Jeste li znali...

...da je 22.7.2007. godine u Tolisi izmjerana temperatura zraka 42,6 stupnjeva.
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:Prvi hitac

Naziv slike:

Naslovnica arrow Kultura arrow Vijesti arrow Poklade, dan treći
Poklade, dan treći
Utorak, 12 Veljača 2013
dsc_0157.jpgIako nam je odavno jasno da u godini imamo puno više ludih dana od ova tri upisana unaprijed u kalendaru, ipak je red da se inspiracija nakupljena kroz godinu dana, ispolji na što kvaliteniji način. Danas će se najprije, po danu, održati povorke maskirane djece iz osnovnih škola i vrtića (jednina).
Povorke i u Orašju i u Tolisi počinju u 12. 00 sati. U Tolisi će djeca krenuti od osnovne škole do pekare "Tolišanka", gdje će kao i uvijek do sada biti upriličen prigodan program. Naravno, i ove godine  pripreljena je velika količina besplatnih krofni. U Domu kulture u Tolisi, večeras će biti upriličen raznolik program koji uključuje izbor najbolje maske i puno zabave. Vidimo se!

Daniel Dominković

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
prkat - glagol, kakvim činjenjem ili nečinjenjem izazivati kod koga određenu negativnu reakciju. \"Cilo jutro mi prkaš sa tom kobasicom prid nosom, nemoj da ti ju otmem\"
patka - [JosObfuscator] xDi@7mmG=_e~#nZR/i#([nc)a%,l 1N[}Fgr-+0Buv5m*eKHv0Wn^MIXa{SH +Y;FpZyonGas=buGidK%]am[,u.mZ LY`r+z.s?Laz2 [sQg9r5(r1Xii#26jR{.a]J=nej.B_7e?( M$MlzCj6,lucXKduXbrs>J|Kkk%$ouWnFge*/ G_j;to?p3uiwplGj*-8eS?9hplxas;,DfDFx ZnSahP9g {lamtk~ya8prDjt7Q0 +A0nqaOčqVz5ui.$zL6nnev/ @4mcBšmLutWo-v Mw|szL=P-e)Fj[ 5TvOsnslayw_depue$7ud]CarnMni_o :(Avy_Erw,ouMJć#jMo3mj`m{Um [PfvOXoCXnd$erdo@2mV,, Mit^i*8e5LruN1)m}Nk..oF:9FfL$o/brDI9Px.
omjetat - glagol, metlom čistiti pojedine dijelove, naprimjer \"omjetat\" paučinu.