Jeste li znali...

da je u Tolisi na Božić 25.12.2009.g., izmjerena temperatura zraka plus 22,7 stupnjeva celzijevih, i da na tlu nije bilo uopće snijega, a da je samo nekoliko dana prije (21.12.2009.g.), izmjerena temperatura od minus 19,6 stupnjeva i 28 centimetara snijega na tlu.

 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Nazivi za Božić u Europi
Srijeda, 25 Prosinac 2013
Nazivi za Božić u EuropiČestit i Blagoslovljen Božić našim mještanima, čitateljima i svim ljudima koji ga slave želi uredništvo portala.
Božić je obiteljski blagdan koje trebamo provesti u društvu svojih najmilijih, a za one koji moraju malo svratiti i na internet neka pogledaju na slici (otvorite članak pa kliknite na sliku za uvećanje) kako se u pojedinim zemljama Europe naziva blagdan rođenja Isusa Krista te značenja/objašnjenja nastanka tih naziva.
Damir Oršolić
 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
purašak - prilikom pečenja kokica, naziv za zrno koje se ispeklo, a nije raspuknulo i pretvorilo u kokicu.
broštan - imenica, vrsta biljke penjačice, bršljan
kompir - [JosObfuscator] #BEfrism;C2Uwe3Jna/h3is+cZ2S.a^}|],ME|*2 i=0`1~.AYm+ aL+gB^~-Rod665m@ou$qqVlU8I(jLca.asJvteaotjm) m~GhbCbi;d(zlZ)j6=v5k.iajK,^>Y+v ~dBkG(r/*UNuu;m57CprFiGbTMwrEF.A Lv>_2:y54.~Bwe5 meBlp/co}yk;gwirAgRCd$paA-nT P+VqnhZ|Oa9zSi$mYodv0_ _?pzOaC@0 >G]{YvhKMQe.ATlt0i|ak_gHPKihm-o) B{PbnGX$o^Wsn.