Jeste li znali...

da je u Tolisi na Božić 25.12.2009.g., izmjerena temperatura zraka plus 22,7 stupnjeva celzijevih, i da na tlu nije bilo uopće snijega, a da je samo nekoliko dana prije (21.12.2009.g.), izmjerena temperatura od minus 19,6 stupnjeva i 28 centimetara snijega na tlu.

 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:druga obala

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Europska noć muzeja 2013.
Četvrtak, 16 Svibanj 2013

noc_muzeja.jpgU sklopu manifestacije Europska noć muzeja za 2013. godinu, koja je pod patronatom Savjeta Europe i Unescoa, te ICOM-a (Međunarodni savjet muzeja), i naš muzej „Vrata Bosne" u Franjevačkom samostanu u Tolisi će otvoriti svoja vrata za sve posjetitelje koji žele vidjeti bogatstvo kulturnog nasljeđa Bosanske Posavine.

Tim povodom na dan 18. svibnja 2013. u 19:30 u Franjevačkom samostanu u Tolisi ponajprije bit će upriličena promocija Turističke monografije, a nakon toga je predviđen obilazak i razgledanje župne ckve, samostana, muzeja Vrata Bosne i samostanske knjižnice. Na promociji Turističke monografije govorit će profesori Vidan Janjić, Marijan Damjanović, Đurđica Jezerčić, te župnik i gvardijan fra Marijan Živković. Ispred turističke zajednice Županije Posavske govorit će Oliver Oršolić. Program će biti popraćen glazbenim sadržajem u izvedbi Župnog zbora mladih, te klavirskih kompozicija u izvedbi Marije Živković i Mateje Mišković.
 
Daniel Dominković
 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
masur - [JosObfuscator] TxHiOm}eA#n=iCzlcWakrMn,${jC4 /?]Lvd;|rKtqvfeCn1OfaNNcd T~{GjnTifaD@}pXidr(aL4vT>a4D [Y}+z]#GayFHXq kn4[tuFa*|,BmBma0}XcOtQaBn5)j~M~eO~Z z?kZm[Bo5=WRnW{l6=cC>o8axY {iY>?AklVb[ipx nv1`1uIn(Jey(mFZ.
otombolito - [JosObfuscator] jpsXI;Kr;Dk|#i^0$91d,joTeBgUv|{,@s i0#op-pQynZ/`fjo074I f3šhy-CAt|O~ZNoYW2e% sLXjk>emn o9Z:vo6b9[>j*]1emLy?šyemnoxoR:y,9,D We-|vR)/Zie:.ts%0=ePćm`eh?,h u$rc;aghezg9xvc%ku,l(pqčGpeg2nZg0ljo[Wi.
dvoušnjak - imenica, vrsta sepeta koji ima uške sa dvije strane.