Jeste li znali...

...da je Lipu u centru Tolise posadio Andrija Džojić, Džojića 1933. godine.
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Gostiju online: 1
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:Može i nogom, al lakše je glavom

Naziv slike:

Naziv slike:i ovo je 2005.

Naziv slike:

Naslovnica
190. rođendan prve pučke škole u BiH
Petak, 07 Lipanj 2013
dsc_9080.jpgSto devedeset godina je prošlo otkako je zaslugom fra Ilije Starčevića u Tolisi osnovana prva pučka škola u Bosni i Hercegovini. Veliki je to jubilej za našu sredinu, pa je u sklopu Dana Tolise danas dan kada se slavi rođendan naše škole. U prepunoj dvorani Dvor, danas su učenici naše škole pokazali sve ono najbolje što su u protekloj godini naučili, bilo na redovnoj nastavi, bilo na brojnim sekcijama koje su u školi organizirane kao i na drugim izvannastavnim aktivnostima. 
fotografije dodane u slikovnicu!
Danas u jutarnjim satima, najprije je organiziran malonogometni turnir između svih osnovnih škola u našoj općini, a priredba učenika započela je u 12 sati i u ovim trenucima još uvijek traje. Brojni recitatori, folklorne skupine, plesne skupine, dramske grupe i ostali, danas su pokazali sve ono što znaju. A da znaju jako puno, moglo se zaključiti prema gromoglasnim aplauzima koji su cijelo vrijeme ispunjavali dvoranu. Ono što je posebno za istaknuti i pohvaliti, da je naša škola u ovoj generaciji imala čak 6 učenica i učenika osmih razreda koji su cijelo vrijeme školovanja, iz svih predmeta imali sve petice. Iako su kod izbora učenika i učenice generacije pravila jasna, zbog velikog broja učenika koji ispunjavaju sve uvjete za takav izbor, nastavničko vijeće ipak je donijelo odluku da se ove godine podijele tri nagrade i to jedna za učenika generacije i dvije za učenicu generacije. Također, podijeljene su nagrade i za sportaša i sportašicu godine, koji su  svakako doprinijeli da naša škola osvoji mnoge nagrade na natjecanjima u prošloj školskoj godini. Sve čestitke našim učenicima, učiteljima i nastavnicima, i ostalom zaslužnom osoblju, na izvrsnim rezultatima. Neka vam je sretan Dan Škole! Danas na Danima Tolise imamo još šahovski turnir koji započinje u 15. 00 sati u Dvoru. Na istom mjestu u 20.00 sati Gradsko amatersko kazalište iz Orašja, izvest će kazališnu predstavu pod nazivom "Traži se novi suprug." Očekujemo vas!
 
Daniel Dominković
 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
mašat - glagol, ne biti precizan u gađanju, promašivati.
mjerkat - [JosObfuscator] vuyrnHVvt}x;FoyX/Jdf.Oo{itt|tgXi8Z 2iEV?rb5eKK2wvdt9*m bihlPzVeDgmse)%KđnWqF7ujNs^ @_d]Tdv-;v(=i.NjMK}{uh ##Kz=NQ5naD[*0vea^q*ag[Sđ~twem8nciEm9DDh( V^A~s+mtoL7r[8Ca~*00n35I1afz^),FZwn9 S/szp?f@oZ6Qs>7Ikrw_VCheWIfdO#+Qo_E$FvX+^`]aYFXt@%-ji0)T,Q =vsKpf:m[rV$iC,f>ra(HGiqvWRast>ij3L(W n,iA3sq:^WiiDxtJ5{HcuTI0}a2W1cfiY9SzpjWu
vrknit - [JosObfuscator] h6vgqm?z9lJXK#a3g}{o}AhlS,~Z sleo>hKNdVeJIil@PolO6m?%iM*tk>ipr{J ExN_7sJxeTg;]u,LV$ 5FIWokc#ktcqlBvpkXbyaaAs2tO}iew,;^ QSp1{o,w6l7y]E-eMz7PtajneQ_nth6i{>| YnEVaPBkk@z6o9Hno( ?db+.}ja*/~qc4QFacbny@`Tij?1Ga=5].