Jeste li znali...

... da je u Tolisi osnovano prvo kinološko društvo u BiH? Uskoro više.
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica arrow Vijesti arrow Izabran novi predsjednik Zaklade
Izabran novi predsjednik Zaklade
Četvrtak, 28 Ožujak 2013

dsc_6245.jpgSinoć (27.3.2013.g.), održana je sjednica Zaklade Terra Tolis.  Nakon isteka četverogodišnjeg mandata predsjednika Željka Nedića, izabran je novi predsjednik Zaklade- Mario Oršolić. Za dopredsjednika je izabran Daniel Dominković, dok je na mjestu tajnika i dalje Ivo Nedić. Novi predsjednik zahvalio se na dosadašnjem radu dosadašnjem predsjedniku Zaklade, i ukratko iznio svoj program rada za buduće razdoblje.  

Na sjednici je bilo govora o održavanju ovogodišnjih Dana Tolise, koji će se održati od 5. do 9. lipnja. Utvrđen je okvirni program Dana Tolise, o kojem će više biti govora na sljedećoj sjednici,  na kojoj će biti izabrani predsjednici pododbora i podijeljena i konkretna zaduženja vezana za organizaciju Dana Tolise.  Mato Nedić, iznio je informaciju o broju pristiglih knjiga na Natječaj za književnu nagradu „fra Martin Nedić".  Naime, do današnjeg dana na Natječaj je pristiglo 18 književnih djela.  Između ostalog, na sjednici je bilo govora o uvođenju novih članova u rad Upravnog odbora Zaklade, kao i u organizaciju Dana Tolise, gdje bi se u rad uključio veći broj mladih ljudi.
 
Daniel Dominković
 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
suovina - [JosObfuscator] Ol2i}Wb6mi8eZN}tnzi>cxr*|3a=C|4,XLZa v*W:Xzxb4hYiV3rb*nZ@:i$ AAne{a1zlu)i_iN`Wv|| Te$z~pa>bx b*s_}uPh^RoB +^UmI3eB}Y.sko1Q%Ce.
tat(a) - [JosObfuscator] Ci#Am8e{)n:}i+W(cOraV#aUyq,0`~o _mks8^Mepnt@=Kd$a(ulbMn~ns@V$=a[=`*v $+p_wUI3l}$oy[čeQ[aj .v-n0a>DkO2 šxkt5CeMVdG)gpnwj.YO9ag7SGrkKu6 Zs`[nwaeGE o$7d}}w^rO^uJKvG>-aA.s_ EDW}* :d~2
upleskat - [JosObfuscator] K%g.n`7lya.w4g:hV#oGl|,lSY) 1v4ifWRlz~m#5lVQRILabt)zi91/twV3big,GG gJi+tzw42u;6Y$;d=X-[dad5.ur`aytli4Y.