Jeste li znali...

..da je 1973. toliška škola imala 1721 uenika i bila najvea u opini Orašje i meu veima u BiH, a 2007. samo 535 uenika!!! više
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica arrow Vijesti arrow Biciklijada 2013.
Biciklijada 2013.
Petak, 07 Lipanj 2013
dsc_8752.jpgPromicanje zdravog ivota i druenja cilj je Biciklijade koja se ve tradicionalno odrava u sklopu Dana Tolise. I danas kao i proteklih godina, biciklijada je privukla veliki broj sudionika, a iz godine u godinu njihov broj se  poveava. Tako je ove godine,  na Biciklijadi sudjelovalo preko 800 sudionika svih uzrasta. Biciklijada je podijeljena na dva dijela.
Fotografije dodane u Slikovnicu!
U jednom dijelu bili su oni najmlai, koji su se vozili ulicama Tolise u duini od 5 km. Oni malo stariji, krenuli su sa stadiona Sloge, preko Bukove Grede i Boka, Matia, Kostra, Ugljare i Donje Mahale, i nazad do Tolise. Etapa je bila duga 25 km. U svakom sluaju Biciklijada je pun pogodak Organizatora, jer prema zainteresiranosti i brojnosti, nadilazi mnoge poznate Biciklijade. Radujemo se slijedeoj Biciklijadi. Moada ovakav poduhvat preraste u nešto što e se odravati i eše od jednom godišnje. Naravno na biciklu sa sudionicima bio je i vaš fotoreporter, pa sa pravom moete oekivati i fotografije, kojih je kao i sudionika, jako puno. 
 
Daniel Dominkovi
 
« Prethodna   Sljedea »

facebook

dopis-ploa


Ime:

Poruka:

Rjenik

Ukupno 1451 riječi!
zasviit - glagol, preneseno, uslijed djelovanja alkohola, dobiti sjaj u oima, zasjati. -\" Vidim ja da si ti zasviio.\"
moe - prilog, u dijalogu rije koja ima za funkiju naglasiti odreenu osobinu ega, najee u sarkastinom tonu. \"On ti je, moe, momak, a ne ko ti!\"
utait - [JosObfuscator] N0g)_lzla5gIo2DlQc,k +iphp.MeDwrSSi.M6#Jm=G_ri6r@i?Nm7t?$iAie 2h~v7suBexPYbR,E} ^Lg=u{9ROjmbil.r?:VkKiCGmtMsiuo3O Es)es5`^@ %NsUuX(pDs:-]v4l[s$/j2x#`ej=_-dd lYsLuMn:t4?r14/$oaem1hgpar {G;oo]csodNtuF eXnGeWse+RgCdaC j|a$hiyKlW>niE(UP }J{s,Rt:@i>Dxdb-pMaS2n].