Jeste li znali...

... da je prva pučka osnovna škola u BiH osnovana upravo u Tolisi? Saznajte više!
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Gostiju online: 1
Naziv slike:

Naziv slike:Stara jela 029

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Biciklijada 2013.
Četvrtak, 06 Lipanj 2013
dsc_8752.jpgPromicanje zdravog života i druženja cilj je Biciklijade koja se već tradicionalno održava u sklopu Dana Tolise. I danas kao i proteklih godina, biciklijada je privukla veliki broj sudionika, a iz godine u godinu njihov broj se  povećava. Tako je ove godine,  na Biciklijadi sudjelovalo preko 800 sudionika svih uzrasta. Biciklijada je podijeljena na dva dijela.
Fotografije dodane u Slikovnicu!
U jednom dijelu bili su oni najmlađi, koji su se vozili ulicama Tolise u dužini od 5 km. Oni malo stariji, krenuli su sa stadiona Sloge, preko Bukove Grede i Boka, Matića, Kostrča, Ugljare i Donje Mahale, i nazad do Tolise. Etapa je bila duga 25 km. U svakom slučaju Biciklijada je pun pogodak Organizatora, jer prema zainteresiranosti i brojnosti, nadilazi mnoge poznate Biciklijade. Radujemo se slijedećoj Biciklijadi. Možada ovakav poduhvat preraste u nešto što će se održavati i češće od jednom godišnje. Naravno na biciklu sa sudionicima bio je i vaš fotoreporter, pa sa pravom možete očekivati i fotografije, kojih je kao i sudionika, jako puno. 
 
Daniel Dominković
 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
nakitit se - [JosObfuscator] 7@=M2p$`]Cdr,eiwn8c.ep Kn0a*>8pI+vX{iC|t0tiQ}2v >tsbva}%eO5,M3`@ 2U*|o;._p`ivttS~rMiJ^i P)Ps1F}0uepWP.
ruža - [JosObfuscator] P5Nd.iCLmvG#ekU{Vn2igkAmPc^GtagJMw),1ZtG YgrNXe-aWš(oeafoJ-t>VYkEaSV1s[k-^FtIEQzipDc U+$/n(fH5ajsMD(ot}aY6NvyW;AxakTkk $U79n_95a5 u8kiaU:4cnO4qIZtQ1D-(iJ$+ Kpzn`aB(b .?%z.a+,3lVw-iv*RjXK^ei:4v5s+48aoo0JntwH%]j[iNuoeSE?ku WJc?v(^i4j7Dse{ćeisNra=OT wH,85iqhi; G+Xks`l,Y6.
falinka - [JosObfuscator] ~v[?%m#Ca6?cnh=J?a.mwYJ,(/()r mnAUDV;egxr9d6Xv7#o]q#ns*yE}Jt/qalHtHanHoOrk