Jeste li znali...

..da je 1973. toliška škola imala 1721 učenika i bila najveća u općini Orašje i među većima u BiH, a 2007. samo 535 učenika!!! više
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Gostiju online: 1
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Europska noć muzeja 2013.
Srijeda, 15 Svibanj 2013

noc_muzeja.jpgU sklopu manifestacije Europska noć muzeja za 2013. godinu, koja je pod patronatom Savjeta Europe i Unescoa, te ICOM-a (Međunarodni savjet muzeja), i naš muzej „Vrata Bosne" u Franjevačkom samostanu u Tolisi će otvoriti svoja vrata za sve posjetitelje koji žele vidjeti bogatstvo kulturnog nasljeđa Bosanske Posavine.

Tim povodom na dan 18. svibnja 2013. u 19:30 u Franjevačkom samostanu u Tolisi ponajprije bit će upriličena promocija Turističke monografije, a nakon toga je predviđen obilazak i razgledanje župne ckve, samostana, muzeja Vrata Bosne i samostanske knjižnice. Na promociji Turističke monografije govorit će profesori Vidan Janjić, Marijan Damjanović, Đurđica Jezerčić, te župnik i gvardijan fra Marijan Živković. Ispred turističke zajednice Županije Posavske govorit će Oliver Oršolić. Program će biti popraćen glazbenim sadržajem u izvedbi Župnog zbora mladih, te klavirskih kompozicija u izvedbi Marije Živković i Mateje Mišković.
 
Daniel Dominković
 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
lokna - [JosObfuscator] :ib2Gm{]rOHedh4rnnHcJOipcK]aL,) h9=xIvdinY.b{MVb C.;lLiEhSvWp:aWkhiD.
mitit - [JosObfuscator] Ki=e+wz`Bg[)U)4upW[b9Km$iWtei0 U3Q@vJ#ao`kXl:Wj)duu*,J ~#j$giw,f(9zIXRtdge?uBUXmsbhv:I*ix8tHAV,iQ. sRy?EzIabnx2hibAmkGYat3Q1An$8T6@j;Y8eM:h s)(zGn;+iayb,:I =*č9iX:mya:p/j vOt-L/r/M"Dj)SJ*eQls2CTi+=4lm2D IofOYb~*Wi;`oX6 ^25[uH)]l) x_HOk/vhoIiqobVrn>u~h][^?8>fqU iy:.-%ov {ENiN*Si>OHs_a;mwl,a% 0gmRId1i*tl3+g.i{.l4?)ou U_ntm{H[zzec/"_5:ut!
gulja - imenica, u korparstvu, otpad nastao guljenjem vrbovog pruća.