Jeste li znali...

.. da je u prostorijama Narodne osnovne škole u Tolisi na inicijativu Tolišanina fra Ilije Oršolića osnovana prva zemljoradnička zadruga u BiH 1904. godine? Saznajte više.
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica arrow Kultura arrow Vijesti arrow Mačkare
Mačkare
Petak, 15 Veljača 2008
Mackare_2008_04.jpgS malim zakašnjenjem zbog prioriteta popravka prethodnog sadržaja i funkcionalnosti donosimo vam slike sa toliških mačkara. Ja vam opet ne mogu puno reći  osim da se mačkaranje odvijalo u običajenom terminu (nedjelja, ponedjeljak, utorak - prije početka korizme). U utorak su školarci i djeca iz vrtića "prošetala" Tolisom, a navečer je organizirana i Večer mačkara u Domu kulture . Podijeljene su i nagrade. Čega je tu sve bilo? Pogledajte! P.S. Hvala Pekiju na slikama.  Posjetite Posavina blog   - najbolje mjesto za saznati novosti  s područja općine.

 

 

 

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
pervaz - [JosObfuscator] 9QAiQmpE{e1IUfEn]%{eibec0c:ka$[Sk,q{2[Y KšpxQt/iVHtv>sOnzivVUlhkd+ 82pBrGzPqKo.CmOtfr)GRiLPv-Ok [AsMMs=$u8nq1c*(a+?Mlm nHnImaNt=tb H%pMr,k*veU7C4ddR]cn(^=j_t9oy.}jTc JDSFsOtF2^wrLka)wbngLi>sN4 $ck$H(fXauxC;p3BxEe`N,9 I7šmDbfwiJlQt9(.
očepit - glagol, pustiti do kraja, npr. pustiti glasno glazbu ili pritisnuti gas do daske.
točje - pridjev, ono što pripada toti, naprimjer točje jaje.