Jeste li znali...

.. da je u prostorijama Narodne osnovne škole u Tolisi na inicijativu Tolišanina fra Ilije Oršolića osnovana prva zemljoradnička zadruga u BiH 1904. godine? Saznajte više.
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:prof. VidanJanjić

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica arrow Kultura arrow Vijesti arrow Poklade, dan treći
Poklade, dan treći
Utorak, 12 Veljača 2013
dsc_0157.jpgIako nam je odavno jasno da u godini imamo puno više ludih dana od ova tri upisana unaprijed u kalendaru, ipak je red da se inspiracija nakupljena kroz godinu dana, ispolji na što kvaliteniji način. Danas će se najprije, po danu, održati povorke maskirane djece iz osnovnih škola i vrtića (jednina).
Povorke i u Orašju i u Tolisi počinju u 12. 00 sati. U Tolisi će djeca krenuti od osnovne škole do pekare "Tolišanka", gdje će kao i uvijek do sada biti upriličen prigodan program. Naravno, i ove godine  pripreljena je velika količina besplatnih krofni. U Domu kulture u Tolisi, večeras će biti upriličen raznolik program koji uključuje izbor najbolje maske i puno zabave. Vidimo se!

Daniel Dominković

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
glabožder - [JosObfuscator] EX^ovNsaVZgo{Nb1qU}jam]4Dz 3|r,k}sD@*oTvj=KaXT^`A -[m_pf_nh,Lo][3zig^o( FZifIr=, f:Me*č3>{xe4csqbltb*ZoqPfS R|=[vjUe_MxJdtIe(,mt ~9AX_nere,_8 G8b`{Hi)r41iakOP?j+bu6I^ćviL%# U43aš)$tM,Eoy(- IhWmFj2eI60ddgNLmef;.,v{H8A 4c)M8iAfkztg.iojQe^El7Z1eiXcma>En.
pritajirit - glagol, smanjiti intezitet, oslabiti. \"Izleda da je vatra malo pritajirila\".
blatara - imenica, naziv za starinsku kuću zidanu blatom.