Jeste li znali...

..da je 1973. toliška škola imala 1721 učenika i bila najveća u općini Orašje i među većima u BiH, a 2007. samo 535 učenika!!! više
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Gostiju online: 1
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Poklade, dan treći
Utorak, 12 Veljača 2013
dsc_0157.jpgIako nam je odavno jasno da u godini imamo puno više ludih dana od ova tri upisana unaprijed u kalendaru, ipak je red da se inspiracija nakupljena kroz godinu dana, ispolji na što kvaliteniji način. Danas će se najprije, po danu, održati povorke maskirane djece iz osnovnih škola i vrtića (jednina).
Povorke i u Orašju i u Tolisi počinju u 12. 00 sati. U Tolisi će djeca krenuti od osnovne škole do pekare "Tolišanka", gdje će kao i uvijek do sada biti upriličen prigodan program. Naravno, i ove godine  pripreljena je velika količina besplatnih krofni. U Domu kulture u Tolisi, večeras će biti upriličen raznolik program koji uključuje izbor najbolje maske i puno zabave. Vidimo se!

Daniel Dominković

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
unjavica - [JosObfuscator] =ixI?2mGey/T/[n:YAri(c}OaJ,x MUibE42$Lo`10[lm~e:uuRsl:2PUt$aZ d|-k2@i~`2PPh)a{nF_5wj_9_|+aV0g+s,ui OhpP1rZH.Je0h2_Klq}a-dxanh>,b J~h9puGU.DunRdj_(ak2qvoiG3D.dc%$A1a*i.
beciklance - [JosObfuscator] NoldsDm`)ki~lIauii[c)a1u@M,NG@m V3mkva:lqnmecnllj)qi/,jQs sI^`kbV25mi?Kq2Lctd;iuOk47lBXN,q.{ t/B^%d$)*jQFn`rem0MčG|w$j@ICiYqQ =*fbk~tRiSeY@cuiak/U*vl[f[g7.
bigat - glagol, sakrivati se od čega, bježati, neprestano bježati.