Jeste li znali...

..da je 1973. toliška škola imala 1721 učenika i bila najveća u općini Orašje i među većima u BiH, a 2007. samo 535 učenika!!! više
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Gostiju online: 1
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:ostaci panonskog mora

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Poklade, dan treći
Utorak, 12 Veljača 2013
dsc_0157.jpgIako nam je odavno jasno da u godini imamo puno više ludih dana od ova tri upisana unaprijed u kalendaru, ipak je red da se inspiracija nakupljena kroz godinu dana, ispolji na što kvaliteniji način. Danas će se najprije, po danu, održati povorke maskirane djece iz osnovnih škola i vrtića (jednina).
Povorke i u Orašju i u Tolisi počinju u 12. 00 sati. U Tolisi će djeca krenuti od osnovne škole do pekare "Tolišanka", gdje će kao i uvijek do sada biti upriličen prigodan program. Naravno, i ove godine  pripreljena je velika količina besplatnih krofni. U Domu kulture u Tolisi, večeras će biti upriličen raznolik program koji uključuje izbor najbolje maske i puno zabave. Vidimo se!

Daniel Dominković

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
useknit se - [JosObfuscator] n4OKgb}sXllZQabSgqk+2oXpK9lZdf,_ AgWxoy7bsrcUrhnNOiUtynzsE/pt~asdXt]7DUif eDfn^~l7+o#@st{Ju, OmMJAAeaLrcua6emF>^JSi#ah^cP}3F:obmuRz)c.
ručat - glagol, glasati se poput krave, mučati.
stoćke - [JosObfuscator] XYvypey52mr9~7ig`-lMxogigOy^#k,c _^Zb%iFidIptG0ip S(*;lnxWaI0, |JUinJ]NoS;4tygiaj;*m1aj>,I7,;YB4 /gsIA$OEt1A|oe2Fx.j:1eekćaF*i3v.