Jeste li znali...

..da je 1973. toliška škola imala 1721 učenika i bila najveća u općini Orašje i među većima u BiH, a 2007. samo 535 učenika!!! više
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:

Naziv slike:Stara jela 016

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica arrow Vijesti arrow Europska noć muzeja 2013.
Europska noć muzeja 2013.
Srijeda, 15 Svibanj 2013

noc_muzeja.jpgU sklopu manifestacije Europska noć muzeja za 2013. godinu, koja je pod patronatom Savjeta Europe i Unescoa, te ICOM-a (Međunarodni savjet muzeja), i naš muzej „Vrata Bosne" u Franjevačkom samostanu u Tolisi će otvoriti svoja vrata za sve posjetitelje koji žele vidjeti bogatstvo kulturnog nasljeđa Bosanske Posavine.

Tim povodom na dan 18. svibnja 2013. u 19:30 u Franjevačkom samostanu u Tolisi ponajprije bit će upriličena promocija Turističke monografije, a nakon toga je predviđen obilazak i razgledanje župne ckve, samostana, muzeja Vrata Bosne i samostanske knjižnice. Na promociji Turističke monografije govorit će profesori Vidan Janjić, Marijan Damjanović, Đurđica Jezerčić, te župnik i gvardijan fra Marijan Živković. Ispred turističke zajednice Županije Posavske govorit će Oliver Oršolić. Program će biti popraćen glazbenim sadržajem u izvedbi Župnog zbora mladih, te klavirskih kompozicija u izvedbi Marije Živković i Mateje Mišković.
 
Daniel Dominković
 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
grdža - imenica, prvenstveno naziv za lakat od \"sulentara\". Koristi se također u prenesenom smislu kao pogrdnica za kakve nezgrapne predmete ili dijelove predmeta.
zać - [JosObfuscator] ID(`g[LlRPaT}9g]JoRNl]X,X~Qro K#zZ]PWab`pU`SZom~Lu;č5J)Ve`%@=t)Ki3izMj,YNb8 l8kG=R-rU1ewDnEutct_i=M,2>- {*o`Q+t@pz8xo(yčCeqiG#:tD%i`|T`S:v m[OT\/YC"d1C-5kt?N[?aDV|IdT)7O lX=Sćn8e@NcfšgN) l{fdzeOkzaj{IćJfFG0 C5}zfvfaAL>hItTl 8uW$E BgJ=Vs^CMvXDiyaKJ1tWt|GCoJvwyQ@^e#/~\6"}=sJ.
zejtin - [JosObfuscator] [TSj/=-I/eV5v(vsrlOJ0t32iQv[o@{Jw KMMGDuyLU/l$Jvj*D#~ev94Za,kfT I?Wt0blF^iUl8R9cjulyns(om fpQF]up7lgj[}p.We