Jeste li znali...

...da je Lipu u centru Tolise posadio Andrija Džojić, Džojića 1933. godine.
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:Stara jela 058

Naslovnica
Novija i bolja
Utorak, 31 Prosinac 2013

_dsc2337.jpgJoš je manje od 13 sati preostalo do mnoštva poljubaca i čestitanja Nove 2014.godine. Bit će tu želja da ti pamet stane, da čovjek sam sebi ne bi znao tako poželjeti. Staru će svi odgurivati i šutati kao konzervu koja se našla na putu i odricati se nje kao novopečeni Švabo bosanskog državljanstva. Neće nedostajati ni jela svih vrsta, a pića još i više. Bit će i pripitih, to se podrazumijeva. Svi će željeti i očekivati bolje. Svi će se nadati i snivati jednu još bolju od prošle, koja je ne tako davno, također bila nova. Pa, u tom pogledu i mi Vam želimo bolje, a ono će se dogotiti ako se ispune ona dva ključna i famozna uvjeta: da ne bude gore i ne ostane isto.

Uredništvo

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
đipanje - [JosObfuscator] ?gi_%@m5eJhn5MOtQilycq#a0,[Ig gn[[njY}eb]rsFont.mca=wošs,lne}1j(aQ6 Q+ndEvHj8K7CjebčjFRx=jTI[7uah3[ KirpgQro8oglaRjS9 M$1slH[ta1L dI#p2;ru[vED;nOi]o(7|1l NjE^Zt_1^rbč>$hUaQx`_+n|oj1a: .i9ja 74imsaqokI+0ahI5ydkARJx[a7zL@Jny[djYIya(,Xc2.
unterak (untorak) - [JosObfuscator] 2#[ZZi/msFZaNejHnJGqi>AzV>cqa+a#p,rFhEc /žx@4ney}_1nOrdH=s-ur8kWCWliM: |CJXoZlIBd}0?s/j.eKF7Cv.n},iXI#l /poWr>p#e}CRSd4qF[m+ejitexla:,fSw Lpz1pU7oj:SlJd?0YL]s3NsuNBr$kWrDn_jmEa`.
zafijarit - glagol, daleko baciti, baciti iz sve snage.