Jeste li znali...

... da je u Tolisi osnovano prvo kinološko društvo u BiH? Uskoro više.
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica arrow Kultura arrow Vijesti arrow Europska noć muzeja 2013.
Europska noć muzeja 2013.
Četvrtak, 16 Svibanj 2013

noc_muzeja.jpgU sklopu manifestacije Europska noć muzeja za 2013. godinu, koja je pod patronatom Savjeta Europe i Unescoa, te ICOM-a (Međunarodni savjet muzeja), i naš muzej „Vrata Bosne" u Franjevačkom samostanu u Tolisi će otvoriti svoja vrata za sve posjetitelje koji žele vidjeti bogatstvo kulturnog nasljeđa Bosanske Posavine.

Tim povodom na dan 18. svibnja 2013. u 19:30 u Franjevačkom samostanu u Tolisi ponajprije bit će upriličena promocija Turističke monografije, a nakon toga je predviđen obilazak i razgledanje župne ckve, samostana, muzeja Vrata Bosne i samostanske knjižnice. Na promociji Turističke monografije govorit će profesori Vidan Janjić, Marijan Damjanović, Đurđica Jezerčić, te župnik i gvardijan fra Marijan Živković. Ispred turističke zajednice Županije Posavske govorit će Oliver Oršolić. Program će biti popraćen glazbenim sadržajem u izvedbi Župnog zbora mladih, te klavirskih kompozicija u izvedbi Marije Živković i Mateje Mišković.
 
Daniel Dominković
 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
pračka - imenica, prača od milja.
zanebesit se - glagol, neobično jako se začuditi.
kompir - [JosObfuscator] v]P8bi5|Xmie1anG;vi,1c5?ay,28S0 D3T2l13).Pd#=[ ^z/oLgrlXoHqIhmoo0Bvl/nuTj;`|,`az*sEtXan tUbB0i5jlC.jzk8rar|s,N+Q1 WJW5k`NrMs29u_1#Ogmbg-tpcR#QRip%srX]Kk>.OZ%{ (]n>2WZ.=)yQ) h6p}Hvh*oJTqgeBor.?Ed}a_LJNn[Krvf BncgaEzliGnNjv7[l _z%ai`s^q E+vaWveZ.`ylqYi+wT?kZ4i|W x@F1n#oKs:f?.