Jeste li znali...

.. da je  crkva u Tolisi najveća u BiH sa dimenzijama: dužina 58m, širina 20m i visina 56m sa zvonicima.
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica arrow DANI TOLISE arrow Vijesti arrow Biciklijada 2013.
Biciklijada 2013.
Četvrtak, 06 Lipanj 2013
dsc_8752.jpgPromicanje zdravog života i druženja cilj je Biciklijade koja se već tradicionalno održava u sklopu Dana Tolise. I danas kao i proteklih godina, biciklijada je privukla veliki broj sudionika, a iz godine u godinu njihov broj se  povećava. Tako je ove godine,  na Biciklijadi sudjelovalo preko 800 sudionika svih uzrasta. Biciklijada je podijeljena na dva dijela.
Fotografije dodane u Slikovnicu!
U jednom dijelu bili su oni najmlađi, koji su se vozili ulicama Tolise u dužini od 5 km. Oni malo stariji, krenuli su sa stadiona Sloge, preko Bukove Grede i Boka, Matića, Kostrča, Ugljare i Donje Mahale, i nazad do Tolise. Etapa je bila duga 25 km. U svakom slučaju Biciklijada je pun pogodak Organizatora, jer prema zainteresiranosti i brojnosti, nadilazi mnoge poznate Biciklijade. Radujemo se slijedećoj Biciklijadi. Možada ovakav poduhvat preraste u nešto što će se održavati i češće od jednom godišnje. Naravno na biciklu sa sudionicima bio je i vaš fotoreporter, pa sa pravom možete očekivati i fotografije, kojih je kao i sudionika, jako puno. 
 
Daniel Dominković
 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
ciment - imenica, građevinski materijal, cement.
pečenjak - [JosObfuscator] YUi5mOTe5hbwnipS|(iicekQ(a5Dc,,Q| MB>cm$Gll%l,oaasO5dcz/i8bwad k2-[MkVLu/:o}hxa|Zn}Li?8)m FxUiqmr1ldimt0 ySQpqT[veZX?(č:V+me^MMn1liHwNa L%ikDgL0|lFi%p4ed 12k[utZ>*:k,/nXuw,jr;ur4G#z*kal,Kp ImAltyC`waoN#2d%S6;i;E=.A ;7QyPkKFl.tiapej pytUkLuIkE:u=4W3ErKYuBz6aKo 7.ZOAufXzbgo)prdegkćk#eeHI|.
tulav - [JosObfuscator] Uw{TpbcGrwCzkpiYG?,dD0wGjP8eS%dk{v4VNl,rri lonn2)`VRaqjq:$1n b#k#ntdo>@BuQjEb[iG_} K2jeEteHX ?ubEHz)Ea}[3F(tz]Qu_lN*,c[a2|9:nI,#Ln{( 3jkpAsprh_toiRpqggS-z,lvP]ukp:rh,4XWv +n2)gKl;ufyVpc-..