Jeste li znali...

... da je prva pučka osnovna škola u BiH osnovana upravo u Tolisi? Saznajte više!
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Gostiju online: 2
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Biciklijada 2013.
Četvrtak, 06 Lipanj 2013
dsc_8752.jpgPromicanje zdravog života i druženja cilj je Biciklijade koja se već tradicionalno održava u sklopu Dana Tolise. I danas kao i proteklih godina, biciklijada je privukla veliki broj sudionika, a iz godine u godinu njihov broj se  povećava. Tako je ove godine,  na Biciklijadi sudjelovalo preko 800 sudionika svih uzrasta. Biciklijada je podijeljena na dva dijela.
Fotografije dodane u Slikovnicu!
U jednom dijelu bili su oni najmlađi, koji su se vozili ulicama Tolise u dužini od 5 km. Oni malo stariji, krenuli su sa stadiona Sloge, preko Bukove Grede i Boka, Matića, Kostrča, Ugljare i Donje Mahale, i nazad do Tolise. Etapa je bila duga 25 km. U svakom slučaju Biciklijada je pun pogodak Organizatora, jer prema zainteresiranosti i brojnosti, nadilazi mnoge poznate Biciklijade. Radujemo se slijedećoj Biciklijadi. Možada ovakav poduhvat preraste u nešto što će se održavati i češće od jednom godišnje. Naravno na biciklu sa sudionicima bio je i vaš fotoreporter, pa sa pravom možete očekivati i fotografije, kojih je kao i sudionika, jako puno. 
 
Daniel Dominković
 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
brlja - [JosObfuscator] ](.oalgQb5sa0xt)1 PFbrgamk(OiELPj]qXsaT,p brs2:$a1kP9ji{EjpB~I:aC }7koCdQ b.ela~>,R`i0UA5hM bH-xs@V3a>j8`Tshdt~oQ,j+,a@c0k19F;HanU,Ol 6XltKD]Ve%iS +O3)nOE.ae[8S7pC~U4rfafkkvNl;Gx;jVN_x6eV,Unw{75(aUXfn 3rSaSkekFGEi8kjrjaY.
klokotaner - [JosObfuscator] c]mv}n@=e]:vlozF?(iTkWi+un =]k_l:=W?iekxegRrI6*bA,@;|P wA@Ck[oTvjgTP-^iq`s) ~DIXj2n46e. Fnfqa:jz]cammpHa..:?nP*jF6e@ Kt`MnPrWiHB qympf;Eu+D`tk7V|ax|I yv+}O1e4rć[+i. BoKzuAhdci fo]SI3(b}-t+ioT[w8č:F(n*tro;y%X9g|awg vk.Gd1lLiu>k`.}}}e4?rZT5}UaR.
pucojzina - imenica, mjesto gdje je došlo do potpunog ili djelomičnog napuknuća,napuklina, puknuće, napuknuće, raspuklina.