Jeste li znali...

... da je prva pučka osnovna škola u BiH osnovana upravo u Tolisi? Saznajte više!
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica arrow Kultura arrow Vijesti arrow Poklade, dan treći
Poklade, dan treći
Utorak, 12 Veljača 2013
dsc_0157.jpgIako nam je odavno jasno da u godini imamo puno više ludih dana od ova tri upisana unaprijed u kalendaru, ipak je red da se inspiracija nakupljena kroz godinu dana, ispolji na što kvaliteniji način. Danas će se najprije, po danu, održati povorke maskirane djece iz osnovnih škola i vrtića (jednina).
Povorke i u Orašju i u Tolisi počinju u 12. 00 sati. U Tolisi će djeca krenuti od osnovne škole do pekare "Tolišanka", gdje će kao i uvijek do sada biti upriličen prigodan program. Naravno, i ove godine  pripreljena je velika količina besplatnih krofni. U Domu kulture u Tolisi, večeras će biti upriličen raznolik program koji uključuje izbor najbolje maske i puno zabave. Vidimo se!

Daniel Dominković

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
maunje - [JosObfuscator] f3loqiVMtmWt?Yje8*n3gXiF(D]8cUaEq?,,8 5n:a;oz#biN+lf>v- `JNz7DSGak0H 76Ekb?~uvPTh[eZGa0UZHn|OZqJoif (rZ7Si@I:lJ7i8$Ue |dRPcif`HHmnqksACwdft6y6a{:K#Hn4e`oF[ njIe}Zei?lyod4N./ rY_@o?=?yZd[y- CTBr_mDF^`l_J8a+qRC*d/i[sX$7he$U 9mRiaouhTW?/~u6nDIq5Gaj Hh^fvg_Yrc+aZ~h,aX$xV`.
bogaz - [JosObfuscator] )Tu+i:mrYseQnVi~gPIciuak,[L}ix A6uNsDVpG}qu6|6*tjrnM3iS|/^ kkucWlaYxGn)Fd3aHlt; /N?3WzlZN2aP{U( DaoN#Gd-CN=*vPzVoI{#pZd[qNyS Z*$.vJ-j;or}drp->eyG+,)= DkdanpnWdoma9l(P,g1tw SdVšmSXYaPOVnXa,WiQcWFyBC.
crndalija - imenica, osobito crn čovjek.