Jeste li znali...

..da Tolisa ima 7 doktora znanosti što je po broju doktora znanosti na 1000 stanovnika više nego i u Republici Hrvatskoj*!! više
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste ifru?

Tko je Online

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:svaka ast, opalio je u zraku

Naslovnica
Natjecanje u pecanju udicom na plovak
Ponedjeljak, 20 Svibanj 2013
dsc_8080.jpgU organizaciji ribolovne Udruge "Šaran" Orašje, na reviru Ciglana odrano je juer (19.5.2013.g.) natjecanje u ribolovu udicom na plovak. Natjecanje je privuklo dvadeset i šest natjecatelja, koji su od ranih jutarnjih sati do ranog poslijepodneva pokušavali primamiti što više riba upravo na svoje natjecateljsko mjesto.
U kategoriju riba koje se boduju bila je iskljuivo bijela riba (babuška, dederika, cvergli, bandar, jezar i ostali), dok su ostale krupne ribe bile izuzete iz ovog natjecanja. Usprkos tome, dogodio se nemali broj grizova šarana, amura, pa ak i soma. Nakon vaganja utvreno je da je pobjednik natjecanja Daniel Zlatarevi. Drugo mjesto osvojio je Damir Porobi, a tree Luka Peji. Pobjednicima su podijeljene zasluene medalje i diplome, a za sve sudionike natjecanja uprilien je ruak.
 
Daniel Dominkovi
 
Sljedea »

facebook

dopis-ploa


Ime:

Poruka:

Rjenik

Ukupno 1451 riječi!
kama - motorna pumpa za izbacivanje tekuine.
vrabac - [JosObfuscator] tf9SwiIzHr:~pbma2[Lsml+i~n/aR .EW;mn,{QarA hJ3arW/k[ui4AbJ:^aoqLzRBvnUNi^`mBaq+QIf x.0/uyjsvawn#wR~3avUr42,I7j1 LW+b_u1v^k}CAa%L(l`e*htjo.6UK H#DPopbL[E8Ni6?Il{~LaK ^nr,d,;aKj~9zG?OD>iMUv]azq2 AIvp9oi]8 EMt>avboZ0qmA[-tebsL,a :1r],HtOE^o7zp 9H1Szv}|KQ9r[4@.a1p+Y,^cN86A0i{v, ScRHinMr.moaWi4j9RgJu]hl 0ImOVW]u^-DvItqpMheQ 9ir7rSGzVrWafsLl/ti]n{3hefb -zkTn5daL xs>xrJBujYHUEb)oa;v+d^i9XmzLzG;aZ t^QJ@k28ltjkubA.9knhoPrvRqAa*\j"
tolja - imenica, u igri tolje (ganje) osoba koja pokuava uhvatiti ostale koji bjee.