Jeste li znali...

...da u Tolisi ima 15 terena za odbojku koji udovoljavaju odbojkaškim standardima?  Uskoro više...
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:za odlage

Naziv slike:

Naziv slike:ole, lokomotiva

Naziv slike:

Naziv slike:Admin i naa najvea zvijezda poslije Sunca

Naslovnica arrow DANI TOLISE arrow Vijesti arrow Otvoreni sedmi Dani Tolise
Otvoreni sedmi Dani Tolise
etvrtak, 06 Lipanj 2013
dsc_8576.jpgSlubeno je poelo! U sveanoj dvorani Dvor u Tolisi i u još sveanijoj atmosferi, sino (5.6.2013.) otvoreni su sedmi po redu Dani Tolise. U najavnom govoru, predsjednik Zaklade Terra Tolis i ujedno i predsjednik Organizacijskog odbora ove Manifestacije, Mario Oršoli, ukratko je predstavio sva zbivanja koja e se odrati na Danima Tolise, sa naglaskom na sedmogodišnjem kontinuitetu, koji nam daje za pravo da  u ovoj godini, kao i iduim godinama oekujemo još bolje i još više. 
Fotografije dodane u Slikovnicu!
Pozdravne govore su uputili fra Marijan ivkovi, gvardijan toliškog samostana, naelnik opine Orašje uro Topi, u ime Vlade upanije Posavske, ministar Ivo Jeluši, a u ime visokog pokrovitelja Manifestacije, predsjedavatelja Vijea ministara BiH, Vjekoslava Bevande, govorio je njegov izaslanik, savjetnik Nikola Lovrinovi. Sino je, takoer, promoviran roman , Okvir za Mudrost, autora Mate Nedia, koji govori o ivotu i djelu fra Ilije Starevia. Roman je objavljen u godini u kojoj se slavi 190. obljetnica otvaranja prve puke osnovne škole u Bosni i Hercegovini, a za koju je ponajviše zasluan upravo fra Ilija Starevi. Veer je upotpunio dvojac iz Osijeka, koji je na klaviru i violini izveo etiri fantastine skladbe. Danas (6.6.2013.) nastavlja se program Manifestacije. U popodnevnim satima odrat e se tradicionalna Biciklijada, za male i za velike sudionike. Pozivamo vas da u što veem broju doete na biciklima. U veernjim satima upriliena je knjievna veer, na kojoj e se dodijeliti  Knjievna nagrada "fra Martin Nedi". Vidimo se!
 
Daniel Dominkovi
 
« Prethodna   Sljedea »

facebook

dopis-ploa


Ime:

Poruka:

Rjenik

Ukupno 1451 riječi!
prdaua - imenica, pogrdno, osoba koja ne uiva osobit ugled, nepoznata osoba, nitko i nita.
ipljat - [JosObfuscator] Te-GkgGzBb}l%daFgZC=o|l/,X, ]epywmy.r`o*AekanDBeG%-DisOU0ce8~Zn7ei(o|j,}jD% >bz03iG8GbtJHi,RYGQ wKc1UcuB]JkLxFr#$IlytJz5-b,zYSo (LkynIle{G HPNhd2Ct~vjy8heotriY2k (Ro=-$%d7/MJPrF3t:viI}j]ej~[]MDi4/|tPi^5 nN=v{k){5uLe|#ujs9huKZu},4#J F):u|v3wQ|aSGHtoipjYz,F A{QeBHrUt+e54dVgjI;eztNMiTS.
dvajestero - broj, dvadeset neega ivoga, srednjeg gramatikog roda (djece ili mladih od ivotinja), ili oznaka za dvadeset osoba koje nisu sve istog gramatikog roda (ena, mukaraca i djece); dvadesetero, dvadesetoro.