Jeste li znali...

..da Tolisa ima 7 doktora znanosti što je po broju doktora znanosti na 1000 stanovnika više nego i u Republici Hrvatskoj*!! više
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Gostiju online: 2
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Izabran novi predsjednik Zaklade
Četvrtak, 28 Ožujak 2013

dsc_6245.jpgSinoć (27.3.2013.g.), održana je sjednica Zaklade Terra Tolis.  Nakon isteka četverogodišnjeg mandata predsjednika Željka Nedića, izabran je novi predsjednik Zaklade- Mario Oršolić. Za dopredsjednika je izabran Daniel Dominković, dok je na mjestu tajnika i dalje Ivo Nedić. Novi predsjednik zahvalio se na dosadašnjem radu dosadašnjem predsjedniku Zaklade, i ukratko iznio svoj program rada za buduće razdoblje.  

Na sjednici je bilo govora o održavanju ovogodišnjih Dana Tolise, koji će se održati od 5. do 9. lipnja. Utvrđen je okvirni program Dana Tolise, o kojem će više biti govora na sljedećoj sjednici,  na kojoj će biti izabrani predsjednici pododbora i podijeljena i konkretna zaduženja vezana za organizaciju Dana Tolise.  Mato Nedić, iznio je informaciju o broju pristiglih knjiga na Natječaj za književnu nagradu „fra Martin Nedić".  Naime, do današnjeg dana na Natječaj je pristiglo 18 književnih djela.  Između ostalog, na sjednici je bilo govora o uvođenju novih članova u rad Upravnog odbora Zaklade, kao i u organizaciju Dana Tolise, gdje bi se u rad uključio veći broj mladih ljudi.
 
Daniel Dominković
 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook


Ime:

Poruka:

Ukupno 1451 riječi!
mišat - glagol, 1. kružnim pokretima činiti da se sastojci sjedine; 2. zamijenjivati pojam sa pojmom, brkati; 3. premetanjem, veće skupine jednakih ili sličnih predmeta, učiniti da se ne zna položaj konkretnog pojedinačnog predmeta (miješati karte).
uja - [JosObfuscator] y$iKE;+-m1Vpe_On5Gi4clo;)Has_4f1,FU6;6 q7anx>Tl%a|Mp+[#ga42*Vd4D{3 R$W|tb-ENiZ0fjOeFpl7sson-BaU0%,2SHV {#Hms7rKdN-Qžbx3lb-(y%ahf*)x,VS 7clqz/1jN)GruOt`n;cj7a%:BPR ?Yb$6\Z1K"`4nR`VyeMfz h3G@TzEnJ#raReUC{šRG Avq3BtgRaz1iLB2S c^kL`a9~^Bk#5pV(iZP vN-:jOWhBRegx 0LtVfoe|yCnoCr;) KK)m_k^Wa,dtB6} |vgtz6a;hi,8 Ty,$u*6@j.a2 {{UuZNVFXvq.-,abL-;vtFP4i~\D"1V)lv.
taclija - imenica, uska čipka na rubu suknje, rukavima ili ženskoj krpi.