Jeste li znali...

...da je Lipu u centru Tolise posadio Andrija Džojić, Džojića 1933. godine.
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Izabran novi predsjednik Zaklade
Četvrtak, 28 Ožujak 2013

dsc_6245.jpgSinoć (27.3.2013.g.), održana je sjednica Zaklade Terra Tolis.  Nakon isteka četverogodišnjeg mandata predsjednika Željka Nedića, izabran je novi predsjednik Zaklade- Mario Oršolić. Za dopredsjednika je izabran Daniel Dominković, dok je na mjestu tajnika i dalje Ivo Nedić. Novi predsjednik zahvalio se na dosadašnjem radu dosadašnjem predsjedniku Zaklade, i ukratko iznio svoj program rada za buduće razdoblje.  

Na sjednici je bilo govora o održavanju ovogodišnjih Dana Tolise, koji će se održati od 5. do 9. lipnja. Utvrđen je okvirni program Dana Tolise, o kojem će više biti govora na sljedećoj sjednici,  na kojoj će biti izabrani predsjednici pododbora i podijeljena i konkretna zaduženja vezana za organizaciju Dana Tolise.  Mato Nedić, iznio je informaciju o broju pristiglih knjiga na Natječaj za književnu nagradu „fra Martin Nedić".  Naime, do današnjeg dana na Natječaj je pristiglo 18 književnih djela.  Između ostalog, na sjednici je bilo govora o uvođenju novih članova u rad Upravnog odbora Zaklade, kao i u organizaciju Dana Tolise, gdje bi se u rad uključio veći broj mladih ljudi.
 
Daniel Dominković
 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
škaljke - imenica, množ., vrsta saonica, posebno dizajniranih za klizanje po ledu. Veoma su niske i na njima se vozi klečeći.
naić - [JosObfuscator] nw#BgNo4?ElY,maUFeg>UV2ok~l56L,[ 3+zW*9SaeLcup58>Ssrtaa:939vgNgbiWg%qt]TX~ixD 4ZAs,hXeS^w% ]nLBDa6{p Qk8a=k>K0v{p8o,m$ _lmMjBOF;FeXs:^7sNtJ6=,u,S 12woRk1JWoAa5AZjP>3y}ea 3njgeR NLbC:Tr7i]x{Hl>58oab1 :Ozvu_sMB*1%pEuOtYjLe#,06n ~[sz|}07vI(ArBGaqQ5ctWiVF1}tK)Ui.,,uK )~s|QnptS{a-G#i+)6(Bć|2i+.
izmolit - glagol, proturiti, isturiti, provirivati:, \"vi kako je miš izmolio glavu\".