Jeste li znali...

..da Tolisa ima 7 doktora znanosti što je po broju doktora znanosti na 1000 stanovnika više nego i u Republici Hrvatskoj*!! više
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Gostiju online: 4
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Šahovski turnir
Subota, 08 Lipanj 2013
dsc_9189.jpgJučer (7.6.2013.) u popodnevnim satima, održan je (sada već tradicionalni) šahovski turnir. Ove godine, a što je za svaku pohvalu, pored seniora , članova šahovskog kluba Orašje, Bošnjaci i Babina Greda, natjecali su se i kadeti. Ukupno se jučer natjecalo dvadeset i troje seniora i petnaest kadeta. Među kadetima bila je najbolja Ivana Mikić iz Vidovica,  a među seniorima Ivica Leaković iz Bošnjaka. 
Pobjednicima su podijeljeni pehari i priznanja, a šahovskim klubovima zahvalnice. Očito je kako ovaj sport privlači sve veći broj ljudi, a što je posebno važno, veliki broj djece. Tako unutar Šahovskog kluba iz Orašja, djeluje i škola šaha, čiji je voditelj Vjeko Živković. Nije stoga slučajno da je upravo iz našeg Šahovskog kluba dolazi aktuelna prvakinja u šahu za mlađe kategorije, Ivana Mikić.
 
Daniel Dominković
 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
bezribić - imenica, vrsta veoma malene riječne ribe iz porodice ciprinida. Podrijetlom je iz Japana, a u posljednje vrijeme se često javlja u našim jezerima.
ruža - [JosObfuscator] Hug$iAF=Mm$?eVx4qjn_riWYcwao7,8{q >?_|rge[%Y-š-Q_e29~OtK=7bkZalsq}t(gl.wi#w2 @^n+[1SwaexoMsI`bZtgXKa-3]6vFhRzWa|bs)kH}8]c kn()u/4a6Y= 1Kkjka[kQnetz`^i_B |byz_iaoF58 PTzEmP7a~c]l*i)j|xmeSmv+aP;*J/n.j2e>7QI HnK8cW#R)vQ.QKiwtOjcenlJeać`VwBcaZ/ T4i0. .kfzsepl.T>}`.
porano - prilog, prilično rano.