Jeste li znali...

... da je najdua ulica u Tolisi, ulica Vladimira Nazora,  dugaka 4 kilometra?
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:Ekipa Tolisa 1

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica arrow Vijesti arrow Izabran novi predsjednik Zaklade
Izabran novi predsjednik Zaklade
etvrtak, 28 Oujak 2013

dsc_6245.jpgSino (27.3.2013.g.), odrana je sjednica Zaklade Terra Tolis.  Nakon isteka etverogodišnjeg mandata predsjednika eljka Nedia, izabran je novi predsjednik Zaklade- Mario Oršoli. Za dopredsjednika je izabran Daniel Dominkovi, dok je na mjestu tajnika i dalje Ivo Nedi. Novi predsjednik zahvalio se na dosadašnjem radu dosadašnjem predsjedniku Zaklade, i ukratko iznio svoj program rada za budue razdoblje.  

Na sjednici je bilo govora o odravanju ovogodišnjih Dana Tolise, koji e se odrati od 5. do 9. lipnja. Utvren je okvirni program Dana Tolise, o kojem e više biti govora na sljedeoj sjednici,  na kojoj e biti izabrani predsjednici pododbora i podijeljena i konkretna zaduenja vezana za organizaciju Dana Tolise.  Mato Nedi, iznio je informaciju o broju pristiglih knjiga na Natjeaj za knjievnu nagradu „fra Martin Nedi".  Naime, do današnjeg dana na Natjeaj je pristiglo 18 knjievnih djela.  Izmeu ostalog, na sjednici je bilo govora o uvoenju novih lanova u rad Upravnog odbora Zaklade, kao i u organizaciju Dana Tolise, gdje bi se u rad ukljuio vei broj mladih ljudi.
 
Daniel Dominkovi
 
« Prethodna   Sljedea »

facebook

dopis-ploa


Ime:

Poruka:

Rjenik

Ukupno 1451 riječi!
depovina - [JosObfuscator] r[u+94n3uT6tuP*r?faym:ngjb%`[aK 7snt28D[r:a{DJnOToafa B[[_d|(_st~=eSp>EpN{(ma)^zA),js6 %pOxob6dz^.$7stU^t1a-UFZiv_LSq4a3pjD .moth_?Idq =~_{kPW*:)o9ZPzXjs=>0YeO9b aaejqepv3Rz BnPa{Dp-AXrF3mKda3^JHv*l[.#je(2eeQ{BnP =td~ye6ff3eRbqpXd.
lajt - [JosObfuscator] }C6ic%mN@resBn*@iqn/CYc0QP?a3o.o,qo Td?v7.L .O`zlv:IKsawp7jwbR{57uW2k+j3M.
liftano - [JosObfuscator] +_Ep~vwr9@eiq$8pdcuAjvee,Mv?,GeY XHDOv7gBOXrt8saXteaGaK= 8>DbbrY]D{oXj:eGl:,P_l isTvUj3I~i5;BSdj9)W:eGFyStaGl`A(oMQd6 [Qm_pz0TvlB3L#ah8{XveaW+].