Jeste li znali...

...da je 22.7.2007. godine u Tolisi izmjerana temperatura zraka 42,6 stupnjeva.
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:Nezaobilazni ferman

Naziv slike:

Naziv slike:Stara jela 013

Naslovnica arrow Vijesti arrow Natjecanje u pecanju udicom na plovak
Natjecanje u pecanju udicom na plovak
Ponedjeljak, 20 Svibanj 2013
dsc_8080.jpgU organizaciji ribolovne Udruge "Šaran" Orašje, na reviru Ciglana održano je jučer (19.5.2013.g.) natjecanje u ribolovu udicom na plovak. Natjecanje je privuklo dvadeset i šest natjecatelja, koji su od ranih jutarnjih sati do ranog poslijepodneva pokušavali primamiti što više riba upravo na svoje natjecateljsko mjesto.
U kategoriju riba koje se boduju bila je isključivo bijela riba (babuška, dederika, cverglić, bandar, jezar i ostali), dok su ostale krupne ribe bile izuzete iz ovog natjecanja. Usprkos tome, dogodio se nemali broj grizova šarana, amura, pa čak i soma. Nakon vaganja utvrđeno je da je pobjednik natjecanja Daniel Zlatarević. Drugo mjesto osvojio je Damir Porobić, a treće Luka Pejić. Pobjednicima su podijeljene zaslužene medalje i diplome, a za sve sudionike natjecanja upriličen je ručak.
 
Daniel Dominković
 
Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
đegoderak - [JosObfuscator] MX6ppbFr,3aiKivplYv`o}fo1g}%EHj,mFb (pfqxuoRn50V~_ev8(g|p[dafs~bj=eM[.
sulentar - imenica, metalna cijev, zajedno sa pripadajućim laktom ili laktovima koja odvodi dim iz peći do dimnjaka.
cirkuzirat - [JosObfuscator] (h>qZi{^zLv]/oPVtQvdSi32tCiZ^{=] Rš*lyoaQzyuFlwe6G),c c)|Un)vq=e+U1I}p%_8{rHe9lslw-?txJay3]crn|oL HcL#s1N(e[]v| Qš)ta9(#lk|?8iYU`tpKF2Gi7U,D{/BI [xb#kSqfi}WtdXi{ 2NGšrl*aR[x*vl9MU5Bja+:QeiavV]w,9vA ]hm+Wb4h$>iaaZw{tvicALn fnE60FeJ}Z-5odzN/*bMsi_gmNpl(iFjjA0/a7nAm,/J( X5Qtrn/sAmey?i4zb_y=r:gp/eu.[lc_oguR /:s-,/Ve7^]] OoUp,Y#o+G>nJ9Xlma4š=a[;XttPi~.