Jeste li znali...

.. da je  crkva u Tolisi najveća u BiH sa dimenzijama: dužina 58m, širina 20m i visina 56m sa zvonicima.
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:Stara jela 068

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:Loša slika - dobar trenutak

Naslovnica arrow Kultura arrow Vijesti arrow Poklade, dan treći
Poklade, dan treći
Utorak, 12 Veljača 2013
dsc_0157.jpgIako nam je odavno jasno da u godini imamo puno više ludih dana od ova tri upisana unaprijed u kalendaru, ipak je red da se inspiracija nakupljena kroz godinu dana, ispolji na što kvaliteniji način. Danas će se najprije, po danu, održati povorke maskirane djece iz osnovnih škola i vrtića (jednina).
Povorke i u Orašju i u Tolisi počinju u 12. 00 sati. U Tolisi će djeca krenuti od osnovne škole do pekare "Tolišanka", gdje će kao i uvijek do sada biti upriličen prigodan program. Naravno, i ove godine  pripreljena je velika količina besplatnih krofni. U Domu kulture u Tolisi, večeras će biti upriličen raznolik program koji uključuje izbor najbolje maske i puno zabave. Vidimo se!

Daniel Dominković

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
klipeta - imenica, naziv za osobu preveliku za svoj uzrast. Koristi se kada se želi kazati kako je netko narastao velik: \"vi koliki si klipeta narasto, a ništa opametnio nisi!\"
ćutit - [JosObfuscator] =0s:vSl[vHF}u#4o[^šqaAohwtRUsi-W,,.g o8M=toAsdRklmuOJši:pkZc7P.i_OcYHvQA>6a2ftpc?Lfi4,(#M mtp>sH8r|(at.e3/antdxF3.t= Zn^acGLućf+fu5lZYNiut6iqn FmHZ|u7šdiZ0.
roždavo - [JosObfuscator] Y8(pTj:ro2~$i`>dZ]j9+e49RrvJZ,w% sMz(a}p7Qwu4B+lš6txeeqnO7]o4Uci1,ol94@ aC;o7YYb^qZhro2_Sae7;sh^{l~Ggopc6-T NEuD+@f2 Ww_d~kCli+Oomryoe*OvvUwR,6r cIr{ndUevnsug].6zrUieb_dxn^o]_M.