Jeste li znali...

... da je u Tolisi osnovano prvo kinološko društvo u BiH? Uskoro više.
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica arrow Vijesti arrow Šahovski turnir
Šahovski turnir
Subota, 08 Lipanj 2013
dsc_9189.jpgJučer (7.6.2013.) u popodnevnim satima, održan je (sada već tradicionalni) šahovski turnir. Ove godine, a što je za svaku pohvalu, pored seniora , članova šahovskog kluba Orašje, Bošnjaci i Babina Greda, natjecali su se i kadeti. Ukupno se jučer natjecalo dvadeset i troje seniora i petnaest kadeta. Među kadetima bila je najbolja Ivana Mikić iz Vidovica,  a među seniorima Ivica Leaković iz Bošnjaka. 
Pobjednicima su podijeljeni pehari i priznanja, a šahovskim klubovima zahvalnice. Očito je kako ovaj sport privlači sve veći broj ljudi, a što je posebno važno, veliki broj djece. Tako unutar Šahovskog kluba iz Orašja, djeluje i škola šaha, čiji je voditelj Vjeko Živković. Nije stoga slučajno da je upravo iz našeg Šahovskog kluba dolazi aktuelna prvakinja u šahu za mlađe kategorije, Ivana Mikić.
 
Daniel Dominković
 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
mjerkat - [JosObfuscator] ^?uL^eb~vDuoSNd80c[?i[],[t$Ri(1cph +Tr..SIIeT@T|dv?@ Qoi#NmRzEmBe$xDgđ)w;*9uBUV{H Tt_d/dnv3od7Pi19nEmjP|9ua{_ AzX>k`afv/m]Vba;Ođ;:KeWGnIQovi:qhUml{ mEJpssF1GNth`vrRwXqa9wnf)Mja[RZUC,`? Fn%xfp;QI.fo+/sknk*Fr@Oe`di]Rdo,vEB.E*arZtN$Idi^uo,,U_ML- hsR5PmyzOi#r`lN~*iA/]@gv;aAavsWt61V4iJF o-2QsqiAx1tHufaKd=cmui%c0Sjpm#u
kvočka - imenica, naziv za dijete koje rano ujutro na Badnjak ide od kuće do kuće, radi dobijanja slatkiša i novca.
zjalit - [JosObfuscator] ggp+YElSa0Tgcm@ox0ql6,H>R _lč+Xuz]t8/g6~i[M 22Rbos9#He(b# Sd6o6#wacllLenkQocVT4?,Zv#SX ?=C-g[lqaB?s2NZznfwFZnobsiu @gNm2/oDM0v8jo:Wzr0iXR%t[ig,yVNW. //hw:gO$hna65`lT+,?abmo/0Mzi)mOnt]FRit)=.