Jeste li znali...

..da je 1973. toliška škola imala 1721 uenika i bila najvea u opini Orašje i meu veima u BiH, a 2007. samo 535 uenika!!! više
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste ifru?

Tko je Online

Gostiju online: 3
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:Prsti sami sviraju

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:klikeri

Naslovnica
Izabran novi predsjednik Zaklade
etvrtak, 28 Oujak 2013

dsc_6245.jpgSino (27.3.2013.g.), odrana je sjednica Zaklade Terra Tolis.  Nakon isteka etverogodišnjeg mandata predsjednika eljka Nedia, izabran je novi predsjednik Zaklade- Mario Oršoli. Za dopredsjednika je izabran Daniel Dominkovi, dok je na mjestu tajnika i dalje Ivo Nedi. Novi predsjednik zahvalio se na dosadašnjem radu dosadašnjem predsjedniku Zaklade, i ukratko iznio svoj program rada za budue razdoblje.  

Na sjednici je bilo govora o odravanju ovogodišnjih Dana Tolise, koji e se odrati od 5. do 9. lipnja. Utvren je okvirni program Dana Tolise, o kojem e više biti govora na sljedeoj sjednici,  na kojoj e biti izabrani predsjednici pododbora i podijeljena i konkretna zaduenja vezana za organizaciju Dana Tolise.  Mato Nedi, iznio je informaciju o broju pristiglih knjiga na Natjeaj za knjievnu nagradu „fra Martin Nedi".  Naime, do današnjeg dana na Natjeaj je pristiglo 18 knjievnih djela.  Izmeu ostalog, na sjednici je bilo govora o uvoenju novih lanova u rad Upravnog odbora Zaklade, kao i u organizaciju Dana Tolise, gdje bi se u rad ukljuio vei broj mladih ljudi.
 
Daniel Dominkovi
 
« Prethodna   Sljedea »

facebook

dopis-ploa


Ime:

Poruka:

Rjenik

Ukupno 1451 riječi!
utrepat se - [JosObfuscator] #;lgR`00lEAyat`^gX.o>klp-c,? OuUp.5,l/;a3M:S@X(Bii*)tqpZY=i]u) bsOfl$eEy,B,y_ J0wim1mwa[Ia~IU.Xt9W93iASme SkJsG(}$t{Zir(V`-aL`Oh^ xom*IahdDFVt L/7{AOQ5=ePX#zgK}/waT%F_,R98b: EeHpcj;Ga+zIjk7K+op:X Bjgsk|Q0e^`M lb||C]o~@43jpZUOa|6tA~i@@L,_ #i+0.m)AUY4a$WtXi9nWi^3^ E0xtYrmKkexm6uWeNbv.
majean - [JosObfuscator] =c8IwmA^aj~-ylEM(+Je]bnNKjay,`v ?50s5{l3+gkaTmb@*S2m,nqcz x:nv0i5%hk*a2*kU5.aMSeP=vZq/.
erat - glagol, 1.tjerati, otjerivati. 2. raditi po svojem.