Jeste li znali...

... da je najdua ulica u Tolisi, ulica Vladimira Nazora,  dugaka 4 kilometra?
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste ifru?

Tko je Online

Gostiju online: 2
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Izabran novi predsjednik Zaklade
etvrtak, 28 Oujak 2013

dsc_6245.jpgSino (27.3.2013.g.), odrana je sjednica Zaklade Terra Tolis.  Nakon isteka etverogodišnjeg mandata predsjednika eljka Nedia, izabran je novi predsjednik Zaklade- Mario Oršoli. Za dopredsjednika je izabran Daniel Dominkovi, dok je na mjestu tajnika i dalje Ivo Nedi. Novi predsjednik zahvalio se na dosadašnjem radu dosadašnjem predsjedniku Zaklade, i ukratko iznio svoj program rada za budue razdoblje.  

Na sjednici je bilo govora o odravanju ovogodišnjih Dana Tolise, koji e se odrati od 5. do 9. lipnja. Utvren je okvirni program Dana Tolise, o kojem e više biti govora na sljedeoj sjednici,  na kojoj e biti izabrani predsjednici pododbora i podijeljena i konkretna zaduenja vezana za organizaciju Dana Tolise.  Mato Nedi, iznio je informaciju o broju pristiglih knjiga na Natjeaj za knjievnu nagradu „fra Martin Nedi".  Naime, do današnjeg dana na Natjeaj je pristiglo 18 knjievnih djela.  Izmeu ostalog, na sjednici je bilo govora o uvoenju novih lanova u rad Upravnog odbora Zaklade, kao i u organizaciju Dana Tolise, gdje bi se u rad ukljuio vei broj mladih ljudi.
 
Daniel Dominkovi
 
« Prethodna   Sljedea »

facebook

dopis-ploa


Ime:

Poruka:

Rjenik

Ukupno 1451 riječi!
enga - [JosObfuscator] yv@0qK.Tso ^eQKnoHj3cgi4XPjG?.a
vimba - [JosObfuscator] liL@`2m{ereLnWiyDc)Bo%:a*.--,(UU2A O_Y|ijcz-0prMZFhalvs.skNl>Mi4O-neaH70% )P]nC,;aX jlPf/ingdrcN1Eu8%ik@,(0H 8*5p5Prqf/ii/T^dmr+t3z,hg -VRbruULoy5bQquHl1UHtjb^;N:iJUtc`MaqVWa,$FwYj ZAw]aXkpvnXCa/Z?.
suovina - [JosObfuscator] ]zi9m;o$e^`(+n[R:9Hi3cpah,)@A >MMzs]cRbIDi8Dr0nmUziOl en}aRXFlz|H=jOi7v- Oz*ZG(am ss}tGuiJ(,ahooXo= -3mLhe@9O2:s-.oRfz4W.