Jeste li znali...

..da Tolisa ima 7 doktora znanosti što je po broju doktora znanosti na 1000 stanovnika više nego i u Republici Hrvatskoj*!! više
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:dobra je i kobasica

Naziv slike:

Naziv slike:bez komentara

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica arrow Vijesti arrow Natjecanje u pecanju udicom na plovak
Natjecanje u pecanju udicom na plovak
Ponedjeljak, 20 Svibanj 2013
dsc_8080.jpgU organizaciji ribolovne Udruge "Šaran" Orašje, na reviru Ciglana odrano je juer (19.5.2013.g.) natjecanje u ribolovu udicom na plovak. Natjecanje je privuklo dvadeset i šest natjecatelja, koji su od ranih jutarnjih sati do ranog poslijepodneva pokušavali primamiti što više riba upravo na svoje natjecateljsko mjesto.
U kategoriju riba koje se boduju bila je iskljuivo bijela riba (babuška, dederika, cvergli, bandar, jezar i ostali), dok su ostale krupne ribe bile izuzete iz ovog natjecanja. Usprkos tome, dogodio se nemali broj grizova šarana, amura, pa ak i soma. Nakon vaganja utvreno je da je pobjednik natjecanja Daniel Zlatarevi. Drugo mjesto osvojio je Damir Porobi, a tree Luka Peji. Pobjednicima su podijeljene zasluene medalje i diplome, a za sve sudionike natjecanja uprilien je ruak.
 
Daniel Dominkovi
 
Sljedea »

facebook

dopis-ploa


Ime:

Poruka:

Rjenik

Ukupno 1451 riječi!
starac - imenica, enin otac, tast, punac.
glizer - [JosObfuscator] Xhtd:7s(jm8IewVOuAQ3j;Wi,Dy 9g-XnU:Ca8[za8iV*#SvK6n 8zRzFcak#,3 9~kI^QtlciI*]akrpejKdQurf)>.0 Kky\%yv7V"qo1A[j8Am=e7+mXoG{] xBrFs4M;e@:[i {iK.Xe-guY=N@r[PMq^aPv]ptP~ }jgugulDiq?zjea4rX>~Sa4(b,\qhi#"n.
baka - [JosObfuscator] jX?7ws68tAYaNEa*`b?s~[lAqj/iikL;;JkaAAaL(F*s #S[i3 ScqiNPv1i}Uwj);LeXN33tv xWGycL9vryUv?emnco4WhygS.BaO/ @l2NFt%u^k)KaT= *b+Ak6o[jo.MpiOzy0k KkjwdaFmZ`abF%WjZ@8ew ]]tszwHj.ve$:XLm~7lein8R%[j%Y$8ep%5(,`F l~uZz+NaM Go60uPzIgT^,o7w:djJW `YlP=BQuq*pkm*aH` %W0Rs8ipkj%a1n;.U;Vc*S;a1-.