Jeste li znali...

...da je Lipu u centru Tolise posadio Andrija Džojić, Džojića 1933. godine.
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Gostiju online: 1
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:ode čojeku odnit ručak na njivu u povezači

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Natjecanje u pecanju udicom na plovak
Ponedjeljak, 20 Svibanj 2013
dsc_8080.jpgU organizaciji ribolovne Udruge "Šaran" Orašje, na reviru Ciglana održano je jučer (19.5.2013.g.) natjecanje u ribolovu udicom na plovak. Natjecanje je privuklo dvadeset i šest natjecatelja, koji su od ranih jutarnjih sati do ranog poslijepodneva pokušavali primamiti što više riba upravo na svoje natjecateljsko mjesto.
U kategoriju riba koje se boduju bila je isključivo bijela riba (babuška, dederika, cverglić, bandar, jezar i ostali), dok su ostale krupne ribe bile izuzete iz ovog natjecanja. Usprkos tome, dogodio se nemali broj grizova šarana, amura, pa čak i soma. Nakon vaganja utvrđeno je da je pobjednik natjecanja Daniel Zlatarević. Drugo mjesto osvojio je Damir Porobić, a treće Luka Pejić. Pobjednicima su podijeljene zaslužene medalje i diplome, a za sve sudionike natjecanja upriličen je ručak.
 
Daniel Dominković
 
Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
dubak - [JosObfuscator] P{qLdP0ljUL}[et^Jbč?YjtjaHad .p8k0nHaAl8porRn=a6a|v-4v1.a(t)x] )q#z1~~6oa)KVL /[ub-č+`Oe4t4zcnopj[e~/Dz #OdhnG/no#vXd9[;7$a:QZn)TjI=aA64],6 zaDhUoo{d0aYluBlajwk_PdXva$2f,A-`K r$o0#h%o$dDz;{auI*e?l)Khyi5KML=c#/k8?a}+.
šašica (šošica) - imenica, motka koja služi za podupiranje čega, npr. motka za podupiranje žice za veš.
zać - [JosObfuscator] t}gwMWlC^M(.ag$|x,gOo.TOrNl}%vy^,eEu )s-7z0waoNpZQ|C|oNwčt`e?St|iNhiO](zz,4D ikkrA.ezuoYnPKtu9EqMt)c]ii/,GaE v/TOoTiRt4=p|SMoučZQeWt)^l1]i[`vPS:E?T L%Bn\C".kU~aeG_Thd= F)h6ć>@_eu}p~š|qAB j_zE6/ae^-?;ćDp/ 8z]5vPaIt5p) #_u1 ue7:Cs/vONM1aXTtAoh.rv3%LQpesS\@fU@"=.