Jeste li znali...

da je u Tolisi na Božić 25.12.2009.g., izmjerena temperatura zraka plus 22,7 stupnjeva celzijevih, i da na tlu nije bilo uopće snijega, a da je samo nekoliko dana prije (21.12.2009.g.), izmjerena temperatura od minus 19,6 stupnjeva i 28 centimetara snijega na tlu.

 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:zrake sunca se probijaju kroz oblake

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica arrow DANI TOLISE arrow Vijesti arrow Traži se novi suprug
Traži se novi suprug
Subota, 08 Lipanj 2013

dsc_9244.jpgU izvedbi Gradskog amaterskog kazališta iz Orašja i Gradskog kazališta "Joza Ivakić" iz Vinkovaca, sinoć (7.6.2013.) u Dvoru, uprizorena je kazališna predstava pod nazivom "Traži se novi suprug." Publika je svakako očekivala da predstava bude zanimljiva, no da će biti toliko suza od smijeha, nitko nije mogao pretpostaviti. U predstavi u kojoj glume samo tri glumca, ne nedostaje ništa. Nema nepopunjenog prostora, jer su likovi jako živopisni i svestrani. 

Fotografije dodane u Slikovnicu!

Udovica koja se nakon deset godina od muževe smrti odlučila ponovno udati, traži savjet od svojeg susjeda o toj stvari. No, susjed je godinama potajno zaljubljen u nju, ali nema šanse kod susjede. Odlučuje se dati oglas u novine i između četvorice prosaca odabrati najboljeg. Susjed odlučuje angažirati svoga prijatelja glumca, koji bi trebao odglumiti uloge četiriju prosaca, koji bi bili toliko loši da bi ih susjeda odbila sve, te bi pristala udati se za njega. Prve dvije uloge koje su mu zadane, glumac odigrava prema dogovoru. No, kasnije se "zabisnisio" u ženu kojoj se lažno udvarao, te je odlučio odigrati ulogu diplomata, predstavnika Hrvatske u Ujedinjenim narodima, inače Ogijev dobar prijatelj i savjetnik. No, susjed odlučuje uzeti stvar u svoje ruke, te se i on odlučuje na igranje uloge. Kako je završilo? To ćete morati  pogledati sami.
 
Daniel Dominković
 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
cura - imenica, igraća karta,treća po jačini u igri rauba i srodnim igrama, dama.
pišulja - [JosObfuscator] 5=z}iqEm:ay|_eG;n?)[)giIHgc/+%Ioa;o,Xmy+2 u$$8pg$R|`oEg3]r-bdNVdRa_N0in%%I 3iQnE?laEHzhaCiBv~Sx @2MI1zEvixa$ y-sžeBA0eh%|n0t@Tzs2|Ukssdo.a R6w4d,Wii2BbjBdKN;e//tVQIeD)` yvGfi4:9lShMip bz5CY.af yGBZ?žmeXe5ALnTf_sVY/k;u-c_l |ojslSoH|6hb5?^_uL 4k6qKu$9]ocTpc`I{ćEEl]eZ%D#.
lajbić - [JosObfuscator] ;PžtKJeASan)s4kkv#8Ubi:FR8 |US;o8@d0_Scj5emvVG]PnUkCi4^K1? 4m|4pK7ryeR5%dSm0eLQo?dt($,NH 1>EhgKrTu^^d26~1nCjPdP-ta-YzOk