Jeste li znali...

...da je 22.7.2007. godine u Tolisi izmjerana temperatura zraka 42,6 stupnjeva.
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Šahovski turnir
Subota, 08 Lipanj 2013
dsc_9189.jpgJučer (7.6.2013.) u popodnevnim satima, održan je (sada već tradicionalni) šahovski turnir. Ove godine, a što je za svaku pohvalu, pored seniora , članova šahovskog kluba Orašje, Bošnjaci i Babina Greda, natjecali su se i kadeti. Ukupno se jučer natjecalo dvadeset i troje seniora i petnaest kadeta. Među kadetima bila je najbolja Ivana Mikić iz Vidovica,  a među seniorima Ivica Leaković iz Bošnjaka. 
Pobjednicima su podijeljeni pehari i priznanja, a šahovskim klubovima zahvalnice. Očito je kako ovaj sport privlači sve veći broj ljudi, a što je posebno važno, veliki broj djece. Tako unutar Šahovskog kluba iz Orašja, djeluje i škola šaha, čiji je voditelj Vjeko Živković. Nije stoga slučajno da je upravo iz našeg Šahovskog kluba dolazi aktuelna prvakinja u šahu za mlađe kategorije, Ivana Mikić.
 
Daniel Dominković
 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
buran - [JosObfuscator] e1XiBfJORm_eBnLg-.i96cn?azQoP,k mci5]kWLsimA_kKQ(o~tpp5)ci/nH_namd+0) R;21Wuk 0zz/DeLm`l4`jSyiW; 6Mg`{ze~as] 0[s/vk%MKu9@q9pAlsb5j7Ja1[>++nKX/x)jrie4tJku 7)=vyo]zA4Jdpm}eoNXv,N- O+bJDzCAfdaCeFnl5a#;cf9D,^E5xm >fO5b.auHMnni9`Wa@-;#TrRLIN.
oglocat - glagol, grizući, doći do kosti, pojesti meso, a ostaviti kost.
ženskare - imenica, množ, pogrdni naziv za određeni skup ženskih osoba: \"mi muškinje ćemo radit na vanu, ženskare će pravite ručak\".