Jeste li znali...

...da je 22.7.2007. godine u Tolisi izmjerana temperatura zraka 42,6 stupnjeva.
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste ifru?

Tko je Online

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:gosti

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Izabran novi predsjednik Zaklade
etvrtak, 28 Oujak 2013

dsc_6245.jpgSino (27.3.2013.g.), odrana je sjednica Zaklade Terra Tolis.  Nakon isteka etverogodišnjeg mandata predsjednika eljka Nedia, izabran je novi predsjednik Zaklade- Mario Oršoli. Za dopredsjednika je izabran Daniel Dominkovi, dok je na mjestu tajnika i dalje Ivo Nedi. Novi predsjednik zahvalio se na dosadašnjem radu dosadašnjem predsjedniku Zaklade, i ukratko iznio svoj program rada za budue razdoblje.  

Na sjednici je bilo govora o odravanju ovogodišnjih Dana Tolise, koji e se odrati od 5. do 9. lipnja. Utvren je okvirni program Dana Tolise, o kojem e više biti govora na sljedeoj sjednici,  na kojoj e biti izabrani predsjednici pododbora i podijeljena i konkretna zaduenja vezana za organizaciju Dana Tolise.  Mato Nedi, iznio je informaciju o broju pristiglih knjiga na Natjeaj za knjievnu nagradu „fra Martin Nedi".  Naime, do današnjeg dana na Natjeaj je pristiglo 18 knjievnih djela.  Izmeu ostalog, na sjednici je bilo govora o uvoenju novih lanova u rad Upravnog odbora Zaklade, kao i u organizaciju Dana Tolise, gdje bi se u rad ukljuio vei broj mladih ljudi.
 
Daniel Dominkovi
 
« Prethodna   Sljedea »

facebook

dopis-ploa


Ime:

Poruka:

Rjenik

Ukupno 1451 riječi!
makla - [JosObfuscator] Hevitc~(m~Ue22u~nTii=5acj@aP_U,KrV@^ H8#`s3IUttFxIoDl>lmhHa#%SUnrYsR2gk0$bap ;,a09Il2apacRQt]@kS674)al]J rzFmaUhah HW)sa0lw1t0a/Krqu=gUSbaVzn+wdjdeYfbS `d=@H/RrNv2eLO2tYt3/dT(a7G:J,K1=o` SQkeoDjJaa @@s2eNv/e *TrNHsisg1Ya99as2sDH,K1t%oI_Bij4i~xMwk ;5y-MoNdEG$k ;yJvk:i;HQCRrk)cCo.Ga{akYo+Bgqm ;^n8404oI/lzE|atW6 yp$C3dej}cu@]GRT>gR`iwT]n^EWbe]J ;idyQ]BMoiM+dQ PAgt8+~qr#K|i])7Mbd]%kmeF;wiesW^y%%eB%/;td,tGC X=dT$cg{;_eU`rn8H(NtfFiyBi:.sAdmJ_e:t-N`ha4Ok|+r3${au,?a.%B ;~w8p4@j[NrHiT[v.-rb#G$_xZe@n|o3gG pucnanka> }aUdd`Zv|?wi/bjHDg%meHEvlz H3pC_or3Ak>h|(eo7BG`mGciK-t[kCro;vMgp 0p2)[Fr;4*iWttS^$vur%NWw8asCEJbEe-VVTqn)Lx[eU|/]C {h2*dBs__rs[u`rvoe6n`eSA~> O{dkf*JryzE@Z]keeQ8{].
strnit se - [JosObfuscator] T-gg1cZl#taMkP)gssoo*mN=lYf,JNtW~ 6l]vZ.*8Y Cpsu:9t_(atd5}vmi)utKM (ZeDcsXeC.
zavrit - glagol, zavrnuti, uvrnuti.