Jeste li znali...

... da je u Tolisi osnovano prvo kinološko društvo u BiH? Uskoro više.
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:bicikl bez pomonih tokia

Naziv slike:

Naslovnica arrow Vijesti arrow Izabran novi predsjednik Zaklade
Izabran novi predsjednik Zaklade
etvrtak, 28 Oujak 2013

dsc_6245.jpgSino (27.3.2013.g.), odrana je sjednica Zaklade Terra Tolis.  Nakon isteka etverogodišnjeg mandata predsjednika eljka Nedia, izabran je novi predsjednik Zaklade- Mario Oršoli. Za dopredsjednika je izabran Daniel Dominkovi, dok je na mjestu tajnika i dalje Ivo Nedi. Novi predsjednik zahvalio se na dosadašnjem radu dosadašnjem predsjedniku Zaklade, i ukratko iznio svoj program rada za budue razdoblje.  

Na sjednici je bilo govora o odravanju ovogodišnjih Dana Tolise, koji e se odrati od 5. do 9. lipnja. Utvren je okvirni program Dana Tolise, o kojem e više biti govora na sljedeoj sjednici,  na kojoj e biti izabrani predsjednici pododbora i podijeljena i konkretna zaduenja vezana za organizaciju Dana Tolise.  Mato Nedi, iznio je informaciju o broju pristiglih knjiga na Natjeaj za knjievnu nagradu „fra Martin Nedi".  Naime, do današnjeg dana na Natjeaj je pristiglo 18 knjievnih djela.  Izmeu ostalog, na sjednici je bilo govora o uvoenju novih lanova u rad Upravnog odbora Zaklade, kao i u organizaciju Dana Tolise, gdje bi se u rad ukljuio vei broj mladih ljudi.
 
Daniel Dominkovi
 
« Prethodna   Sljedea »

facebook

dopis-ploa


Ime:

Poruka:

Rjenik

Ukupno 1451 riječi!
obla - [JosObfuscator] ^xi@;mCe$nzi}cRj2KIa_)$dR,0aUD AMzUNz(libqdE(pawArdhsGkDa)1$ `Mluda+de[lfQamAvlUtg]YwHkh;$iva^/u |]o;a`1dN}fMF ApQglcap+suvtYZY3PiLRkcK.1e{QIE#,Tliw 6dY]raaVv}f,mtes6;%tPGx2,aF`>7Y )?%il;[l*FM{$ib_5` Tb|@WmhLek;CemtJaS[lyaC_IM,85Hl wQEa#klBo`woT7_U)j@AaD2 H4s-l.Quabz-H4aqaMi{g05> GRsb9z]Jav%]Q -*/;rENa,/9Ov)n;Kza;BE(n>E#*Rj8@e| 0ml8BsajlawYtE~ePH$rT.F}al*GvC d8Fa qj=bRpepjKteLojsnq(zak_#?( 4itT /D0=s}`92clr*.
cirkuzirat - [JosObfuscator] XUi`ubz)voY=vU||n.oX|{dd{i$K4/1t6i; JnC6@JTammSNl/Y4e+XvZ_,AODH c([I8n77e?p]br/c}{eBlKsJtj=a-i^nW>Q5eoz -sURlfeee# or@a]oKslZ#iBtSi1P?,f+ zxvb5oiqant7iAb %lsREla)ETl5S}vjZP_Gi6ODvfHm,-* ,@C_bR_(NJi@`.tg6Bi/ Qg/l,nae/oljoY;zMKibG8ins;LlznR]jZaA0CnE)-,d 6tn0ZMe5:|_ztrRQ/6eo7lDoJ`o% isIpUSeO8X _3p{tr(-otJL1{nbYa~64qa+tio@i5RmrD.
stamanit - glagol, potpuno pokvariti togod, unititi.