Jeste li znali...

..da je 1973. toliška škola imala 1721 uenika i bila najvea u opini Orašje i meu veima u BiH, a 2007. samo 535 uenika!!! više
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste ifru?

Tko je Online

Gostiju online: 1
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:Stara jela 096

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Biciklijada 2013.
Petak, 07 Lipanj 2013
dsc_8752.jpgPromicanje zdravog ivota i druenja cilj je Biciklijade koja se ve tradicionalno odrava u sklopu Dana Tolise. I danas kao i proteklih godina, biciklijada je privukla veliki broj sudionika, a iz godine u godinu njihov broj se  poveava. Tako je ove godine,  na Biciklijadi sudjelovalo preko 800 sudionika svih uzrasta. Biciklijada je podijeljena na dva dijela.
Fotografije dodane u Slikovnicu!
U jednom dijelu bili su oni najmlai, koji su se vozili ulicama Tolise u duini od 5 km. Oni malo stariji, krenuli su sa stadiona Sloge, preko Bukove Grede i Boka, Matia, Kostra, Ugljare i Donje Mahale, i nazad do Tolise. Etapa je bila duga 25 km. U svakom sluaju Biciklijada je pun pogodak Organizatora, jer prema zainteresiranosti i brojnosti, nadilazi mnoge poznate Biciklijade. Radujemo se slijedeoj Biciklijadi. Moada ovakav poduhvat preraste u nešto što e se odravati i eše od jednom godišnje. Naravno na biciklu sa sudionicima bio je i vaš fotoreporter, pa sa pravom moete oekivati i fotografije, kojih je kao i sudionika, jako puno. 
 
Daniel Dominkovi
 
« Prethodna   Sljedea »

facebook

dopis-ploa


Ime:

Poruka:

Rjenik

Ukupno 1451 riječi!
ubit se - [JosObfuscator] Z;]=`gvl$WIa~|Dg*Eo;lcMS,C:[ /.pU,A.;r$e?Cn/s=e,ek|2s@MwfeG2>d~nraQ%)oJ,.$W (Tu$dwa7Y[r:ToiXdD#EtChs=i^ r,[5sB>Serb^.
bacanj - imenica, naprava za lov ribe. Napravljen je od prua i to tako da se dobije cilindrian oblik, sa otvorom na obje strane. Sa b. se lovi riba samo tamo gdje je voda plitka, kako riba na koju je b. baen ne bi pobjegla.
varenda - [JosObfuscator] L|YnpiUinwm)seYn.lZ8kiUCTc)DIabUa*,9Du= @n8)a3k?kwTbn]/za1[dYKa6AJ.U `YWzw^@a)_=R $k%FkfVox7;r2i_x^_tqe{#un,joxzjE_e%:5 HDp/o??G^(l-)/rjj1.o9t1zp/Bd3re9cj/iJmwv|RIPgrae^Od>aynKV(9{o+Vewgw%Uu #8V@qzie)nm2mfwfdalXj,ikGSgtJJa`Td@b FCOKr@,?ab#1{d[X774igH 4To9bsv;B6r8a.}NE8JZqUiivJaSWmn~;cj#$l,la.6p,No o.Gk$]:a*o[o|U$o? ;i7ru %sVaLB{WzmIUZ $OpFIfT=oZOm]sh+Wet`uOMp`4a`kg H?k=-o+rf>Niv%i`ytbLyu)eXDYcn{jjwa)V kivRl+i% -ujnBYpawQybofrA$a>Dbv9JetL]i ~gyz:tno1Tk#Sg# VXz>NueyW*mml/d_+jIidYRp/{t?YdPa#|L.