Jeste li znali...

.. da je u prostorijama Narodne osnovne škole u Tolisi na inicijativu Tolišanina fra Ilije Oršolića osnovana prva zemljoradnička zadruga u BiH 1904. godine? Saznajte više.
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Gostiju online: 2
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:Ma šta veliš!?!?!

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Izabran novi predsjednik Zaklade
Četvrtak, 28 Ožujak 2013

dsc_6245.jpgSinoć (27.3.2013.g.), održana je sjednica Zaklade Terra Tolis.  Nakon isteka četverogodišnjeg mandata predsjednika Željka Nedića, izabran je novi predsjednik Zaklade- Mario Oršolić. Za dopredsjednika je izabran Daniel Dominković, dok je na mjestu tajnika i dalje Ivo Nedić. Novi predsjednik zahvalio se na dosadašnjem radu dosadašnjem predsjedniku Zaklade, i ukratko iznio svoj program rada za buduće razdoblje.  

Na sjednici je bilo govora o održavanju ovogodišnjih Dana Tolise, koji će se održati od 5. do 9. lipnja. Utvrđen je okvirni program Dana Tolise, o kojem će više biti govora na sljedećoj sjednici,  na kojoj će biti izabrani predsjednici pododbora i podijeljena i konkretna zaduženja vezana za organizaciju Dana Tolise.  Mato Nedić, iznio je informaciju o broju pristiglih knjiga na Natječaj za književnu nagradu „fra Martin Nedić".  Naime, do današnjeg dana na Natječaj je pristiglo 18 književnih djela.  Između ostalog, na sjednici je bilo govora o uvođenju novih članova u rad Upravnog odbora Zaklade, kao i u organizaciju Dana Tolise, gdje bi se u rad uključio veći broj mladih ljudi.
 
Daniel Dominković
 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
gruša - imenica, vidi grošava.
sjeđa - imenica, drvena konstrukcija napravljena iznad vode, namijenjena za ribolov sa sakom.
smijačica - [JosObfuscator] >nC$i{_GWpma_,~e(QPe%ngG?Y4i`#c6M(a[,) wJH[sX;i*Ujty/aB/nFI}azMEn pozQ9uEX1,d_uT**b>y#+niP{9n3}1arOE DswXq 67ilj2bEI0eu4{j{deSn|[I-^e%ipN [i[lrcQ`i{q% Zsi*aA, EgoDlr$vbKW961el KJs3s8u-twqJrQK}$Qas[Anwe;]b 4U@;ly9ii?cHt{arj27,M|vJ K:F0Ok-oGjjy.X3aV#6 csje5O)KA %vj~a]ve3ljSCjF{raac]Q h:~NpS-Zr#Gihry?$lkga7Bi7u>k2$|>o-rmwuHB H%sPj)Bm2C_1EiH#9=mjfINacJKwcn?HjIa4,OY1 ]l/Lj=Ca2B#em~o41iTF4cN8a:Eej.