Jeste li znali...

... da je najduža ulica u Tolisi, ulica Vladimira Nazora,  dugačka 4 kilometra?
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica arrow Vijesti arrow Traži se novi suprug
Traži se novi suprug
Subota, 08 Lipanj 2013

dsc_9244.jpgU izvedbi Gradskog amaterskog kazališta iz Orašja i Gradskog kazališta "Joza Ivakić" iz Vinkovaca, sinoć (7.6.2013.) u Dvoru, uprizorena je kazališna predstava pod nazivom "Traži se novi suprug." Publika je svakako očekivala da predstava bude zanimljiva, no da će biti toliko suza od smijeha, nitko nije mogao pretpostaviti. U predstavi u kojoj glume samo tri glumca, ne nedostaje ništa. Nema nepopunjenog prostora, jer su likovi jako živopisni i svestrani. 

Fotografije dodane u Slikovnicu!

Udovica koja se nakon deset godina od muževe smrti odlučila ponovno udati, traži savjet od svojeg susjeda o toj stvari. No, susjed je godinama potajno zaljubljen u nju, ali nema šanse kod susjede. Odlučuje se dati oglas u novine i između četvorice prosaca odabrati najboljeg. Susjed odlučuje angažirati svoga prijatelja glumca, koji bi trebao odglumiti uloge četiriju prosaca, koji bi bili toliko loši da bi ih susjeda odbila sve, te bi pristala udati se za njega. Prve dvije uloge koje su mu zadane, glumac odigrava prema dogovoru. No, kasnije se "zabisnisio" u ženu kojoj se lažno udvarao, te je odlučio odigrati ulogu diplomata, predstavnika Hrvatske u Ujedinjenim narodima, inače Ogijev dobar prijatelj i savjetnik. No, susjed odlučuje uzeti stvar u svoje ruke, te se i on odlučuje na igranje uloge. Kako je završilo? To ćete morati  pogledati sami.
 
Daniel Dominković
 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
pijukat - [JosObfuscator] Q+gtKlVa;gbRo7lOi*c,hHO%j $xgFGjbhXCed~g9s5D]t*4(i,k9-g M5TlbsjoZm9(mDEb>{tzjo[5bagnc,JNl izba3gl@cS#Gi2=nZ (Ok:nya$hLU .nSCMOja3čD+>AiUfnN 6mdPdhgza?n *O[#ms}eKg (_n5_eT2: 8IEg]9rPgiYQtIlz[eglve70Ft,5Me} |:39s842)ihg{zs~fa~=twFvyi9|2,|} >oL6j=3bltaFl2=i~r?hhz,cniZtvxaxtrtlYiVvj/u.
oturit - [JosObfuscator] *z;0g7rXcl.aB/XTgNqo[ARMNl6GOI,L;,Z %1`Ma:.U {+J@JoTOSTdRLclHg:u5rQYXgnnWW5u2vl^0ti+iPC2i,,t ?sbrRsuGšSi0tS}9iVh#*[,x53V {oPzcdHpbu/:Neat8~8Jc>iodt*.h$i5p~ Rk+$oXu87d+s=(+ zsj92s@eckUyb]F`G=e]1};j Hz2Y(3).vaG A_Hp{=c/r%eTbbCa*`5cgy=Ti4tDPFiTVc ~nrO+aj EKik7O_IoAg~y=aX ~dgySrw,;.u#gqo46G;gku -DLwxk((EaTkVv@eJlmuM$7%_ MNkdHRPpr_yriai`3{vXi9cS#6IuOlJ.
Albanez - imenica, stanovnik kraja zvanog Albanija u Tolisi i u Vidovicama.