Jeste li znali...

..da je 1973. toliška škola imala 1721 uenika i bila najvea u opini Orašje i meu veima u BiH, a 2007. samo 535 uenika!!! više
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica arrow Sport arrow Vijesti arrow Natjecanje u pecanju udicom na plovak
Natjecanje u pecanju udicom na plovak
Ponedjeljak, 20 Svibanj 2013
dsc_8080.jpgU organizaciji ribolovne Udruge "Šaran" Orašje, na reviru Ciglana odrano je juer (19.5.2013.g.) natjecanje u ribolovu udicom na plovak. Natjecanje je privuklo dvadeset i šest natjecatelja, koji su od ranih jutarnjih sati do ranog poslijepodneva pokušavali primamiti što više riba upravo na svoje natjecateljsko mjesto.
U kategoriju riba koje se boduju bila je iskljuivo bijela riba (babuška, dederika, cvergli, bandar, jezar i ostali), dok su ostale krupne ribe bile izuzete iz ovog natjecanja. Usprkos tome, dogodio se nemali broj grizova šarana, amura, pa ak i soma. Nakon vaganja utvreno je da je pobjednik natjecanja Daniel Zlatarevi. Drugo mjesto osvojio je Damir Porobi, a tree Luka Peji. Pobjednicima su podijeljene zasluene medalje i diplome, a za sve sudionike natjecanja uprilien je ruak.
 
Daniel Dominkovi
 
Sljedea »

facebook

dopis-ploa


Ime:

Poruka:

Rjenik

Ukupno 1451 riječi!
eenjat - [JosObfuscator] tv6$2oDjsIo=,m9bNT?#xi^m{+TtPu-ihoc DFmTepsRB;o5kAo%~@xr;_%Jn@xw}6o{`DT3 |}gphq;dSole1s0>tF4iWutCbP=oir,@uR k1pH6roKATU[s=x)taig*.KTt14Ji4vvA bD?Bo5 Dxm_ktHduqri>u^e%4hLu~5| ~Q9ixa SlMvnoxd5lH]diQY.
irnit - glagol, baciti pogled, pogledati na kratko.
odak - [JosObfuscator] _JqhiF;>61mhmye5f1dn|mi4cDdca$,GwT $82Dd6m[i].m@aGrn,soj9Sa]`gdkB/0.