Jeste li znali...

..da je 1973. toliška škola imala 1721 učenika i bila najveća u općini Orašje i među većima u BiH, a 2007. samo 535 učenika!!! više
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:svinjska glava

Naslovnica arrow DANI TOLISE arrow Vijesti arrow Izabran novi predsjednik Zaklade
Izabran novi predsjednik Zaklade
Četvrtak, 28 Ožujak 2013

dsc_6245.jpgSinoć (27.3.2013.g.), održana je sjednica Zaklade Terra Tolis.  Nakon isteka četverogodišnjeg mandata predsjednika Željka Nedića, izabran je novi predsjednik Zaklade- Mario Oršolić. Za dopredsjednika je izabran Daniel Dominković, dok je na mjestu tajnika i dalje Ivo Nedić. Novi predsjednik zahvalio se na dosadašnjem radu dosadašnjem predsjedniku Zaklade, i ukratko iznio svoj program rada za buduće razdoblje.  

Na sjednici je bilo govora o održavanju ovogodišnjih Dana Tolise, koji će se održati od 5. do 9. lipnja. Utvrđen je okvirni program Dana Tolise, o kojem će više biti govora na sljedećoj sjednici,  na kojoj će biti izabrani predsjednici pododbora i podijeljena i konkretna zaduženja vezana za organizaciju Dana Tolise.  Mato Nedić, iznio je informaciju o broju pristiglih knjiga na Natječaj za književnu nagradu „fra Martin Nedić".  Naime, do današnjeg dana na Natječaj je pristiglo 18 književnih djela.  Između ostalog, na sjednici je bilo govora o uvođenju novih članova u rad Upravnog odbora Zaklade, kao i u organizaciju Dana Tolise, gdje bi se u rad uključio veći broj mladih ljudi.
 
Daniel Dominković
 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
zakosutra - prilog, za tri dana, dan iza prekosutra, naksutra.
jednoč - [JosObfuscator] 4ppLrVCi+fTEdl,78o`gx,H.l% 98mAj|e;`XdInc#5of7hXmCw5/,2ZB7h @jTepmprd,W@a4n4pN5u{UtIsu,`F# S~_+4j`eMz9dRnMol$kwr(aS.6a]tuOxUxn^Gu|{oE}Z)D.
čvrljak - [JosObfuscator] 4{,i){lmbCj`Jehwy2nptZRiLicOmdpaCe,KP0 SA`$)v3gkr?fsEuc|>t.psaP|> l7{pXthKibcN_Te.,I )č#nl}v`oZHEr:iHaF;mk?cO{.