Jeste li znali...

...da je Lipu u centru Tolise posadio Andrija Džojić, Džojića 1933. godine.
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:mošusna patka

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica arrow Vijesti arrow Šahovski turnir
Šahovski turnir
Subota, 08 Lipanj 2013
dsc_9189.jpgJučer (7.6.2013.) u popodnevnim satima, održan je (sada već tradicionalni) šahovski turnir. Ove godine, a što je za svaku pohvalu, pored seniora , članova šahovskog kluba Orašje, Bošnjaci i Babina Greda, natjecali su se i kadeti. Ukupno se jučer natjecalo dvadeset i troje seniora i petnaest kadeta. Među kadetima bila je najbolja Ivana Mikić iz Vidovica,  a među seniorima Ivica Leaković iz Bošnjaka. 
Pobjednicima su podijeljeni pehari i priznanja, a šahovskim klubovima zahvalnice. Očito je kako ovaj sport privlači sve veći broj ljudi, a što je posebno važno, veliki broj djece. Tako unutar Šahovskog kluba iz Orašja, djeluje i škola šaha, čiji je voditelj Vjeko Živković. Nije stoga slučajno da je upravo iz našeg Šahovskog kluba dolazi aktuelna prvakinja u šahu za mlađe kategorije, Ivana Mikić.
 
Daniel Dominković
 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
šifunjer - [JosObfuscator] JJ[?/i1EnmKM3#je5im6/nYO1>iQ{/c%aj`,U hvbrQXEos3ZtCcdIa] F7JHBs%t?s=#aZrhV,iXXnKQ/~zs]XEk-7d4foGg9T~[ PSXKd>4r-pN9dv6F#ObeNucn7o/_6Txg$# SZv1oIK:rjemzMa@x{=Br.$?]]ab3|g{.
džomba - [JosObfuscator] RLupABUFqo-?Q0v4gVAeA,eć05i[ 0Ik)td_$otER[m6QrqZanw[*d*:Lau dzboezGqm$clKwjm[4gWeeFVj,7lb 8[0eg`3r#6~ugnmmQb)?>eeNX?n
pokasno - prilog, prilično kasno.