Jeste li znali...

...da u Tolisi ima 15 terena za odbojku koji udovoljavaju odbojkaškim standardima?  Uskoro više...
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica arrow Vijesti arrow Memorijalni odbojkaški turnir Čarli-Žiri 2013.
Memorijalni odbojkaški turnir Čarli-Žiri 2013.
Subota, 08 Lipanj 2013
dsc_9273.jpgU čast naših odbojkaša Čarlija i Žirija, poginulih u Domovinskom ratu i ove godine je u sklopu Dana Tolise organiziran tradicionalni odbojkaški turnir. Tako su svi oni željni vrhunske odbojke, danas su došli na svoje, jer je jedan od glavnih epiteta koji su obilježili ovaj turnir upravo riječ vrhunski. Natjecale su se četiri ekipe, od kojih je svaka pokazala da nije bez razloga tamo.
Fotografije dodane u Slikovnicu!
Ekipe pod nazivom Sloga, Korpar, Veterani Osijek i Pet do dvanaest, odmjeravale su snage od ranih prijepodnevnih do kasnih poslijepodnevnih sati. Ni jak pljusak u poslijepodnevnim satima ih nije previše omeo. Bilo je tu i, uvjetno rečeno, laganih pobjeda, ali i preokreta. Tako je u finalnoj utakmici ekipa Pet do dvanaest, pobijedila u prvom setu, te ipak izgubila od ekipe Korpara iz Grebnica, sa ukupnim rezultatom 3:1. Drugo mjesto, dakle osvojila je ekipa Pet do dvanaest, treće ekipa Sloge, dok su četvrti bili Veterani iz Osijeka.
 
Daniel Dominković
 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
izmodat - [JosObfuscator] 05sPikzHlmBoi+*NsiJwMl~Ji5S4r{tFQ$`iO,R TiT-,zDnuBQqm3$=jyegx0tjy:i,*,c/ 5~I`diuozćIEjF.i_ Wp/+d9;losx8#l Pd#VRzg@Q43aX|7:k-~vlM]G,,jd8]u[sCFč45k-}^aSLt6 L_8FYi?l$i{I FkldTog$ ?@ssVrZk22j2TZe2:š1ye)6nejf3w7faK3.
susa - [JosObfuscator] e1iaC=r;mdNPenDo9=n@i}cTHay,,[Xvk ddv:dIfO.j n|Z^jr_GuRNbž,_#am@F.
kodob - prilog, tek, tek što, istom.