Jeste li znali...

... da je najdua ulica u Tolisi, ulica Vladimira Nazora,  dugaka 4 kilometra?
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica arrow Sport arrow Vijesti arrow Natjecanje u pecanju udicom na plovak
Natjecanje u pecanju udicom na plovak
Ponedjeljak, 20 Svibanj 2013
dsc_8080.jpgU organizaciji ribolovne Udruge "Šaran" Orašje, na reviru Ciglana odrano je juer (19.5.2013.g.) natjecanje u ribolovu udicom na plovak. Natjecanje je privuklo dvadeset i šest natjecatelja, koji su od ranih jutarnjih sati do ranog poslijepodneva pokušavali primamiti što više riba upravo na svoje natjecateljsko mjesto.
U kategoriju riba koje se boduju bila je iskljuivo bijela riba (babuška, dederika, cvergli, bandar, jezar i ostali), dok su ostale krupne ribe bile izuzete iz ovog natjecanja. Usprkos tome, dogodio se nemali broj grizova šarana, amura, pa ak i soma. Nakon vaganja utvreno je da je pobjednik natjecanja Daniel Zlatarevi. Drugo mjesto osvojio je Damir Porobi, a tree Luka Peji. Pobjednicima su podijeljene zasluene medalje i diplome, a za sve sudionike natjecanja uprilien je ruak.
 
Daniel Dominkovi
 
Sljedea »

facebook

dopis-ploa


Ime:

Poruka:

Rjenik

Ukupno 1451 riječi!
udibat - [JosObfuscator] ,g.nxlP;Yy^a2gToKY6lbZn[,~5 gIMxdI`TsoUw=[r0^eZZFkN}9-2atw:j.t_%COiFPU Diyk}aTkz3Mhaq85qmv~q) zdoUZMov4Tgb#PXa#=G:OMkzXia^$@7j|qN #8Vq_iYK2l2iw )gBkkANiaXkQv[WuZ{Z _>:Yo9)ansE{E_o:Mbb#]Vu0UkQ,n F^qy1pNIrpkMkzo(*SO,n?~a4_e%NFIiba a|#=nbKe2il7D~FAtX*)odMdv%,R: 8lWNVu}hhfvxGNa(dWYtu0,idikt*62|iI9tX} P/0I[zt^Fe16of|VtgRyOJCoXdVVaNb EQQvYFX~r,jZoe7bfn7fahaxVVjlDX8?uw9)CQipWWQ.
otobmolit se - [JosObfuscator] )Zg(jPlPia_PeKlgN+OLocA9l^},+Wc io|-b5cjyA=.e[|ps|YvBilV$tn15riZ8U9 .0YL]sk_?er{NT,g >VpyV1o=d)i=sbR}vtMG[OaMKqtL56kis Jj{@=m)b?*l#,^?ijYtX2ea5jAvHvP`I.
potjecat se - glagol, odmjeriti brzinu sa kime u brzom sprintu.