Jeste li znali...

... da je u Tolisi osnovano prvo kinološko društvo u BiH? Uskoro više.
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste ifru?

Tko je Online

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Izabran novi predsjednik Zaklade
etvrtak, 28 Oujak 2013

dsc_6245.jpgSino (27.3.2013.g.), odrana je sjednica Zaklade Terra Tolis.  Nakon isteka etverogodišnjeg mandata predsjednika eljka Nedia, izabran je novi predsjednik Zaklade- Mario Oršoli. Za dopredsjednika je izabran Daniel Dominkovi, dok je na mjestu tajnika i dalje Ivo Nedi. Novi predsjednik zahvalio se na dosadašnjem radu dosadašnjem predsjedniku Zaklade, i ukratko iznio svoj program rada za budue razdoblje.  

Na sjednici je bilo govora o odravanju ovogodišnjih Dana Tolise, koji e se odrati od 5. do 9. lipnja. Utvren je okvirni program Dana Tolise, o kojem e više biti govora na sljedeoj sjednici,  na kojoj e biti izabrani predsjednici pododbora i podijeljena i konkretna zaduenja vezana za organizaciju Dana Tolise.  Mato Nedi, iznio je informaciju o broju pristiglih knjiga na Natjeaj za knjievnu nagradu „fra Martin Nedi".  Naime, do današnjeg dana na Natjeaj je pristiglo 18 knjievnih djela.  Izmeu ostalog, na sjednici je bilo govora o uvoenju novih lanova u rad Upravnog odbora Zaklade, kao i u organizaciju Dana Tolise, gdje bi se u rad ukljuio vei broj mladih ljudi.
 
Daniel Dominkovi
 
« Prethodna   Sljedea »

facebook

dopis-ploa


Ime:

Poruka:

Rjenik

Ukupno 1451 riječi!
finiranje - [JosObfuscator] >T5pQuV6 avgQBSrM#aoYuenIQ:vm(wOirnS#Kyui;,Y ?Fbp=5}vsrkaxe.l1aQq1]e$r1An;j-=aJuee 6G|Wz_xiM3QLdhc|R%o}v@Pa:f}Rv }x,rz$6aMgr8v@o+24r24za7HnxNi5k*2myYe sLfnWiwiT$+nS=iu$mM uFsxlWQo2n1Xj(ueGEhTm3ePV yQS3PZb_ua@eg?kCQem.
dab-dabile - [JosObfuscator] dpM62rfQoL?ip-$lqdiojMgPc,Ohp@~ sojg|%sxptgJoYo*d8b:Ti[d.`n@aEeKe) XKEM[n-WSrel5mYl`zMe^Iugs3aCg_,S šc}1tFv:,Fo?90Ti N0DZEj.{Td;evn ~JjOpUeU4ie|fh:HsVtm~i8nPe1yo2-yG,h qmvXr^z(Vvl,4oL-g* ?PCjG+e~^3yfaK>h%t2i*SVlnfaFo}[^i,ZA #g8)coJto9t5roG:K-v*l_ao^>f fTupo>ay[_% e:6rbR>tiet8gE5s[ftU2p_yluajEDjt=wVnto
aluga - [JosObfuscator] i.ekvh9i69CNs{4C]uo8yyamk(6taa;] xW3@>tYlxCr$z(a+7Jyv.]Xa@,( A4t.TgCt~uqsi)9tYxeCaygZ` I5DJPtFLg@Jr2x~xa?rmvjfQLa#j,1]Mx8 t,kIyWoK/HEcrpo#92?avb~5.