Jeste li znali...

...da u Tolisi ima 15 terena za odbojku koji udovoljavaju odbojkaškim standardima?  Uskoro više...
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Gostiju online: 2
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Otvoreni sedmi Dani Tolise
Četvrtak, 06 Lipanj 2013
dsc_8576.jpgSlužbeno je počelo! U svečanoj dvorani Dvor u Tolisi i u još svečanijoj atmosferi, sinoć (5.6.2013.) otvoreni su sedmi po redu Dani Tolise. U najavnom govoru, predsjednik Zaklade Terra Tolis i ujedno i predsjednik Organizacijskog odbora ove Manifestacije, Mario Oršolić, ukratko je predstavio sva zbivanja koja će se održati na Danima Tolise, sa naglaskom na sedmogodišnjem kontinuitetu, koji nam daje za pravo da  u ovoj godini, kao i idućim godinama očekujemo još bolje i još više. 
Fotografije dodane u Slikovnicu!
Pozdravne govore su uputili fra Marijan Živković, gvardijan toliškog samostana, načelnik općine Orašje Đuro Topić, u ime Vlade Županije Posavske, ministar Ivo Jelušić, a u ime visokog pokrovitelja Manifestacije, predsjedavatelja Vijeća ministara BiH, Vjekoslava Bevande, govorio je njegov izaslanik, savjetnik Nikola Lovrinović. Sinoć je, također, promoviran roman , Okvir za Mudrost, autora Mate Nedića, koji govori o životu i djelu fra Ilije Starčevića. Roman je objavljen u godini u kojoj se slavi 190. obljetnica otvaranja prve pučke osnovne škole u Bosni i Hercegovini, a za koju je ponajviše zaslužan upravo fra Ilija Starčević. Večer je upotpunio dvojac iz Osijeka, koji je na klaviru i violini izveo četiri fantastične skladbe. Danas (6.6.2013.) nastavlja se program Manifestacije. U popodnevnim satima održat će se tradicionalna Biciklijada, za male i za velike sudionike. Pozivamo vas da u što većem broju dođete na biciklima. U večernjim satima upriličena je književna večer, na kojoj će se dodijeliti  Književna nagrada "fra Martin Nedić". Vidimo se!
 
Daniel Dominković
 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
šeperat - [JosObfuscator] 5o,CogYUliQaLgh~oj:,Al#y,4gul 4w]pH?JIlP(=r5eALesUgxtoi-}iN:[ qrps,>4%rYi=RAolidRze0NDveqo]A*QTdhOME2eTO `joex`#d$f^7 EKRc-vCoFfmr8b{J+OSo{vCTf`oLJgZg rpZr?uićfafA88.
žicat - [JosObfuscator] J]bg|sFrPli8SaFgM7|o=flzdU,S_D^ B^_>o(TaI[ ykbbQLl|o`:lJE9=uazCr,_ 2[pMlLrLn?-o+,bbdWg?a1w2dg$aQ{s-tA@,FXi-]`G,3F(*j _3Opwnh%r+owž.i;Iemz[eTpa(TVDHtl,6whi)yW:.qDv U{)\%Bnuu"{H3qjj@oej1}_ ?Eks6[a%KkZgoYm IbT6mkx=}e;R9} VPq[un5jyhZeJdš@X1Xt:IaxhJR i0ži8itliXLc$|CZaf_U%^ ]/6uro,L Nl+ea)đfYW^2o*\LsK"}LSv.
šebletat - glagol, hodajući često mijenjati smijer, krivudati, vrludati, ljuljati se. Slično značenje ima i glagol \"šovrdat\" i \"šodat\".