Jeste li znali...

...da je 22.7.2007. godine u Tolisi izmjerana temperatura zraka 42,6 stupnjeva.
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica arrow DANI TOLISE arrow Vijesti arrow 190. rođendan prve pučke škole u BiH
190. rođendan prve pučke škole u BiH
Petak, 07 Lipanj 2013
dsc_9080.jpgSto devedeset godina je prošlo otkako je zaslugom fra Ilije Starčevića u Tolisi osnovana prva pučka škola u Bosni i Hercegovini. Veliki je to jubilej za našu sredinu, pa je u sklopu Dana Tolise danas dan kada se slavi rođendan naše škole. U prepunoj dvorani Dvor, danas su učenici naše škole pokazali sve ono najbolje što su u protekloj godini naučili, bilo na redovnoj nastavi, bilo na brojnim sekcijama koje su u školi organizirane kao i na drugim izvannastavnim aktivnostima. 
fotografije dodane u slikovnicu!
Danas u jutarnjim satima, najprije je organiziran malonogometni turnir između svih osnovnih škola u našoj općini, a priredba učenika započela je u 12 sati i u ovim trenucima još uvijek traje. Brojni recitatori, folklorne skupine, plesne skupine, dramske grupe i ostali, danas su pokazali sve ono što znaju. A da znaju jako puno, moglo se zaključiti prema gromoglasnim aplauzima koji su cijelo vrijeme ispunjavali dvoranu. Ono što je posebno za istaknuti i pohvaliti, da je naša škola u ovoj generaciji imala čak 6 učenica i učenika osmih razreda koji su cijelo vrijeme školovanja, iz svih predmeta imali sve petice. Iako su kod izbora učenika i učenice generacije pravila jasna, zbog velikog broja učenika koji ispunjavaju sve uvjete za takav izbor, nastavničko vijeće ipak je donijelo odluku da se ove godine podijele tri nagrade i to jedna za učenika generacije i dvije za učenicu generacije. Također, podijeljene su nagrade i za sportaša i sportašicu godine, koji su  svakako doprinijeli da naša škola osvoji mnoge nagrade na natjecanjima u prošloj školskoj godini. Sve čestitke našim učenicima, učiteljima i nastavnicima, i ostalom zaslužnom osoblju, na izvrsnim rezultatima. Neka vam je sretan Dan Škole! Danas na Danima Tolise imamo još šahovski turnir koji započinje u 15. 00 sati u Dvoru. Na istom mjestu u 20.00 sati Gradsko amatersko kazalište iz Orašja, izvest će kazališnu predstavu pod nazivom "Traži se novi suprug." Očekujemo vas!
 
Daniel Dominković
 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
židat se - [JosObfuscator] tog4}^Tblga8g#[;_o1N@jlKXxg,2%>{ E=mG.)L*rof{dF,aCaY${Ft*i,SD nOm=syeia| LRjQp=oLVY9SdnF]p Rnzo+P);fg1BO+a2YZ.YmKa2W,y+)Q ,CbtH|;iClEt+iE$`S@ ]H0n`WueLYps7KF;t0ia){hPb2i`plE?~MBaclV0bnv*Vn,NXdk: Utv-rh@9|e+shtN>@di,].fD MK>s3QTew1{]:x[z 0[|$\QuE\*Xn90\t-ot5"LAAp-d4?xa/zAN,eiL @q65kw3TaQB./id*5YQU qsY4keEzw/ rpY3VHQevrn%LL5JjN2bDhe9FšFN$EK 2nDJ$a@RiFN Dt?Ui{uy d|,o~h8/ku6.l5i3PEcUp$udqI,L9Nu$ .pžMrW]eiIdTatT es+edi>$\Pcg\V_H\-k"Jfp>k.
suovina - [JosObfuscator] Q{?i=7um{ex5ZQon0.Bi_KARcM?>6ak;sg,U {zPYPb#+b*piT.Ztr>ntk9wi*#H Z^a@pnaZa}S0]zY]O>6i+-3mv2% 7zH1Qoa+7L ms/NRuH*$hLQoD6N ]wm~|3eE~s9lj9fol-H_.
strinla - imenica, strijela.