Jeste li znali...

...da u Tolisi ima 15 terena za odbojku koji udovoljavaju odbojkaškim standardima?  Uskoro više...
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Gostiju online: 3
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:Loša slika - dobar trenutak

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Natjecanje u pecanju udicom na plovak
Ponedjeljak, 20 Svibanj 2013
dsc_8080.jpgU organizaciji ribolovne Udruge "Šaran" Orašje, na reviru Ciglana održano je jučer (19.5.2013.g.) natjecanje u ribolovu udicom na plovak. Natjecanje je privuklo dvadeset i šest natjecatelja, koji su od ranih jutarnjih sati do ranog poslijepodneva pokušavali primamiti što više riba upravo na svoje natjecateljsko mjesto.
U kategoriju riba koje se boduju bila je isključivo bijela riba (babuška, dederika, cverglić, bandar, jezar i ostali), dok su ostale krupne ribe bile izuzete iz ovog natjecanja. Usprkos tome, dogodio se nemali broj grizova šarana, amura, pa čak i soma. Nakon vaganja utvrđeno je da je pobjednik natjecanja Daniel Zlatarević. Drugo mjesto osvojio je Damir Porobić, a treće Luka Pejić. Pobjednicima su podijeljene zaslužene medalje i diplome, a za sve sudionike natjecanja upriličen je ručak.
 
Daniel Dominković
 
Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
izčapat - glagol, izmjeriti ili razmjeriti uz pomoć čapa.
mraka - [JosObfuscator] lGiE$Hm%}Z.:e|0A8nlQivc%pa1,q48I o;lruud;=lab6jpaqP,t=eeI zW]Mjs.F.,xv)=id)j$,eKQt3(k)i=v0bnEG:ad,i[N} %v:mLPCaP9qRws2v6a[l.
zaobadat se - [JosObfuscator] 7gZ`Gnl1f{vaGS8Ogco)lM[O2R,A5 dRFoanX OkmKrtsaUFNuxvVdaLCNm^q2c>aW,CK5 @Dl{Ip~ow#tXčAeOtxBive 2ZMbZj)xNe?hwž.Da}tF|i.(X p+[r=a/(LEd/yiF9 GRn_C.IVavc-2pB2a{YNt~d>{7.a% ]/0%in}lmi:_j_ 5EQK0u@?gpgrHs#i``mzz$~Uad ==oB:ob5ja~cdu4/Opa]=7:W05 n\`L`"Nnf1š8HpTta;qIpaV5 MvRYl1s/iTq)/ćwT9oeo>RšM c-V3ht.(u^eJH2d%Sa/kX1i,3tY Kk^[L`o^CF@u qNk0FrW[HMaq$?Uv;aPA,+ 2k=6)aidW1fd;O6Ji A)Qs+zAe%ofY9 {2(5FzY~VLa.poqy22b?Yfa9Qed$^vayTr\yt,`j"37.