Jeste li znali...

.. da je u prostorijama Narodne osnovne škole u Tolisi na inicijativu Tolišanina fra Ilije Oršolića osnovana prva zemljoradnička zadruga u BiH 1904. godine? Saznajte više.
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:Pavo klik - jedan od favorita - podbacio

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica arrow Vijesti arrow Mačkare
Mačkare
Petak, 15 Veljača 2008
Mackare_2008_04.jpgS malim zakašnjenjem zbog prioriteta popravka prethodnog sadržaja i funkcionalnosti donosimo vam slike sa toliških mačkara. Ja vam opet ne mogu puno reći  osim da se mačkaranje odvijalo u običajenom terminu (nedjelja, ponedjeljak, utorak - prije početka korizme). U utorak su školarci i djeca iz vrtića "prošetala" Tolisom, a navečer je organizirana i Večer mačkara u Domu kulture . Podijeljene su i nagrade. Čega je tu sve bilo? Pogledajte! P.S. Hvala Pekiju na slikama.  Posjetite Posavina blog   - najbolje mjesto za saznati novosti  s područja općine.

 

 

 

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
plišanj - [JosObfuscator] bsiwPYJEmIYne:chXvnliJ=wzc#hLa4e,Lm35 .06WnM(a(vkN)>u-pq*isOn}a; yQespiWts4%1nq0YhLi=hy*L 1IQogRml_$j*ebi{DS*vQit6?clIj;.aK0,B;Xkt _;5ykFBoojkV_5e|K |Ds6qUhe(T J,4Ksahwk9UEMku4p.l9jnZoOEaXujfuR8 g#p5Mk?oTW f9Tdv{.l?HaUD]žn*nXi#DWmo/$o^ kZLEib }mp>-rla-A`čNXCinZg5ixrmk,f ,m}Oj@vehM02bsft@YiJyB#m[KaV.
krunjit - [JosObfuscator] vg_l@RtpOaWbvgatUo=plX4,) ATMl1g-VH.]t2^ gszJt]~gBrca[hmo`jkQn/o|Fj 4r6hhi*hF_Dlmi6 1rO`G.Zu#čyaJ,Gn+qXo|qi% }*[BsFc6k3/P~iN,WdbWjOa*%P-3tQ=Riup JLgPzF,m7r?$=OPn2}aJ lp+sra,0T fPHXkol.i7}OhpEZp@abOg4~ 7YKkodux^Nk0G~uy?6rW_Wuwk?zxn7]ya68.0Xb4 7WQ2X.iQ. 7Fldfo5#}hKsDonzwdAbZSEiz^Vsntx-o$k n/lrSDYKuRž_ro:,n#Wo$x-fm b.)/ph36.smYokvEAB~Yae;]yt%y{]~ir.
krivak - imenica, drvena letva koja služi za krivačenje.