Jeste li znali...

... da je prva puka osnovna škola u BiH osnovana upravo u Tolisi? Saznajte više!
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste ifru?

Tko je Online

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:iri za ocjenjivanje obnca

Naziv slike:

Naslovnica
Novija i bolja
Utorak, 31 Prosinac 2013

_dsc2337.jpgJoš je manje od 13 sati preostalo do mnoštva poljubaca i estitanja Nove 2014.godine. Bit e tu elja da ti pamet stane, da ovjek sam sebi ne bi znao tako poeljeti. Staru e svi odgurivati i šutati kao konzervu koja se našla na putu i odricati se nje kao novopeeni Švabo bosanskog dravljanstva. Nee nedostajati ni jela svih vrsta, a pia još i više. Bit e i pripitih, to se podrazumijeva. Svi e eljeti i oekivati bolje. Svi e se nadati i snivati jednu još bolju od prošle, koja je ne tako davno, takoer bila nova. Pa, u tom pogledu i mi Vam elimo bolje, a ono e se dogotiti ako se ispune ona dva kljuna i famozna uvjeta: da ne bude gore i ne ostane isto.

Uredništvo

 
« Prethodna   Sljedea »

facebook

dopis-ploa


Ime:

Poruka:

Rjenik

Ukupno 1451 riječi!
torulja - [JosObfuscator] (iBT.sm|e$t(7n3coiacW;aH,_v ieivCw.9SlcI Jr`AtamourHa
donjav - [JosObfuscator] zWfIIp%U$Qr+xih#dH/ij~8?Vepj:Uv],k}sa v6*sua[)@@n>6amzdw8ny,c,[Ok MUgVWp.o9{LDsOa4dpFHkeaR.+u]n;Wb_,BSf( }:nue-dX{n~U0hwa?7uWsH}VspCa1qvY:Za1B{np,=l.
oga - [JosObfuscator] wlJ~iAH[7>mZc,ep@n>Hiwcvpa}T(,G,) E;O72ps2obDUIg3cS:r2#E;dxinR8inoR8M,P%89 cY.n99NKre5J0pBoq[ossQ]iNl6uDmmol?IRdn}$o-uA dFo,CeX#na*6gcsK(kb@a8o[[]{ %a;IW+efF;GBl:LjigjEKohaO2`Xedq5HeXUp@y,)} {z$]ggvlNuYKW$Np:eVSa/=T]aVq{%,q^p >2x~iwi@d,Vi3n~o^nktp_:wkz+di.R7nz,x2Pjla+GA.m.