Jeste li znali...

..da Tolisa ima 7 doktora znanosti što je po broju doktora znanosti na 1000 stanovnika više nego i u Republici Hrvatskoj*!! više
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste ifru?

Tko je Online

Gostiju online: 2
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Otvoreni sedmi Dani Tolise
etvrtak, 06 Lipanj 2013
dsc_8576.jpgSlubeno je poelo! U sveanoj dvorani Dvor u Tolisi i u još sveanijoj atmosferi, sino (5.6.2013.) otvoreni su sedmi po redu Dani Tolise. U najavnom govoru, predsjednik Zaklade Terra Tolis i ujedno i predsjednik Organizacijskog odbora ove Manifestacije, Mario Oršoli, ukratko je predstavio sva zbivanja koja e se odrati na Danima Tolise, sa naglaskom na sedmogodišnjem kontinuitetu, koji nam daje za pravo da  u ovoj godini, kao i iduim godinama oekujemo još bolje i još više. 
Fotografije dodane u Slikovnicu!
Pozdravne govore su uputili fra Marijan ivkovi, gvardijan toliškog samostana, naelnik opine Orašje uro Topi, u ime Vlade upanije Posavske, ministar Ivo Jeluši, a u ime visokog pokrovitelja Manifestacije, predsjedavatelja Vijea ministara BiH, Vjekoslava Bevande, govorio je njegov izaslanik, savjetnik Nikola Lovrinovi. Sino je, takoer, promoviran roman , Okvir za Mudrost, autora Mate Nedia, koji govori o ivotu i djelu fra Ilije Starevia. Roman je objavljen u godini u kojoj se slavi 190. obljetnica otvaranja prve puke osnovne škole u Bosni i Hercegovini, a za koju je ponajviše zasluan upravo fra Ilija Starevi. Veer je upotpunio dvojac iz Osijeka, koji je na klaviru i violini izveo etiri fantastine skladbe. Danas (6.6.2013.) nastavlja se program Manifestacije. U popodnevnim satima odrat e se tradicionalna Biciklijada, za male i za velike sudionike. Pozivamo vas da u što veem broju doete na biciklima. U veernjim satima upriliena je knjievna veer, na kojoj e se dodijeliti  Knjievna nagrada "fra Martin Nedi". Vidimo se!
 
Daniel Dominkovi
 
« Prethodna   Sljedea »

facebook

dopis-ploa


Ime:

Poruka:

Rjenik

Ukupno 1451 riječi!
stren - imenica, vrsta insekta iz porodice osa, strljen.
alaj - [JosObfuscator] 9u2GP}Qz|-5_vhizA^kp,u89F 4kL^Np^M=ou5gfgKeXSLoqj1Y8tkEQdodyhh~v|-Ms:o$ 67,Ku/kd ecL^bj^=8eCFna#Qkrs}cjXaiDe2tqm:>aK`},t p4kDfu]Ah 5WQakztAEn>a77Ca;G#RF#[e`Z}nljFRsuV=kP? x9~bt`Sa%0tYD:n8#k4 iRAX\v21\ZW\a/:3"[HvsT=+gtNb}3faPOr2Ye-ei)D ~r(Vns@G/@}v3a7uTtj5e{KZ* 6PD[gaA0lXa?xj%+j5$L HwHjs9)Jf1iO p+cbZFFna4r~apoby_aZe,QY~ >jnD.jy/e;I Jdxno`v#z_eAyv{x*RotVl]Sh91ia q19d1,;J6auIs 5efp_J7Mxj(eq=gvrJ%ajTbm35M%uoc 4OprXdef_{Iq;daRxwD?b-Sao;:\7Z#\kP5\J2G,{"
frtalj - [JosObfuscator] pii8EJm,eNnB_i#e:ncK466a_{w2,6Tgan B,G,:gV?h[ec}tp2Xv$WI5r8LLi:3~ty%9viz:yn_V.aBz;,% -h3?kp4piv]a9zflFr8U9Vag=@oct>v:X%.