Jeste li znali...

.. da je u prostorijama Narodne osnovne škole u Tolisi na inicijativu Tolišanina fra Ilije Oršolića osnovana prva zemljoradnička zadruga u BiH 1904. godine? Saznajte više.
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica arrow Vijesti arrow Poklade, dan treći
Poklade, dan treći
Utorak, 12 Veljača 2013
dsc_0157.jpgIako nam je odavno jasno da u godini imamo puno više ludih dana od ova tri upisana unaprijed u kalendaru, ipak je red da se inspiracija nakupljena kroz godinu dana, ispolji na što kvaliteniji način. Danas će se najprije, po danu, održati povorke maskirane djece iz osnovnih škola i vrtića (jednina).
Povorke i u Orašju i u Tolisi počinju u 12. 00 sati. U Tolisi će djeca krenuti od osnovne škole do pekare "Tolišanka", gdje će kao i uvijek do sada biti upriličen prigodan program. Naravno, i ove godine  pripreljena je velika količina besplatnih krofni. U Domu kulture u Tolisi, večeras će biti upriličen raznolik program koji uključuje izbor najbolje maske i puno zabave. Vidimo se!

Daniel Dominković

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
lilat se - [JosObfuscator] 0pgCS%lV*,Ba{#7^gw`o)S*4l-,6T0 mdwuueEMolč8c.i?`l ksz93GvnYaen)}SktN(x`8o`d$gpnwG 8VEpIp.l{viXSkjYOnU(eQ6Qc,u(P XZ/qnlo[s9%}ICi:tY#iDo: Vzja>2+Wprr,a/l~jp3yfe=nj^uEvG P-bxrfeXaFrnxktVDalA@ajSjuoF},mX r%?vgXuJć?TiV{h #Hy~IšPFuteS5r{_prOXu4 H;tlTu[lad %s5kI6{o|P)@j#poyZN}Zjx5f# Z4hgj;uze=3e[ 4zC@8e#a.,udnpwt>aO0lcuBjgueDmni>uLa.~4 :pk+$?i*Pwl%gjFVehQjz>vf6Mi;nIrkl8aL,M (0FAvjWu(MHć4t]hhi~3 67B2imPTldM%iX;^8 bcfTEgWADyuKKF:6rVaHt/t$tiiNbI )`XWkvai+mi|k*a>N-t]vR0~ xhxX*z2r1;a.1pCNKGua==_l_jX>+#eZ(Ln.io o^@YRp_fr%ET@eYdkma1eJr(tKYy-A.
parac - imenica, osoba istih ili barem sličnih godina, vršnjak.
gundulovat - glagol, stalno prigovarati štogod, izražavati negodovanje, gunđati.