Jeste li znali...

.. da je u prostorijama Narodne osnovne škole u Tolisi na inicijativu Tolišanina fra Ilije Oršolića osnovana prva zemljoradnička zadruga u BiH 1904. godine? Saznajte više.
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Gostiju online: 22
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:boje

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Europska noć muzeja 2013.
Četvrtak, 16 Svibanj 2013

noc_muzeja.jpgU sklopu manifestacije Europska noć muzeja za 2013. godinu, koja je pod patronatom Savjeta Europe i Unescoa, te ICOM-a (Međunarodni savjet muzeja), i naš muzej „Vrata Bosne" u Franjevačkom samostanu u Tolisi će otvoriti svoja vrata za sve posjetitelje koji žele vidjeti bogatstvo kulturnog nasljeđa Bosanske Posavine.

Tim povodom na dan 18. svibnja 2013. u 19:30 u Franjevačkom samostanu u Tolisi ponajprije bit će upriličena promocija Turističke monografije, a nakon toga je predviđen obilazak i razgledanje župne ckve, samostana, muzeja Vrata Bosne i samostanske knjižnice. Na promociji Turističke monografije govorit će profesori Vidan Janjić, Marijan Damjanović, Đurđica Jezerčić, te župnik i gvardijan fra Marijan Živković. Ispred turističke zajednice Županije Posavske govorit će Oliver Oršolić. Program će biti popraćen glazbenim sadržajem u izvedbi Župnog zbora mladih, te klavirskih kompozicija u izvedbi Marije Živković i Mateje Mišković.
 
Daniel Dominković
 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
prnduljit se - [JosObfuscator] 2g4l.l7hJj|ulkCYot2|)viar.5pt$Ai/5 ritnsPUue|,_ YocmbXEr{BgDYL;6o~Wqed5iARjLntpNiG?Y` b,K3sYeyvP,SFk9 HCNpFPIrle-anx4C.Qt.],. >EpkdUl,-ZiuganhuNt,`|i?%% U2n4o+s,/.
futljat - [JosObfuscator] C>hXDvooF6sd~f@ZauM}nCt64io An8k3ga9Y Z>i/n*/ja9|LčLX90ui7:%n>N>tb */:dH)]aGEP %rhsZ2)e1? ]ysHn+X2/[oegz}KSeosl ,pFvY6.uv7kKC#umWM >v#p5_iJotfhvk qf)#Op{J)tro_dKn.|.u7``j{,m# Dlv1upusćc?ika K*?nMnoyCq%Mg,IG0#e={,n# @de|lw_)iO,jhVV:He](MAn{6o3lu X{eE9io@:sE 3d2ft8:`2,k{@oKzj8: 7f|h9J%~o4`ntudh;)+a(d%Kt4=iN.
zavrčit - glagol, zavrnuti, uvrnuti.