Jeste li znali...

.. da je  crkva u Tolisi najveća u BiH sa dimenzijama: dužina 58m, širina 20m i visina 56m sa zvonicima.
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica arrow Vijesti arrow Europska noć muzeja 2013.
Europska noć muzeja 2013.
Četvrtak, 16 Svibanj 2013

noc_muzeja.jpgU sklopu manifestacije Europska noć muzeja za 2013. godinu, koja je pod patronatom Savjeta Europe i Unescoa, te ICOM-a (Međunarodni savjet muzeja), i naš muzej „Vrata Bosne" u Franjevačkom samostanu u Tolisi će otvoriti svoja vrata za sve posjetitelje koji žele vidjeti bogatstvo kulturnog nasljeđa Bosanske Posavine.

Tim povodom na dan 18. svibnja 2013. u 19:30 u Franjevačkom samostanu u Tolisi ponajprije bit će upriličena promocija Turističke monografije, a nakon toga je predviđen obilazak i razgledanje župne ckve, samostana, muzeja Vrata Bosne i samostanske knjižnice. Na promociji Turističke monografije govorit će profesori Vidan Janjić, Marijan Damjanović, Đurđica Jezerčić, te župnik i gvardijan fra Marijan Živković. Ispred turističke zajednice Županije Posavske govorit će Oliver Oršolić. Program će biti popraćen glazbenim sadržajem u izvedbi Župnog zbora mladih, te klavirskih kompozicija u izvedbi Marije Živković i Mateje Mišković.
 
Daniel Dominković
 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
zaujest se - glagol, o međusobnim odnosima, jako se posvađati s kime, naljutiti se, ne pričati s nekim: \"nji dva brata su se zaujeli rad međe\".
višnjac - [JosObfuscator] C0Y+iJMN(FmdQFekn^iQctAfaMH,[h(J4 [SHvSYrvPst]AtVuad*9l 7vZrvfClz[}5o@6x U1kZr7rh|guC}`Kp[>L5tnEoCL(e| GTgv.waiWX~šPy9PnZ8|j|Qe@OJR.
drmoserit - [JosObfuscator] ps)vppZur:|W,blQoFQ$ IIl-ozš;e8] .hL}0oWI+F}dy;{irlya`đ2i)Tv[lgCaUt-?Ci) 4EG47pDomvbws4q:-aZxoW}gs,{vpX mpjR(n|hGPZa@Pm-75NjMKke88r/4%5nboWb} 9=ccCl8s}hpoCrO@Iš,OeK C+SrZJEaS,ad/TiRwsAtQTlL2iFtV.