Jeste li znali...

...da je Lipu u centru Tolise posadio Andrija Džojić, Džojića 1933. godine.
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Gostiju online: 1
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Memorijalni odbojkaški turnir Čarli-Žiri 2013.
Subota, 08 Lipanj 2013
dsc_9273.jpgU čast naših odbojkaša Čarlija i Žirija, poginulih u Domovinskom ratu i ove godine je u sklopu Dana Tolise organiziran tradicionalni odbojkaški turnir. Tako su svi oni željni vrhunske odbojke, danas su došli na svoje, jer je jedan od glavnih epiteta koji su obilježili ovaj turnir upravo riječ vrhunski. Natjecale su se četiri ekipe, od kojih je svaka pokazala da nije bez razloga tamo.
Fotografije dodane u Slikovnicu!
Ekipe pod nazivom Sloga, Korpar, Veterani Osijek i Pet do dvanaest, odmjeravale su snage od ranih prijepodnevnih do kasnih poslijepodnevnih sati. Ni jak pljusak u poslijepodnevnim satima ih nije previše omeo. Bilo je tu i, uvjetno rečeno, laganih pobjeda, ali i preokreta. Tako je u finalnoj utakmici ekipa Pet do dvanaest, pobijedila u prvom setu, te ipak izgubila od ekipe Korpara iz Grebnica, sa ukupnim rezultatom 3:1. Drugo mjesto, dakle osvojila je ekipa Pet do dvanaest, treće ekipa Sloge, dok su četvrti bili Veterani iz Osijeka.
 
Daniel Dominković
 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
đegod - [JosObfuscator] `_p^-Nr:RH_iWBQl6o+ga,h}fqf Z=1^.ba i)%5unia.w=5 t=b=3i_MlHl(^7olHyiE NkUeko`Irjb~LbLemV0mVH Y0~J#m3J3j.qelKec;sJEfC%t6nu+BP,OUJW| Ng7}%g1dI~Bj@eFgzL%vEoP^1d8=#.>fj{ q+K2ycYe.I 0M7Z(nTavzx tL0PYnYebvAxk1T+7oa{u2m, %mupBjeEmnXe`7st)Xt}n;M]uoj+am,7]Gnf qniESuSe7G5*Gg_MZ%dX%(j8WnietWFf.
flaška - imenica, malena boca, bočica.
ušljo - [JosObfuscator] rE`g%i}mTn=b[e1nH*i:}9p3clham6g,% N]8Ep/ldqoJ~-girB4)0d2ht%afkv?n[h/ 4:|nv#,QaenzWgG`ia:AvlN /jCz+lAabg$%% Uo)?|sJOo+rvHb`Su(um @C)sz]>a. 9$#AkRS[:ljst-ue2N%mqpxa{vUI7i+SmT1A^ 61uXcFDXšaigrm#:%a$OOU,l} Gl3HkHp3l+6e%Q;mMPpCo