Jeste li znali...

.. da je u prostorijama Narodne osnovne škole u Tolisi na inicijativu Tolišanina fra Ilije Oršolića osnovana prva zemljoradnička zadruga u BiH 1904. godine? Saznajte više.
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Gostiju online: 4
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Memorijalni odbojkaški turnir Čarli-Žiri 2013.
Nedjelja, 09 Lipanj 2013
dsc_9273.jpgU čast naših odbojkaša Čarlija i Žirija, poginulih u Domovinskom ratu i ove godine je u sklopu Dana Tolise organiziran tradicionalni odbojkaški turnir. Tako su svi oni željni vrhunske odbojke, danas su došli na svoje, jer je jedan od glavnih epiteta koji su obilježili ovaj turnir upravo riječ vrhunski. Natjecale su se četiri ekipe, od kojih je svaka pokazala da nije bez razloga tamo.
Fotografije dodane u Slikovnicu!
Ekipe pod nazivom Sloga, Korpar, Veterani Osijek i Pet do dvanaest, odmjeravale su snage od ranih prijepodnevnih do kasnih poslijepodnevnih sati. Ni jak pljusak u poslijepodnevnim satima ih nije previše omeo. Bilo je tu i, uvjetno rečeno, laganih pobjeda, ali i preokreta. Tako je u finalnoj utakmici ekipa Pet do dvanaest, pobijedila u prvom setu, te ipak izgubila od ekipe Korpara iz Grebnica, sa ukupnim rezultatom 3:1. Drugo mjesto, dakle osvojila je ekipa Pet do dvanaest, treće ekipa Sloge, dok su četvrti bili Veterani iz Osijeka.
 
Daniel Dominković
 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
dževapit - [JosObfuscator] pTLZ>i_(mKa~t6`ui1N ON_Sjm~UMok3(+>g{Hu|ADćHrEVnbo@3s$#Kto 1;]Zr$PcejRr2e7e^_anšQTiTia}WWPvQzOG7asLwGQnI27Cjh^Xayme_ kZsu2,3vNPk_i~h~hJ VD7/>oP6VbGvvdedzCkz1aJu^d,C^m T_s}b);t#J:`0i;H`zćF,zx(in{L- (A9]izvMea{vvFdgrQ|8šF/C[i3/#jetV=%y8i9C$#I nEmIJs}o:bvS++Xef ZUBp_@o_{hsQo7lQwgoH;vmeX?w.
guzičar - [JosObfuscator] *6,DoNLs$BoV?bN59aNw rkh3poph=nj.c*Za?,KSM u;35pd^)4o,ANđAxe3s JnOL1Re%#66pob;.Fo:zRvd1)uxa_1in{#a;x a4-%1uW)D. WugesOj5vQEv*a{=tpq)c?o9y,Xkvg;ljxe},.|~wv 8o2CoqqbsRTJiSčnn4JOoZ6Zr4 Z+/hrHA[a;1d$r#9i$B w$jcz:{neYy>lf3#ca?8dN 3i)=9Z 8LpC3hCpi7DlnćH4Ia
kumrija - imenica, ptica gugutka, srodna i veoma slična grlici.