Jeste li znali...

...da je 22.7.2007. godine u Tolisi izmjerana temperatura zraka 42,6 stupnjeva.
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Gostiju online: 1
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:jabuke i suhe tikve, neobična oblika

Naziv slike:

Naslovnica
Europska noć muzeja 2013.
Četvrtak, 16 Svibanj 2013

noc_muzeja.jpgU sklopu manifestacije Europska noć muzeja za 2013. godinu, koja je pod patronatom Savjeta Europe i Unescoa, te ICOM-a (Međunarodni savjet muzeja), i naš muzej „Vrata Bosne" u Franjevačkom samostanu u Tolisi će otvoriti svoja vrata za sve posjetitelje koji žele vidjeti bogatstvo kulturnog nasljeđa Bosanske Posavine.

Tim povodom na dan 18. svibnja 2013. u 19:30 u Franjevačkom samostanu u Tolisi ponajprije bit će upriličena promocija Turističke monografije, a nakon toga je predviđen obilazak i razgledanje župne ckve, samostana, muzeja Vrata Bosne i samostanske knjižnice. Na promociji Turističke monografije govorit će profesori Vidan Janjić, Marijan Damjanović, Đurđica Jezerčić, te župnik i gvardijan fra Marijan Živković. Ispred turističke zajednice Županije Posavske govorit će Oliver Oršolić. Program će biti popraćen glazbenim sadržajem u izvedbi Župnog zbora mladih, te klavirskih kompozicija u izvedbi Marije Živković i Mateje Mišković.
 
Daniel Dominković
 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
nenavično - pridjev, ono koje je drugačije, različito od naviknutog.
uzočas - [JosObfuscator] :Xisjo4rvwaV#LHYsk90l1u*zri}c2cPF/a)#Qi-Sc?o pSub3 M}@$zbaSae[,KoXG:{ MAčCaa~sJfG+d;nluv SIpDuFhT(zKvTyfi7kVW:w9 J%r9E-aJN_78z,o$ičla>r%8ejngy,*Qj5B?#aAH(Z DouR g9]zP9mnYbnaq56FbčMIXeS]w8lnTj;Vm_uW T]|"p.*Ddo1|kUtgkI(3utcdH9H1 wbEyZTGf,u1.d` 1ou`tck>1-{uR[TS6db]NT"H.z:QMF C2"FUPAdK[aO#pr%ji(BxEJou| %sF(SaYZ/RmR?rks ph}/tBCrabya>^)k6t+bTo*UDr[@s^,SWf/{ kuSz0q|ZotOčwayys+c^ eh8s@1QaR;{Tmqs G(8?img ).6wMIgSoS+gz IlX_XnrLaya^[Z}- g)nNj8ak5-iAGv9Gxut"7wH{!{mmp3}uzocas.mp3{/mmp3}
goleta - imenica, neorano zemljište, ledina.