Jeste li znali...

...da u Tolisi ima 15 terena za odbojku koji udovoljavaju odbojkaškim standardima?  Uskoro više...
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:

Naziv slike:Strpljen - Spašen

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica arrow Vijesti arrow Poklade, dan treći
Poklade, dan treći
Utorak, 12 Veljača 2013
dsc_0157.jpgIako nam je odavno jasno da u godini imamo puno više ludih dana od ova tri upisana unaprijed u kalendaru, ipak je red da se inspiracija nakupljena kroz godinu dana, ispolji na što kvaliteniji način. Danas će se najprije, po danu, održati povorke maskirane djece iz osnovnih škola i vrtića (jednina).
Povorke i u Orašju i u Tolisi počinju u 12. 00 sati. U Tolisi će djeca krenuti od osnovne škole do pekare "Tolišanka", gdje će kao i uvijek do sada biti upriličen prigodan program. Naravno, i ove godine  pripreljena je velika količina besplatnih krofni. U Domu kulture u Tolisi, večeras će biti upriličen raznolik program koji uključuje izbor najbolje maske i puno zabave. Vidimo se!

Daniel Dominković

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
džimrija - [JosObfuscator] o[picqfSvmX:`|ev(nm$iz+.3nckfaJvzh,CPxiy fet]fv1Z,rv)(dLi,,g#cq?RFah,:` YYlRbJ;LjdZWuJLtiihYcu?M0an)`D.
gurmenal - [JosObfuscator] )6iWrz0m^ee#tnVi8zYcM{WQaH%,hnlsI Gv{u;pU(T4rS0=a?6ACv+ls>j=a>~_ayčzz% 7g$o,,s~wd)s X7#lb>iadcRb9yji|Kn#Bk1v#l9ra}O..
njeko - [JosObfuscator] c4`AzC{aymj_@yj#Ym/e=~Zn$jJwiuc#]E]7akfA)b,hD qHv1nmeZo.jdorG79oeWđcpE-emJXn3xa0@MjF kzo`wf@s]#o9=vbPiPZaI~C,cey O2NSnND:pepp4Vt~cgwkEboqY6=j.