Jeste li znali...

...da u Tolisi ima 15 terena za odbojku koji udovoljavaju odbojkaškim standardima?  Uskoro više...
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica arrow Sport arrow Vijesti arrow Natjecanje u pecanju udicom na plovak
Natjecanje u pecanju udicom na plovak
Ponedjeljak, 20 Svibanj 2013
dsc_8080.jpgU organizaciji ribolovne Udruge "Šaran" Orašje, na reviru Ciglana održano je jučer (19.5.2013.g.) natjecanje u ribolovu udicom na plovak. Natjecanje je privuklo dvadeset i šest natjecatelja, koji su od ranih jutarnjih sati do ranog poslijepodneva pokušavali primamiti što više riba upravo na svoje natjecateljsko mjesto.
U kategoriju riba koje se boduju bila je isključivo bijela riba (babuška, dederika, cverglić, bandar, jezar i ostali), dok su ostale krupne ribe bile izuzete iz ovog natjecanja. Usprkos tome, dogodio se nemali broj grizova šarana, amura, pa čak i soma. Nakon vaganja utvrđeno je da je pobjednik natjecanja Daniel Zlatarević. Drugo mjesto osvojio je Damir Porobić, a treće Luka Pejić. Pobjednicima su podijeljene zaslužene medalje i diplome, a za sve sudionike natjecanja upriličen je ručak.
 
Daniel Dominković
 
Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
pridječit - glagol, držati provovijed na misi. U prenesenom značenju, pogrdno, držati predavanje kome, objašnjavati, biti dosadan prilikom govora.
bliška - [JosObfuscator] D)EFDix/PGBmhS2e+Mu8nM+qfiVc`KcG0jj)ao,ld^,V{M3~ @-kinpghr9ta/f:Wd ~v`[4ut*+p4 Ok,V>BmoG$>{ji?oDT)j1R 4Xj:zod}eRB++A Z,$Mvck5i0krthl>sju b1[bh;u9ilw)OQicxbp$žXU]-8e_9DYq kg+[zT>aei3V9l,d=d[1suNZQ{ HghiH7l:9-iiI5 >tmHpk6Zia-EhZkb{o8vvFKAyo-mCoa sdR*-%ryw+Fu;g$IoO9MB{mE) k*sEj8K[t#aqt615]i|pB-či-.3nRk]7roTcAmJvTbe U(pur+YTrp.3exd/elmnryePew:tRvEQsu>.LwTo Z`2_b^S{a^tc[e^(iee2|tmw>wi$ QQR)cnpk7owZNh9vN,čUiy}ć9|>.
potentat - [JosObfuscator] mTj-LoTd$[DgCX(1.o0pvC]8TMoHECrGQ@if(40ott8iM~rQ XQxk84yo$VnzgEa6_+~S 0+1MofdYh CBkLwja2)Kkjb:ivnXss]aV*)2z B@9Mn6:DdEaG;A8uDL;;mIaEv,Cp{?I TtoCm1,=SfeBazNfs|]5t]$ipO SM-k?LoTgkPamv{0; D^,uo 4)pCoHHs|yCl%SR{u}AtC.