Jeste li znali...

...da u Tolisi ima 15 terena za odbojku koji udovoljavaju odbojkaškim standardima?  Uskoro više...
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste ifru?

Tko je Online

Gostiju online: 1
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Natjecanje u pecanju udicom na plovak
Ponedjeljak, 20 Svibanj 2013
dsc_8080.jpgU organizaciji ribolovne Udruge "Šaran" Orašje, na reviru Ciglana odrano je juer (19.5.2013.g.) natjecanje u ribolovu udicom na plovak. Natjecanje je privuklo dvadeset i šest natjecatelja, koji su od ranih jutarnjih sati do ranog poslijepodneva pokušavali primamiti što više riba upravo na svoje natjecateljsko mjesto.
U kategoriju riba koje se boduju bila je iskljuivo bijela riba (babuška, dederika, cvergli, bandar, jezar i ostali), dok su ostale krupne ribe bile izuzete iz ovog natjecanja. Usprkos tome, dogodio se nemali broj grizova šarana, amura, pa ak i soma. Nakon vaganja utvreno je da je pobjednik natjecanja Daniel Zlatarevi. Drugo mjesto osvojio je Damir Porobi, a tree Luka Peji. Pobjednicima su podijeljene zasluene medalje i diplome, a za sve sudionike natjecanja uprilien je ruak.
 
Daniel Dominkovi
 
Sljedea »

facebook

dopis-ploa


Ime:

Poruka:

Rjenik

Ukupno 1451 riječi!
obrvan - [JosObfuscator] xMi9>mU,Xoxe>fnCiL>uca]3JaR9,t pJ*oUBId(sK5J)}ok=Sbka{R _LJs^aM_pf o.9inIq,zkr>gbEaMVQzHgh`ist6ogE8WO vvUeOlg+i$*kMi?Lmk1Q11 :bok-wb~2Lp2r2v]P:a}72mhd|ax+.
omjetat - glagol, metlom istiti pojedine dijelove, naprimjer \"omjetat\" pauinu.
viat se - [JosObfuscator] ?ng_el1e5aT9=ghQniOoDl{;P:,L=(Qa r8KpX~Uew$tYCn2j4asz?tIt`*iIlIZ oJcLsIee^hr-,[I 9$psIe#FknVBwkHtgS/+9r6Ja]tV=qiu7H} M%bsq/N)e[_(Fg.