Jeste li znali...

... da je u Tolisi osnovano prvo kinološko društvo u BiH? Uskoro više.
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste ifru?

Tko je Online

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Otvoreni sedmi Dani Tolise
etvrtak, 06 Lipanj 2013
dsc_8576.jpgSlubeno je poelo! U sveanoj dvorani Dvor u Tolisi i u još sveanijoj atmosferi, sino (5.6.2013.) otvoreni su sedmi po redu Dani Tolise. U najavnom govoru, predsjednik Zaklade Terra Tolis i ujedno i predsjednik Organizacijskog odbora ove Manifestacije, Mario Oršoli, ukratko je predstavio sva zbivanja koja e se odrati na Danima Tolise, sa naglaskom na sedmogodišnjem kontinuitetu, koji nam daje za pravo da  u ovoj godini, kao i iduim godinama oekujemo još bolje i još više. 
Fotografije dodane u Slikovnicu!
Pozdravne govore su uputili fra Marijan ivkovi, gvardijan toliškog samostana, naelnik opine Orašje uro Topi, u ime Vlade upanije Posavske, ministar Ivo Jeluši, a u ime visokog pokrovitelja Manifestacije, predsjedavatelja Vijea ministara BiH, Vjekoslava Bevande, govorio je njegov izaslanik, savjetnik Nikola Lovrinovi. Sino je, takoer, promoviran roman , Okvir za Mudrost, autora Mate Nedia, koji govori o ivotu i djelu fra Ilije Starevia. Roman je objavljen u godini u kojoj se slavi 190. obljetnica otvaranja prve puke osnovne škole u Bosni i Hercegovini, a za koju je ponajviše zasluan upravo fra Ilija Starevi. Veer je upotpunio dvojac iz Osijeka, koji je na klaviru i violini izveo etiri fantastine skladbe. Danas (6.6.2013.) nastavlja se program Manifestacije. U popodnevnim satima odrat e se tradicionalna Biciklijada, za male i za velike sudionike. Pozivamo vas da u što veem broju doete na biciklima. U veernjim satima upriliena je knjievna veer, na kojoj e se dodijeliti  Knjievna nagrada "fra Martin Nedi". Vidimo se!
 
Daniel Dominkovi
 
« Prethodna   Sljedea »

facebook

dopis-ploa


Ime:

Poruka:

Rjenik

Ukupno 1451 riječi!
obrvan - [JosObfuscator] B@CoiW,m9)e$DsnZ.LTiDsxcp-a3T?l],BN vFOdHoXVsmd]oqMb{am fusc2k_Qa;R pi)M|zXmr$PXZVa5;w(z[?TgiUlKtKo%MV=H |vh]Ve==#$l(i(v|k_i;jO`mdDC) X2eIjo(b]pUr*vjajDmsKa7xx.
veerit - glagol, zai dobrano u veer. Zavriti sa veerom i biti slobodan od posla. Imati vremena odmarati se nakon veere.
driskulja - [JosObfuscator] -7QF2vI6>/Br`;sGaBt}kf#0aNt6bt v-r9aL;nW[.i`hL w7Ne7llDjiRD)Zi%Qvd4fxabsX0W.pXj@ D@~d3DQoLb*kZdiC>+ly,O;a,R ;enj>acTz0i|p[w[vn6e l1$vlj.4TzevD3$raGo;tjMzL*au2$gEt1{$nF0lZoSk= XxoJdsv$ zwt~}oJ1RBLgfjVaRBHb,-Zh *~h7dDGt^.oh ds{5-sF>#;ev #n(Aa+EjKr]Mxi:UghdqoXH#m%vxia4ma}1r %+pY;HMDr$wX_e=b[etzPuMjm%een[)r=aw,FQfnRhi*PmmjL}[ HkMQodnn:zRu{*m7?i.j}-r^e;H#acLCT:nHxal~jGD8N5ejt_1mu YdRo:WZbu)^Lik7:(VjTw6ezn gywAGpWf^r0R0o[dORklWfNj9HE0e:%0O-v03#f*.