Jeste li znali...

.. da je u prostorijama Narodne osnovne škole u Tolisi na inicijativu Tolišanina fra Ilije Oršolia osnovana prva zemljoradnika zadruga u BiH 1904. godine? Saznajte više.
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste ifru?

Tko je Online

Gostiju online: 1
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:hrabri Mijo

Naziv slike:

Naslovnica
Biciklijada 2013.
Petak, 07 Lipanj 2013
dsc_8752.jpgPromicanje zdravog ivota i druenja cilj je Biciklijade koja se ve tradicionalno odrava u sklopu Dana Tolise. I danas kao i proteklih godina, biciklijada je privukla veliki broj sudionika, a iz godine u godinu njihov broj se  poveava. Tako je ove godine,  na Biciklijadi sudjelovalo preko 800 sudionika svih uzrasta. Biciklijada je podijeljena na dva dijela.
Fotografije dodane u Slikovnicu!
U jednom dijelu bili su oni najmlai, koji su se vozili ulicama Tolise u duini od 5 km. Oni malo stariji, krenuli su sa stadiona Sloge, preko Bukove Grede i Boka, Matia, Kostra, Ugljare i Donje Mahale, i nazad do Tolise. Etapa je bila duga 25 km. U svakom sluaju Biciklijada je pun pogodak Organizatora, jer prema zainteresiranosti i brojnosti, nadilazi mnoge poznate Biciklijade. Radujemo se slijedeoj Biciklijadi. Moada ovakav poduhvat preraste u nešto što e se odravati i eše od jednom godišnje. Naravno na biciklu sa sudionicima bio je i vaš fotoreporter, pa sa pravom moete oekivati i fotografije, kojih je kao i sudionika, jako puno. 
 
Daniel Dominkovi
 
« Prethodna   Sljedea »

facebook

dopis-ploa


Ime:

Poruka:

Rjenik

Ukupno 1451 riječi!
pojata - [JosObfuscator] Mr*j}iq3Rwm>DSPWe`Fn)[i/Uci)VcHai,- T..-n`|Y%jantoqk{pP:{rH8p-i:v%)69eY;+{vn-_E)i; ^H-puX7r^GPPPo]m@s1JKt>SYLwoYo5rp%T^ J{,An;2}%aRQh 5LKfjnQ|jN8Wfi5{cvs#[`i0O3 iEo+Jdz3j |dnXu*r]xCv.g~IeJ{tia,~Y8 iIi8U6 0s=]Wl/aL,mv,P#7egqmQ,{8$_M OYE5xzRd?aai* |{Q.}zualqb.8kddlcy4Uorn>mP }$uiJod|dQW Fkj]itF9(Yek#eS tu6zi}R/ hN4E@sNw/5Uu(}97PnrPxveca.aO;3[.
tuit se - glagol, nemati zraka, daviti se: \"de skoi za njim u vodu, zar ne vidi da se tui\".
tulo - [JosObfuscator] T{LUIiT=mfxDG,e2EO+np3xKBi6fScPa@ci,[uV Fn34a3+@G3z|}6iUU>mv:6V [Vz`aTo |1TL6tJEuux/tFlaDh$ua8=dv:`uXf6N mgQS/o@s1*foj9ySba^?Uuy,6= _17-=twu+pn(^Uk]hcL-oj}6Im,, 5gnK7[+lX28uUpskO4UK{oyS`.