Jeste li znali...

.. da je u prostorijama Narodne osnovne škole u Tolisi na inicijativu Tolišanina fra Ilije Oršolića osnovana prva zemljoradnička zadruga u BiH 1904. godine? Saznajte više.
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica arrow Vijesti arrow Nazivi za Božić u Europi
Nazivi za Božić u Europi
Srijeda, 25 Prosinac 2013
Nazivi za Božić u EuropiČestit i Blagoslovljen Božić našim mještanima, čitateljima i svim ljudima koji ga slave želi uredništvo portala.
Božić je obiteljski blagdan koje trebamo provesti u društvu svojih najmilijih, a za one koji moraju malo svratiti i na internet neka pogledaju na slici (otvorite članak pa kliknite na sliku za uvećanje) kako se u pojedinim zemljama Europe naziva blagdan rođenja Isusa Krista te značenja/objašnjenja nastanka tih naziva.
Damir Oršolić
 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
odovoljit - [JosObfuscator] z~]3oiAo0Dz)gosuup|b.i)~ltE/+Rid ?X3~v/gMgotuxCluC:j{6tsZuO =znm>Ta[8@ny ^čHiamj*eJ.
veštet - [JosObfuscator] _aXiCR0m33#*he0nk/iG1af:c5$Ya6-fR,1IXw DKgYpMryohsu%Atz%,[urcSva9DLO5nmygba~Hpf %glBr1C0a,X0)xd2n$aZx a-#p%[/_trsv|siow]fQNsn9Vt>rZos2o2Jr4hLriDB%;jmlbN;a:s ^upR[$Q )xo_kqhXo~WBjg$~Ho=m6jupdru [IQs2zoem `)o*db-b%hOa}arv)>=l8X|fjE2RqaU:j7a Et0p7K?>l#e|t)?eXM-/n#irj[:[e%QwI |~nTKT;a#yte*mY6ZHOjTa]~ieif)šDtGoO;Ia^NPjwah0>g/ kGokbxLdzQns D13omvI(rqMqbLf$hWo;Ov3$o_geEB ){epDrI(+@umeJ1tć@wp7Da9.
džak - imenica, vreća.