Jeste li znali...

..da je 1973. toliška škola imala 1721 učenika i bila najveća u općini Orašje i među većima u BiH, a 2007. samo 535 učenika!!! više
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica arrow Vijesti arrow Šahovski turnir
Šahovski turnir
Subota, 08 Lipanj 2013
dsc_9189.jpgJučer (7.6.2013.) u popodnevnim satima, održan je (sada već tradicionalni) šahovski turnir. Ove godine, a što je za svaku pohvalu, pored seniora , članova šahovskog kluba Orašje, Bošnjaci i Babina Greda, natjecali su se i kadeti. Ukupno se jučer natjecalo dvadeset i troje seniora i petnaest kadeta. Među kadetima bila je najbolja Ivana Mikić iz Vidovica,  a među seniorima Ivica Leaković iz Bošnjaka. 
Pobjednicima su podijeljeni pehari i priznanja, a šahovskim klubovima zahvalnice. Očito je kako ovaj sport privlači sve veći broj ljudi, a što je posebno važno, veliki broj djece. Tako unutar Šahovskog kluba iz Orašja, djeluje i škola šaha, čiji je voditelj Vjeko Živković. Nije stoga slučajno da je upravo iz našeg Šahovskog kluba dolazi aktuelna prvakinja u šahu za mlađe kategorije, Ivana Mikić.
 
Daniel Dominković
 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
živika - [JosObfuscator] 0|4[Pz7MPOa%od*BrdolFa17sYDls^z,iZSZ @Ut^rv+Fja>DOgJBl@ +KaOrkb;8anI3B|n=ueTC#,JifgK c)#Qo)sg+už6Ai8lY>j@jq.ral#Y{k
aldumaš - imenica, prilikom kupopridaje čega, kupljeno alkoholno piće (uglavnom rakija), kojim se treba proslaviti kupnja i prodaja, za sudionike kupoprodaje i osobe koje su pomagale u kupoprodaji.
zagon - [JosObfuscator] F>LisVm4e)nvs9i0wcRc$zap>`Wv,-{D JkVt9mj+Fe5r,atsn)k@jb8e1;Ic w6C3ukO,ol01h~dC qjr~s_>Vv6j@`0ika*on.M)j|eqal0:rUo] eUw\64*i"mjbecYCl3 (a^~t/iLj[? nV#sqNs^Yu@q(-1p+IGCrK@L>aH-Z}s(dTcn:kas S`{%kP[dX*rwPhzmd,s9va`čq_w;Xa(K?H)]-b f|L4-#jX7Wn%UWi{V((jlAjG>ex8.B$ hDVDjHBboEm|sBšU.j] hqiZ3l}_mW00Xa9*Fjvlr@kE{aTk Xz-aC.pHg~OPBoSd>Cn7rm\s?"{1;{.