Jeste li znali...

.. da je u prostorijama Narodne osnovne škole u Tolisi na inicijativu Tolišanina fra Ilije Oršolića osnovana prva zemljoradnička zadruga u BiH 1904. godine? Saznajte više.
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Poklade, dan treći
Utorak, 12 Veljača 2013
dsc_0157.jpgIako nam je odavno jasno da u godini imamo puno više ludih dana od ova tri upisana unaprijed u kalendaru, ipak je red da se inspiracija nakupljena kroz godinu dana, ispolji na što kvaliteniji način. Danas će se najprije, po danu, održati povorke maskirane djece iz osnovnih škola i vrtića (jednina).
Povorke i u Orašju i u Tolisi počinju u 12. 00 sati. U Tolisi će djeca krenuti od osnovne škole do pekare "Tolišanka", gdje će kao i uvijek do sada biti upriličen prigodan program. Naravno, i ove godine  pripreljena je velika količina besplatnih krofni. U Domu kulture u Tolisi, večeras će biti upriličen raznolik program koji uključuje izbor najbolje maske i puno zabave. Vidimo se!

Daniel Dominković

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
končilo - [JosObfuscator] 8}i.I{[m==9~e]=n}i|O=gc*u2aiDT(,|tU JkeV?de(3Pi-,zP>o`| YFrutTiyGbUh(SEo{`lygb>opvznCcoHMg_5[ DOCH.p[>cr#iG#b5P2jo:d(08rOwaOT?mf,N;NBb c7{EnX5`aWdS)QjZoClP+M]o$ln5F,e#q qT5stt{26E%rR@_^usN%EPn(ZWaH4J$`.
zorlija - imenica, naziv za jaknu ili kakav ogrtač koji ima zadatak grijati u ranu zoru ili kada osvježi.
škap - imenica, vidi škaf.