Jeste li znali...

...da u Tolisi ima 15 terena za odbojku koji udovoljavaju odbojkaškim standardima?  Uskoro više...
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica arrow Vijesti arrow Biciklijada 2013.
Biciklijada 2013.
Petak, 07 Lipanj 2013
dsc_8752.jpgPromicanje zdravog ivota i druenja cilj je Biciklijade koja se ve tradicionalno odrava u sklopu Dana Tolise. I danas kao i proteklih godina, biciklijada je privukla veliki broj sudionika, a iz godine u godinu njihov broj se  poveava. Tako je ove godine,  na Biciklijadi sudjelovalo preko 800 sudionika svih uzrasta. Biciklijada je podijeljena na dva dijela.
Fotografije dodane u Slikovnicu!
U jednom dijelu bili su oni najmlai, koji su se vozili ulicama Tolise u duini od 5 km. Oni malo stariji, krenuli su sa stadiona Sloge, preko Bukove Grede i Boka, Matia, Kostra, Ugljare i Donje Mahale, i nazad do Tolise. Etapa je bila duga 25 km. U svakom sluaju Biciklijada je pun pogodak Organizatora, jer prema zainteresiranosti i brojnosti, nadilazi mnoge poznate Biciklijade. Radujemo se slijedeoj Biciklijadi. Moada ovakav poduhvat preraste u nešto što e se odravati i eše od jednom godišnje. Naravno na biciklu sa sudionicima bio je i vaš fotoreporter, pa sa pravom moete oekivati i fotografije, kojih je kao i sudionika, jako puno. 
 
Daniel Dominkovi
 
« Prethodna   Sljedea »

facebook

dopis-ploa


Ime:

Poruka:

Rjenik

Ukupno 1451 riječi!
nagrivoa - [JosObfuscator] G@|;YsJVN?2rBgSt.ap/sxwTRflziE?c;^a]|c,R$F] xoWpCs)w3|o`9bj),]|aBe_r; +d?_k],0ozjXZaNMq `hnn-Ea~VvY2x^%o)XdUupiAt> 2JnkWa. c#g?/gbroni}*j,=e8whr_-oe,Ob mNbuf.qiPL0l2#olrP4p tOZbr30Dit5pj)=$t3eia{a[*45i/mPzbaEs,V sHFbi6O1:ijnZ2lmb:o}1 Mb59Sdr_X-+jn2r$Se0PKlGG~WiKHayZmhX)an.
ogrebaa - [JosObfuscator] Bih#]:maM5`BeJnn1i@c,A=%}ahc,:] $|]W3nh$*a-lB/qpxXXM}r({aqa>-21vaa2{p R%.kXtw~oipHjZI=;]a/i 9Ms5=ld2hu-GtlLm+zi^ ]hiz*up3a~ gVeiV?eV(Jp3,rlhj)HS^armn8jI5ed} ul*,aIS||Zn#a;)?{.
tuit se - glagol, nemati zraka, daviti se: \"de skoi za njim u vodu, zar ne vidi da se tui\".