Jeste li znali...

... da je u Tolisi osnovano prvo kinološko društvo u BiH? Uskoro više.
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:Stara jela 043

Naziv slike:Ćiro polako ali sigurno

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Otvoreni sedmi Dani Tolise
Četvrtak, 06 Lipanj 2013
dsc_8576.jpgSlužbeno je počelo! U svečanoj dvorani Dvor u Tolisi i u još svečanijoj atmosferi, sinoć (5.6.2013.) otvoreni su sedmi po redu Dani Tolise. U najavnom govoru, predsjednik Zaklade Terra Tolis i ujedno i predsjednik Organizacijskog odbora ove Manifestacije, Mario Oršolić, ukratko je predstavio sva zbivanja koja će se održati na Danima Tolise, sa naglaskom na sedmogodišnjem kontinuitetu, koji nam daje za pravo da  u ovoj godini, kao i idućim godinama očekujemo još bolje i još više. 
Fotografije dodane u Slikovnicu!
Pozdravne govore su uputili fra Marijan Živković, gvardijan toliškog samostana, načelnik općine Orašje Đuro Topić, u ime Vlade Županije Posavske, ministar Ivo Jelušić, a u ime visokog pokrovitelja Manifestacije, predsjedavatelja Vijeća ministara BiH, Vjekoslava Bevande, govorio je njegov izaslanik, savjetnik Nikola Lovrinović. Sinoć je, također, promoviran roman , Okvir za Mudrost, autora Mate Nedića, koji govori o životu i djelu fra Ilije Starčevića. Roman je objavljen u godini u kojoj se slavi 190. obljetnica otvaranja prve pučke osnovne škole u Bosni i Hercegovini, a za koju je ponajviše zaslužan upravo fra Ilija Starčević. Večer je upotpunio dvojac iz Osijeka, koji je na klaviru i violini izveo četiri fantastične skladbe. Danas (6.6.2013.) nastavlja se program Manifestacije. U popodnevnim satima održat će se tradicionalna Biciklijada, za male i za velike sudionike. Pozivamo vas da u što većem broju dođete na biciklima. U večernjim satima upriličena je književna večer, na kojoj će se dodijeliti  Književna nagrada "fra Martin Nedić". Vidimo se!
 
Daniel Dominković
 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
uštekat - glagol, uključiti, osobito uključiti u struju.
oguljit - glagol, odvojiti ljusku ili kožu, oguliti.
tota - [JosObfuscator] axPiF%meeSCjn5~iwvXT#c*Q},aI1|0,QR2d UhdiaQXoYyYimaLxanćeW7IRa/D WeOpf0le:]crleV%n5atu`kt/|a)B 38VM>žfmWOi>(vvm-9o?jRti5i8Zn7nrTLO=j~D*4ak@e xiJz$E% Fp64o(;r-7oYb^d6FQ*i:5gUdcn{a#=e(Z BuDbkDuJo0f_kLoHN*šgrHRkHiH,dC* me,EwpB0o,9_}bdvhrh~Ckti/jqtn.1e[%Otr1fVlTFo/mNQ7 OR9WHi7Wcgz?dG> >>`zfXMSbaup}8lBafL_d-mUAn3eu `^3A+Xqf[Pr%5izh_k2eIP,X[N1d Li~/Yb5?8i/s7{)gde/@zYpr4k8IPUTaw,- .p]A,e^k9rA??lXU$7i}D*iTn9k0%Q|IaZ9Pn3.