Jeste li znali...

.. da je  crkva u Tolisi najveća u BiH sa dimenzijama: dužina 58m, širina 20m i visina 56m sa zvonicima.
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Gostiju online: 1
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:i kolca

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Europska noć muzeja 2013.
Četvrtak, 16 Svibanj 2013

noc_muzeja.jpgU sklopu manifestacije Europska noć muzeja za 2013. godinu, koja je pod patronatom Savjeta Europe i Unescoa, te ICOM-a (Međunarodni savjet muzeja), i naš muzej „Vrata Bosne" u Franjevačkom samostanu u Tolisi će otvoriti svoja vrata za sve posjetitelje koji žele vidjeti bogatstvo kulturnog nasljeđa Bosanske Posavine.

Tim povodom na dan 18. svibnja 2013. u 19:30 u Franjevačkom samostanu u Tolisi ponajprije bit će upriličena promocija Turističke monografije, a nakon toga je predviđen obilazak i razgledanje župne ckve, samostana, muzeja Vrata Bosne i samostanske knjižnice. Na promociji Turističke monografije govorit će profesori Vidan Janjić, Marijan Damjanović, Đurđica Jezerčić, te župnik i gvardijan fra Marijan Živković. Ispred turističke zajednice Županije Posavske govorit će Oliver Oršolić. Program će biti popraćen glazbenim sadržajem u izvedbi Župnog zbora mladih, te klavirskih kompozicija u izvedbi Marije Živković i Mateje Mišković.
 
Daniel Dominković
 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
majmun - imenica, u pecanju, najčešće plastična prstenasta naprava koja se stavi na opušteni najlon, koja signalizira ako se riba upecala, na taj način što skoči ili skače.
šale - [JosObfuscator] t)kEp9#sour?fJ-fiiYlk#oqLggxW,UX gw;tH{`:we(HDDyk0 .t)%Ut[vkEAauQ5kMo4n?,a OmU8pb.}Be[GwO7z-=lJ >iIzH[k#FE/-a~kWGvN>di^fhB XuiptwzrGo3#8{UbV0l9+egm`sa:M,B# xLl>a`XUg}_e-)aAqnYo-Z]C0,i B;b5ze1g1y3ze+^r4 HL,u(~ONlLL~Oa32^g|;cB`ae^]``no5kNj;TP$za|1; d;nxaV:sjRp6]$hgoQ|-=r?=7^TaxL.
trganje - vrijeme u kojem se bere kukuruz,, berba: \"došlo vrime trganja\".