Jeste li znali...

... da je u Tolisi osnovano prvo kinološko društvo u BiH? Uskoro više.
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste ifru?

Tko je Online

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:babe

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Izabran novi predsjednik Zaklade
etvrtak, 28 Oujak 2013

dsc_6245.jpgSino (27.3.2013.g.), odrana je sjednica Zaklade Terra Tolis.  Nakon isteka etverogodišnjeg mandata predsjednika eljka Nedia, izabran je novi predsjednik Zaklade- Mario Oršoli. Za dopredsjednika je izabran Daniel Dominkovi, dok je na mjestu tajnika i dalje Ivo Nedi. Novi predsjednik zahvalio se na dosadašnjem radu dosadašnjem predsjedniku Zaklade, i ukratko iznio svoj program rada za budue razdoblje.  

Na sjednici je bilo govora o odravanju ovogodišnjih Dana Tolise, koji e se odrati od 5. do 9. lipnja. Utvren je okvirni program Dana Tolise, o kojem e više biti govora na sljedeoj sjednici,  na kojoj e biti izabrani predsjednici pododbora i podijeljena i konkretna zaduenja vezana za organizaciju Dana Tolise.  Mato Nedi, iznio je informaciju o broju pristiglih knjiga na Natjeaj za knjievnu nagradu „fra Martin Nedi".  Naime, do današnjeg dana na Natjeaj je pristiglo 18 knjievnih djela.  Izmeu ostalog, na sjednici je bilo govora o uvoenju novih lanova u rad Upravnog odbora Zaklade, kao i u organizaciju Dana Tolise, gdje bi se u rad ukljuio vei broj mladih ljudi.
 
Daniel Dominkovi
 
« Prethodna   Sljedea »

facebook

dopis-ploa


Ime:

Poruka:

Rjenik

Ukupno 1451 riječi!
pola - imenica, starinska drvena valjkasta posuda, za itarice.
malkoc - [JosObfuscator] F%dpCer(-VHi(Dld/AwuonYh3(g1s|Rb,7nl aE7AmAGJaCelxDu%o>YJ,=IE *?sA~g`kz8Xo9=HWrio5k>_Q pr_Y{p1a+n=. uXnCi:QPk8XQooVlU+X)ifYsfkfto.,vWpUI Vm]*h|5a9%tgl>{X*ekqBiMc,5euk.
brisalo - [JosObfuscator] Sd5i~ou1xm šhk{xLOoE5l+s2Jk|9?oV?94dgc* }ip8qrkB$irq7Eb,Leqzodrpyap7dnA,ahjSz |;goO8uM}_(m>@OiG[cOVa