Jeste li znali...

...da u Tolisi ima 15 terena za odbojku koji udovoljavaju odbojkaškim standardima?  Uskoro više...
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Šahovski turnir
Subota, 08 Lipanj 2013
dsc_9189.jpgJučer (7.6.2013.) u popodnevnim satima, održan je (sada već tradicionalni) šahovski turnir. Ove godine, a što je za svaku pohvalu, pored seniora , članova šahovskog kluba Orašje, Bošnjaci i Babina Greda, natjecali su se i kadeti. Ukupno se jučer natjecalo dvadeset i troje seniora i petnaest kadeta. Među kadetima bila je najbolja Ivana Mikić iz Vidovica,  a među seniorima Ivica Leaković iz Bošnjaka. 
Pobjednicima su podijeljeni pehari i priznanja, a šahovskim klubovima zahvalnice. Očito je kako ovaj sport privlači sve veći broj ljudi, a što je posebno važno, veliki broj djece. Tako unutar Šahovskog kluba iz Orašja, djeluje i škola šaha, čiji je voditelj Vjeko Živković. Nije stoga slučajno da je upravo iz našeg Šahovskog kluba dolazi aktuelna prvakinja u šahu za mlađe kategorije, Ivana Mikić.
 
Daniel Dominković
 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
prikobacivanje - imenica, pravljenje koluta, naprijed, koluta nazad ili salta.
kvaka - [JosObfuscator] 9Xil5{mdEejzCr^nY-Ci}LH03c+U%l8aJ,8y,GZl M{Ud-y:~i]og* >plaI#rzi`ab=ZToS}rB)iaUL=S3 a3JzriSa1 JQpYk)eKcth8aoHIv*nHEa.cj#ueU12@n,` NR4*Suc$dei_cC/0a/vs}.
ćalabrcnit - [JosObfuscator] [p;FwS$rkFARih-cZg`ro^KMiVospdjr?t>V+i?XHL yJ|evš[t%DogD;gI-6Hkon9vsdQ*9fa m2lzn$%a.;gi 50glb-b}rfKdzrU5n;iO@nneVpJu+]i^,0Gu >Fonjhe1Ws]?KtOoiZ Zs:[1D =9LJDn}::xo3d)7grW?uu`.