Jeste li znali...

... da je prva puka osnovna škola u BiH osnovana upravo u Tolisi? Saznajte više!
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste ifru?

Tko je Online

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Novija i bolja
Utorak, 31 Prosinac 2013

_dsc2337.jpgJoš je manje od 13 sati preostalo do mnoštva poljubaca i estitanja Nove 2014.godine. Bit e tu elja da ti pamet stane, da ovjek sam sebi ne bi znao tako poeljeti. Staru e svi odgurivati i šutati kao konzervu koja se našla na putu i odricati se nje kao novopeeni Švabo bosanskog dravljanstva. Nee nedostajati ni jela svih vrsta, a pia još i više. Bit e i pripitih, to se podrazumijeva. Svi e eljeti i oekivati bolje. Svi e se nadati i snivati jednu još bolju od prošle, koja je ne tako davno, takoer bila nova. Pa, u tom pogledu i mi Vam elimo bolje, a ono e se dogotiti ako se ispune ona dva kljuna i famozna uvjeta: da ne bude gore i ne ostane isto.

Uredništvo

 
« Prethodna   Sljedea »

facebook

dopis-ploa


Ime:

Poruka:

Rjenik

Ukupno 1451 riječi!
duva - [JosObfuscator] P15du^l%.-dka:nM|3,L, d6k?n@FY@ZeHDNu3;g1OooVd~Xlca.n7HyA H/a7iacd5%l^iyU^~ 7j$QtIyahPxpkd+} ~mo>iZfr#y,{wiE9CsYH.
streljav - [JosObfuscator] G.{{pXD~prW(-ui/zCuyd==T?jG[zLeoJvjh1,: nbo5kn#aONf4rj>Ojw _kF{U%oDtjNk(0ii60f uXBkojl#bcIe}Ih1 LP0rpcH-av^zblIaJ$}-u$=2.p_wa>|Fn6QGe|b) I^Ukw~*%do^+I[sPIjxezqKm,UW#r, nnaY^?;eGWpM--qozL{o)eI4q>5PTl?*pOmjDaFSny`a,.:hlB |hESprF~us;a}_+3?+_b9ll-eA506NQBo{RlV}ja,xz_agnf,,,j/_U ,wL9MGbu]^gpONTjBa0-;qva{,Hk.?] t[`93rDCia/jfm;j==Z)c~uL)L`WpJba]NHnsG.
torulja - [JosObfuscator] SJkmiICcmy2eynTcibKgcx]B3gaeE,S mmtvW.wE ~tro,rXg+.a