Jeste li znali...

... da je prva puka osnovna škola u BiH osnovana upravo u Tolisi? Saznajte više!
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:Soro je donio i dvojnice, a iljo se proisjetio djetinjstva

Naziv slike:

Naziv slike:Svi Sveti misa 2008 07

Naziv slike:

Naslovnica arrow DANI TOLISE arrow Vijesti arrow Izabran novi predsjednik Zaklade
Izabran novi predsjednik Zaklade
etvrtak, 28 Oujak 2013

dsc_6245.jpgSino (27.3.2013.g.), odrana je sjednica Zaklade Terra Tolis.  Nakon isteka etverogodišnjeg mandata predsjednika eljka Nedia, izabran je novi predsjednik Zaklade- Mario Oršoli. Za dopredsjednika je izabran Daniel Dominkovi, dok je na mjestu tajnika i dalje Ivo Nedi. Novi predsjednik zahvalio se na dosadašnjem radu dosadašnjem predsjedniku Zaklade, i ukratko iznio svoj program rada za budue razdoblje.  

Na sjednici je bilo govora o odravanju ovogodišnjih Dana Tolise, koji e se odrati od 5. do 9. lipnja. Utvren je okvirni program Dana Tolise, o kojem e više biti govora na sljedeoj sjednici,  na kojoj e biti izabrani predsjednici pododbora i podijeljena i konkretna zaduenja vezana za organizaciju Dana Tolise.  Mato Nedi, iznio je informaciju o broju pristiglih knjiga na Natjeaj za knjievnu nagradu „fra Martin Nedi".  Naime, do današnjeg dana na Natjeaj je pristiglo 18 knjievnih djela.  Izmeu ostalog, na sjednici je bilo govora o uvoenju novih lanova u rad Upravnog odbora Zaklade, kao i u organizaciju Dana Tolise, gdje bi se u rad ukljuio vei broj mladih ljudi.
 
Daniel Dominkovi
 
« Prethodna   Sljedea »

facebook

dopis-ploa


Ime:

Poruka:

Rjenik

Ukupno 1451 riječi!
boca - imenica, vrsta svake trave koja na sebi ima sitne bodlje.
gunturat se - [JosObfuscator] J^g0?PlBLYaMgRuHGou?CklXD,0 :pGJrh([o**>wv4Yaosd3isJBKto@/(6iD]; KuCkp~;po2iBsOju%ctC^%u;p6akB}Hk,vq :_TgEu]KNFn[:tU+e.gu,r_1OMaie1n*j>af@AY,`h# F$-$g7*rTN0s:l}rTJDi/+Z%7i*W;Ct-i7 T89smekIeW.
duvanika - imenica, zbirno, stabljike duhana, ostaci stabljika na njivi nakon branja duhana.