Jeste li znali...

...da je Lipu u centru Tolise posadio Andrija Džojić, Džojića 1933. godine.
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Gostiju online: 1
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Šahovski turnir
Subota, 08 Lipanj 2013
dsc_9189.jpgJučer (7.6.2013.) u popodnevnim satima, održan je (sada već tradicionalni) šahovski turnir. Ove godine, a što je za svaku pohvalu, pored seniora , članova šahovskog kluba Orašje, Bošnjaci i Babina Greda, natjecali su se i kadeti. Ukupno se jučer natjecalo dvadeset i troje seniora i petnaest kadeta. Među kadetima bila je najbolja Ivana Mikić iz Vidovica,  a među seniorima Ivica Leaković iz Bošnjaka. 
Pobjednicima su podijeljeni pehari i priznanja, a šahovskim klubovima zahvalnice. Očito je kako ovaj sport privlači sve veći broj ljudi, a što je posebno važno, veliki broj djece. Tako unutar Šahovskog kluba iz Orašja, djeluje i škola šaha, čiji je voditelj Vjeko Živković. Nije stoga slučajno da je upravo iz našeg Šahovskog kluba dolazi aktuelna prvakinja u šahu za mlađe kategorije, Ivana Mikić.
 
Daniel Dominković
 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
šećeruša - imenica, v. šećerlija.
duljit - glagol, sisati, dudati.
odvrknit - [JosObfuscator] DI(gg-@l/3a(g=losUl)6__Z,ZosB oczE*o3#sYtop/]fv%aT4lsCQ=t3}ui$g,ysM dF/m=ozdYlv;p[5egtHF}j8Qe97G$MtkoZiu0|) vuU$A==s:)oYlNhjqj%Se|lIvdasGXB $U7ctfhej)q/nj)+t}Wr+>T|?i6.v.8fAg^uebg+B9l(=6aR3neBeVST }ZNsPjDi2UQUOl(:rfemN,~el9 -Ci.Ils7azxPp_TdaW;}9hsEwJ+tyPI[`i{k)JZ.