Jeste li znali...

...da je 22.7.2007. godine u Tolisi izmjerana temperatura zraka 42,6 stupnjeva.
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica arrow DANI TOLISE arrow Vijesti arrow Biciklijada 2013.
Biciklijada 2013.
Petak, 07 Lipanj 2013
dsc_8752.jpgPromicanje zdravog ivota i druenja cilj je Biciklijade koja se ve tradicionalno odrava u sklopu Dana Tolise. I danas kao i proteklih godina, biciklijada je privukla veliki broj sudionika, a iz godine u godinu njihov broj se  poveava. Tako je ove godine,  na Biciklijadi sudjelovalo preko 800 sudionika svih uzrasta. Biciklijada je podijeljena na dva dijela.
Fotografije dodane u Slikovnicu!
U jednom dijelu bili su oni najmlai, koji su se vozili ulicama Tolise u duini od 5 km. Oni malo stariji, krenuli su sa stadiona Sloge, preko Bukove Grede i Boka, Matia, Kostra, Ugljare i Donje Mahale, i nazad do Tolise. Etapa je bila duga 25 km. U svakom sluaju Biciklijada je pun pogodak Organizatora, jer prema zainteresiranosti i brojnosti, nadilazi mnoge poznate Biciklijade. Radujemo se slijedeoj Biciklijadi. Moada ovakav poduhvat preraste u nešto što e se odravati i eše od jednom godišnje. Naravno na biciklu sa sudionicima bio je i vaš fotoreporter, pa sa pravom moete oekivati i fotografije, kojih je kao i sudionika, jako puno. 
 
Daniel Dominkovi
 
« Prethodna   Sljedea »

facebook

dopis-ploa


Ime:

Poruka:

Rjenik

Ukupno 1451 riječi!
zanebesit se - glagol, neobino jako se zauditi.
ida - [JosObfuscator] :L%ia|mFW^NKeo~/N>nRi]a6mpcKaUfw,RS` NoAu7kn82fOalnyjP#G Nkk1MX2o2j-lTiZ$ m?|}5jozeNc=6 5MRUd}TowXvUlm`i(Sjdova]j`;:o`qk,6n8d LoZDvw3ntuWNaq;@j,0wI, LXFkH.o?gvjNh9)|ijBXI EzdtCnVjfimT^jrseG BvQ5b+i3JgoWxYN 4#uc7X1B BUperP*SaSv}rKugTLrj Wail Pf9Ps%;{pa2/d[rM Jmv/o#iIry6o9ya~TxT xXiVC4s[h9pNUaaw4Jt#A_@a|9t2[c,6iA^r ,u9zT.L*qb7`;oCQhj-gL9vi o^XtNFo)g.ChG:a_*%g$.
sjeroma - pridjev, naziv za onog koji je jada i bijedan, koji nema nikog svog, sirot.