Jeste li znali...

da je u Tolisi na Boi 25.12.2009.g., izmjerena temperatura zraka plus 22,7 stupnjeva celzijevih, i da na tlu nije bilo uope snijega, a da je samo nekoliko dana prije (21.12.2009.g.), izmjerena temperatura od minus 19,6 stupnjeva i 28 centimetara snijega na tlu.

 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica arrow Vijesti arrow Natjecanje u pecanju udicom na plovak
Natjecanje u pecanju udicom na plovak
Ponedjeljak, 20 Svibanj 2013
dsc_8080.jpgU organizaciji ribolovne Udruge "Šaran" Orašje, na reviru Ciglana odrano je juer (19.5.2013.g.) natjecanje u ribolovu udicom na plovak. Natjecanje je privuklo dvadeset i šest natjecatelja, koji su od ranih jutarnjih sati do ranog poslijepodneva pokušavali primamiti što više riba upravo na svoje natjecateljsko mjesto.
U kategoriju riba koje se boduju bila je iskljuivo bijela riba (babuška, dederika, cvergli, bandar, jezar i ostali), dok su ostale krupne ribe bile izuzete iz ovog natjecanja. Usprkos tome, dogodio se nemali broj grizova šarana, amura, pa ak i soma. Nakon vaganja utvreno je da je pobjednik natjecanja Daniel Zlatarevi. Drugo mjesto osvojio je Damir Porobi, a tree Luka Peji. Pobjednicima su podijeljene zasluene medalje i diplome, a za sve sudionike natjecanja uprilien je ruak.
 
Daniel Dominkovi
 
Sljedea »

facebook

dopis-ploa


Ime:

Poruka:

Rjenik

Ukupno 1451 riječi!
gunturat se - [JosObfuscator] w(gg0uK9l0J.alFgeXE>o#lkV4,8,_j QwEVpRZ)Wr1}AofBvYy,2_o?rsdF,i,$>UYt$OKPBiZbHy ?sMl1pHlio*//s6mbPtNfYu2?p;k^alr07TkE2{5 |g*N8^ue,yEn6L==tO%uYO6FSrAn^2an(Ln[Ljv7v|0a|m2+|,~hV Xiug2b?irL~dQlMS`iP(uiN#7BtX)=ik* BpsuevN.
vrka - imenica, uvijeni pramen kose, kovra, uvojak.
pomagajisat - glagol, glasno zvati upomo, zapomagati.