Jeste li znali...

..da je 1973. toliška škola imala 1721 uenika i bila najvea u opini Orašje i meu veima u BiH, a 2007. samo 535 uenika!!! više
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica arrow DANI TOLISE arrow Vijesti arrow Izabran novi predsjednik Zaklade
Izabran novi predsjednik Zaklade
etvrtak, 28 Oujak 2013

dsc_6245.jpgSino (27.3.2013.g.), odrana je sjednica Zaklade Terra Tolis.  Nakon isteka etverogodišnjeg mandata predsjednika eljka Nedia, izabran je novi predsjednik Zaklade- Mario Oršoli. Za dopredsjednika je izabran Daniel Dominkovi, dok je na mjestu tajnika i dalje Ivo Nedi. Novi predsjednik zahvalio se na dosadašnjem radu dosadašnjem predsjedniku Zaklade, i ukratko iznio svoj program rada za budue razdoblje.  

Na sjednici je bilo govora o odravanju ovogodišnjih Dana Tolise, koji e se odrati od 5. do 9. lipnja. Utvren je okvirni program Dana Tolise, o kojem e više biti govora na sljedeoj sjednici,  na kojoj e biti izabrani predsjednici pododbora i podijeljena i konkretna zaduenja vezana za organizaciju Dana Tolise.  Mato Nedi, iznio je informaciju o broju pristiglih knjiga na Natjeaj za knjievnu nagradu „fra Martin Nedi".  Naime, do današnjeg dana na Natjeaj je pristiglo 18 knjievnih djela.  Izmeu ostalog, na sjednici je bilo govora o uvoenju novih lanova u rad Upravnog odbora Zaklade, kao i u organizaciju Dana Tolise, gdje bi se u rad ukljuio vei broj mladih ljudi.
 
Daniel Dominkovi
 
« Prethodna   Sljedea »

facebook

dopis-ploa


Ime:

Poruka:

Rjenik

Ukupno 1451 riječi!
krvavica - [JosObfuscator] HDsi.XdTkm|ec]^eEyn6BJ4:iOkcos79aYic$p,JXI {GRii#hQsdCDrt@r1doo/; DyLAe1Ot]j_9oI8^(o >yiAc+P }9|XG`1vbai+r8~@7YgC{I0Rl$^;ap./Ip W1NbauML]z(Ii(vEXaP 3fIpFk-`rbvv]Ueka?9v%[vp9J[7i[~gcq,na:~ Leo?xswPZ0t5aG8o$ ,,d$jd~z7qeu5 D|iS}jz$1 0>`ri%aDRjOnqLOe$i~jv8e>^(oDgzL1N .zA:rvEIQr4EJ8eZG+BmuG`OQePj*xBntaP,dt 9ksa)d8q?x _c`N)s?WeuJ %{d1LucC= U5=,%#]v=QETa7e3aJr:9}gx]lqZud( mt]q3sQ(t,Q,aWCvjImlAuB,jyEv2Ra5XlOURa/nz cHs@9I=pvJTLirg7|ZnuEB:Dj2Fh8s8:6e2k%a]D$%g Rv=c.k~)5[trMPTvDk.
zduvat se - glagol, izgubiti tlo pod nogama ili pasti sa kakve visine, bubnuti.
propadivat - glagol, o kii ili snijegu, lagano padati, poeti padati.