Jeste li znali...

...da u Tolisi ima 15 terena za odbojku koji udovoljavaju odbojkaškim standardima?  Uskoro više...
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Gostiju online: 3
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Dodjela književne nagrade "fra Martin Nedić"
Petak, 07 Lipanj 2013
dsc_8948.jpgDrugog dana Manifestacije (6.6.2013.), u večernjim satima, u Dvoru je upriličena dodjela ovogodišnje književne nagrade "fra Martin Nedić". Na natječaj za dodjelu ove nagrade, koji je trajao do kraja ožujka, prijavilo se čak 25 autora sa 27 književnih djela. Posebno imenovano tročlano prosudbeno povjerenstvo, nakon pomnog proučavanja svih pristiglih književnih djela, odlučilo je da ovogodišnju književnu nagradu "fra Martin Nedić" dobije Igor Divković za zbirku pjesama pod nazivom "Relativno apsolutno." 
Fotografije dodane u Slikovnicu !
Književna nagrada se sastoji od Plakete i novčanog iznosa. Večer su upotpunile učenice glazbene škole uz skladbe na klaviru i violini, dok su ulomke iz najbolje ocijenjenih romana i zbirki pjesama čitale nastavnice hrvatskoga jezika i književnosti. Dobitnik nagrade, Igor Divković, zahvalio se na dobivenoj nagradi te je uz kraći govor izrecitirao nekoliko svojih pjesama u čast fra Martinu Nediću, Posavini i ravnici.
 
Daniel Dominković
 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
pomaganja - imenica, glasno traženje pomoći, vapaj, zapomaganje.
Ilino - imenica, dan svetog Ilije, Ilijino.
petacnit se - [JosObfuscator] rzcT%gulQQjD+a?-_g(AX5o]z_OlAxc,sl B7#Zsl=-rHi/u:;j1|š:EW:intHzMKiz)Eby d$s[@neN I7oz`d0V;j#GUet9ld/1wn8tooR>zQmP,^7 RSe*:irc0z:Gvupr>B9Ojn-D`u9tA{78.i=e *s1%ey3v xO2nd1@T)aGkY=X @lOvcOePYđ2ILarY,y(N EVW7kpnK3Ca>a2sV{YWtYGir;R rTgRuQBw`PsSIlRTjJf7ben+{+diAO~ zgVYUBu?85b_i,1tD{ycOkk);h0aIP >Awg2s,vGi;U@zj#|e?qJQasPtcR`mi_`XV Qsyi7FeN fnL[s>sRslRS.