preuzeti i potrebite obrasce, te Pravilniko uvjetima, kriterijima i postupku za financiranje posebnih potreba i projekata od interesa za Hrvate izvan Republike Hrvatske.
 
Daniel Dominkovi
Izvor:  www.hrvatiizvanrh.hr
 
« Prethodna   Sljedea »

facebook

dopis-ploa


Ime:

Poruka:

Rjenik

Ukupno 1451 riječi!
nasovurito - [JosObfuscator] ?vf0p[a76rU^p~IiSd{R5uj~|(e+v,9],)Y #uf,G M7xpMs(r?ezWWYngep6+8s]eOO^YVn4{Tuov~?@mP[: ,n>hVzY3?n-7/ua2KrheLN9unvR,L2j5u},A% ]~a^.oPK_Jnrkg7oj%Eh S/3Jjk,N`1Fo2:J.Wjx,;eMYK@i =8j$?.i~esnj PL4%|panV8tok1p1)u^;jtVv z7[x;sfa*o1M,x.vt]je6qbQ,^o{ O)M,nw[ew1$p.krze]Ds;@thn]fMaJrn4}.TvoB_U %l;>j|V$3uayrt^/o);w-,=E 5,tnzUa99(mjAE_r$Gg.on+[o0u~+b,ieLS3n)VToy]||c,mjaWO KZdB+$.qi)P3bg^InSumt%$GLoxE+gk` RTna-5Sdo,qXWsGcCa>2wX?.
flanerka - imenica, bijela pamuna majica dugih rukava koja se nosi kao donji ve.
praka - imenica, praa od milja.