Jeste li znali...

...da u Tolisi ima 15 terena za odbojku koji udovoljavaju odbojkaškim standardima?  Uskoro više...
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica arrow Vijesti arrow Europska noć muzeja 2013.
Europska noć muzeja 2013.
Četvrtak, 16 Svibanj 2013

noc_muzeja.jpgU sklopu manifestacije Europska noć muzeja za 2013. godinu, koja je pod patronatom Savjeta Europe i Unescoa, te ICOM-a (Međunarodni savjet muzeja), i naš muzej „Vrata Bosne" u Franjevačkom samostanu u Tolisi će otvoriti svoja vrata za sve posjetitelje koji žele vidjeti bogatstvo kulturnog nasljeđa Bosanske Posavine.

Tim povodom na dan 18. svibnja 2013. u 19:30 u Franjevačkom samostanu u Tolisi ponajprije bit će upriličena promocija Turističke monografije, a nakon toga je predviđen obilazak i razgledanje župne ckve, samostana, muzeja Vrata Bosne i samostanske knjižnice. Na promociji Turističke monografije govorit će profesori Vidan Janjić, Marijan Damjanović, Đurđica Jezerčić, te župnik i gvardijan fra Marijan Živković. Ispred turističke zajednice Županije Posavske govorit će Oliver Oršolić. Program će biti popraćen glazbenim sadržajem u izvedbi Župnog zbora mladih, te klavirskih kompozicija u izvedbi Marije Živković i Mateje Mišković.
 
Daniel Dominković
 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
klašurnica - [JosObfuscator] )iR,lmSeS}eJn9i_X+c)bo$a>8x,>_ 3q$;j%fF)~eWydLl28n0?~JawYGs >w}vsEbX?t(3%>a^7cbCUlFOtpGj2CNN%ig0Ogk,aGC+% zl5k`culQV?pk6L@uujrmcrr}uAF{}RzgE@L_a$>.
kresanac - imenica, vrsta drveta, osobito jasen, koje raste iz panja, te se periodično orezuje za ogrjev i slično.
uskupit - [JosObfuscator] 8I-gBl+auYXHgFMH(oMQRl#Wqz,Q zF,-BpE^6ioc0ld^S+hi{^2g}r0x.n`uNH=t(i)#7 ZtšF5tlokqf CGlsLa}iWt1 K(Frpd]GTmo/5GSdu4xTZavW Rtuyi)bl7i^ =?QzpLzexjUugmr1}lwbjaMhjOe8/+.