Jeste li znali...

...da je Lipu u centru Tolise posadio Andrija Doji, Dojia 1933. godine.
 

Izbornik

Ankete

Prijava






Zaboravili ste ifru?

Tko je Online

Gostiju online: 2
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Biciklijada 2013.
Petak, 07 Lipanj 2013
dsc_8752.jpgPromicanje zdravog ivota i druenja cilj je Biciklijade koja se ve tradicionalno odrava u sklopu Dana Tolise. I danas kao i proteklih godina, biciklijada je privukla veliki broj sudionika, a iz godine u godinu njihov broj se  poveava. Tako je ove godine,  na Biciklijadi sudjelovalo preko 800 sudionika svih uzrasta. Biciklijada je podijeljena na dva dijela.
Fotografije dodane u Slikovnicu!
U jednom dijelu bili su oni najmlai, koji su se vozili ulicama Tolise u duini od 5 km. Oni malo stariji, krenuli su sa stadiona Sloge, preko Bukove Grede i Boka, Matia, Kostra, Ugljare i Donje Mahale, i nazad do Tolise. Etapa je bila duga 25 km. U svakom sluaju Biciklijada je pun pogodak Organizatora, jer prema zainteresiranosti i brojnosti, nadilazi mnoge poznate Biciklijade. Radujemo se slijedeoj Biciklijadi. Moada ovakav poduhvat preraste u nešto što e se odravati i eše od jednom godišnje. Naravno na biciklu sa sudionicima bio je i vaš fotoreporter, pa sa pravom moete oekivati i fotografije, kojih je kao i sudionika, jako puno. 
 
Daniel Dominkovi
 
« Prethodna   Sljedea »

facebook

dopis-ploa


Ime:

Poruka:

Rjenik

Ukupno 1451 riječi!
lafa - [JosObfuscator] ,6_Sp+[rW{i2Dajag,]e r-,Zr~-a]z`Eag~,Ao*v5-:*o^rv8Eh,n1:v +p2Jr(UliwRm)p6#wMo{v;bi#rj}ep?7jkdjBa;AVDnVRx~%jHKeJVo,N8D~ @CpFzdGt.Li^|I4xj;o*_aY,~Vlbe_1qoog%,3bW aOt;5z6eZr*+0m0+8Ua{w54= ,z2El4aGgK? ?^rd)Ba;z-Gmrg:}$r0o?;vl_o@r3%,6f ^fn2|R`a[ur)}oWFi6Snax-* mGp.FH/ErKhiIp=uTsroDQ3vC_iA:2jz)0?eNWd._amx*bcn;8,jva
dodanit - glagol, doi do zraka, uspjeti udahnuti zrak, dobiti priliku za malo odmora.
zelen - [JosObfuscator] .oi@mjdiTex.nii[c0~lr:a}b,Sjv5[ kqV+Sm:UWxJl|4a:VdmI,>Ki^ 0f=VZkn$4HauIpVu[isO,@ ;FLazl~i#G0IsnBt.@oL~v]i;+ :mwlC}aGGvd+AlMoz#gx $H#[KkDgu1/@2prLqx5uR@($Ks;a?8r,d` aDtW}nJBNaq`i+czd.Kiiy1=(FvN B~RAz)mh)4a#=a_~ c)fjZ4:4e`60lcao9tT,g ?oc#D1d%_S f5l?Fi,:W/s#;EtFNFocvZ$i25awEoi: ]pmTK?1|lF%`aRwd`gUJo(XmE3g~>DB. XkCvj(u>8zpX8quYsodkma8.