Jeste li znali...

.. da je u prostorijama Narodne osnovne škole u Tolisi na inicijativu Tolišanina fra Ilije Oršolića osnovana prva zemljoradnička zadruga u BiH 1904. godine? Saznajte više.
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Gostiju online: 1
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Nazivi za Božić u Europi
Srijeda, 25 Prosinac 2013
Nazivi za Božić u EuropiČestit i Blagoslovljen Božić našim mještanima, čitateljima i svim ljudima koji ga slave želi uredništvo portala.
Božić je obiteljski blagdan koje trebamo provesti u društvu svojih najmilijih, a za one koji moraju malo svratiti i na internet neka pogledaju na slici (otvorite članak pa kliknite na sliku za uvećanje) kako se u pojedinim zemljama Europe naziva blagdan rođenja Isusa Krista te značenja/objašnjenja nastanka tih naziva.
Damir Oršolić
 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
patka - [JosObfuscator] )_YqaiTyzHmaRR]e~S0`nT*$iPs{ScF=ca]igTl,4 agULu(mfe@PBncfdsao~x .>pZq#L[o+1s(uVMMO$dj.T~a3Ay,.Mp]a T}|zyOabaTJ60d e{eVEggcr{+;8iHjy>9{ha7OnMjSe;| Ud_-lV]DLjfu*DIxMd8Jk$7spekb}huokK#z?g?,BMx a=FtCP{efic,e~jteBrIluz8t)aP2,X 2_nt-8qaS ~q1YtGOa-@j@1j=C 9bnX7s(Gagčch*iXn$B B/šG11t?2so5^ jW^s1~d,Se[uu ]?^Nno6mar(`3pZ#JSuen@vB,=i( =@v?rPm4u|ćIoLm$Doyc EvaDoI[dM_o{U@QmrHm%,d- TMt9PelCGXrY2d4jmIYYqokf=1oCJSPre(.lf.
čelac - imenica, roj pčela, pčelac.
maća - [JosObfuscator] Y)S3Qi4mfu0egn^inY`cGqZea:tGE,f rp2o[YhmvaU;_acOaj[T@kD[a4lW,i wlm@a=vA,ćde#48Kh[VzlNa?t.