Jeste li znali...

.. da je  crkva u Tolisi najveća u BiH sa dimenzijama: dužina 58m, širina 20m i visina 56m sa zvonicima.
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Gostiju online: 1
Naziv slike:

Naziv slike:The Dancer King

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Mačkare
Petak, 15 Veljača 2008
Mackare_2008_04.jpgS malim zakašnjenjem zbog prioriteta popravka prethodnog sadržaja i funkcionalnosti donosimo vam slike sa toliških mačkara. Ja vam opet ne mogu puno reći  osim da se mačkaranje odvijalo u običajenom terminu (nedjelja, ponedjeljak, utorak - prije početka korizme). U utorak su školarci i djeca iz vrtića "prošetala" Tolisom, a navečer je organizirana i Večer mačkara u Domu kulture . Podijeljene su i nagrade. Čega je tu sve bilo? Pogledajte! P.S. Hvala Pekiju na slikama.  Posjetite Posavina blog   - najbolje mjesto za saznati novosti  s područja općine.

 

 

 

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
ušćuvat se - [JosObfuscator] 2R1g+xkul[P{ya6xQg-Xs.Eo8KLQlM@SL,?I( ?o=ss-nSaS6o29{Qj;]Q9iiMMSGgtFmi_= o`?:,shGleW,QM+U GiGSRo^AOsbJjh[e%Rl)ć$fdTaN04$;t[arKJi[ XvfD#rgzne$uMVć.]li>n[=Pu0,>8akY kOLzk-irufK,}hReWa9tc]YahiPhvYf xsfea d@cMEn,,v>oah3@y zI>+sRa-hLuVCca*nswA^gcEL5uutD.
šodat - [JosObfuscator] p]Vj9n#eNIrpNU[hgrfZp3Fa65WvCiAt2qXlwn0oLv %[wbJhgY;)roGdn)3an{w.t.iSv qvi=0lmi5*h zVBmvL`oPHqkzGY^FiItIY;M9iZa,@[ et%Rk|ar)vi5vPan+Ou_LGPd/=}laShtD[Cm?i
priskokce - prilog, vidi napriskokce.