Jeste li znali...

... da je najduža ulica u Tolisi, ulica Vladimira Nazora,  dugačka 4 kilometra?
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica arrow DANI TOLISE arrow Vijesti arrow Raspisan natječaj za književnu nagradu "fra Martin Nedić"
Raspisan natječaj za književnu nagradu "fra Martin Nedić"
Utorak, 22 Siječanj 2013
220px-martin_nedic_1885_mayerhofer.pngKao i proteklih godina, Zaklada"Terra Tolis" raspisuje Natječaj za dodjelu Književne nagrade "fra Martin Nedić". Nagrada je to koja se dodjeljuje književnicima u sklopu Manifestacije "Dani Tolise", koja će se ove godine održati početkom lipnja mjeseca. Kao što ćete u samom tekstu natječaja moći vidjeti, na ovaj natječaj mogu se prijaviti isključivo autori koji su u razdoblju od 1. travnja 2012.g. do 1. travnja. 2013. objavili ili će objaviti književno djelo. U nastavku objavljujemo cijeli tekst natječaja:

 

 

Zaklada „Terra Tolis"

Tolisa

   

želeći sačuvati sjećanje na život i djelovanje prvoga ilirca iz Bosne fra Martina Nedića (Tolisa, 1. travnja 1810. - 26. svibnja 1895.) 

raspisuje 

NATJEČAJ

za dodjelu Književne nagrade „FRA MARTIN NEDIĆ"

Na natječaj se mogu javiti književnici koji su objavili književno-umjetničko djelo u razdoblju od 1. travnja 2012. do 1. travnja 2013. godine.

Nagrada se sastoji od plakete i novčanoga iznosa, a bit će uručena na književnoj večeri u okviru manifestacije „Dani Tolise" početkom lipnja 2013. godine.

Natječaj je otvoren od 1. siječnja do 1. travnja 2013. godine.

Autori, uz svoju adresu i kraći životopis, trebaju poslati četiri primjerka knjige na adresu Zaklade: Zaklada „Terra Tolis", Ul. V. Nazora 216, 76272 Tolisa, Bosna i Hercegovina.

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
roždavo - [JosObfuscator] kpUAPqrwNiscHfdyj;e[2DBv].^,$h}q w:z3a_-*1p}v{tJu2WšrOqkt^Y>XecnuVNo6p,k>7 Mo~b}$rdYatds/MlpjI)`ois pzu4 Q~+;kR.soR%sDmr09o8scvh?Hz,TDQCh vnq,L(ef#uXpQrE;_eZmdmnn`,Hcog/.
pilo - [JosObfuscator] _iI/iimPmhyeI6nKB-[i$c@ao|,vlc= hpsO3qmI_-Dor9?Ls|dylbjE,JBi8)K(vLCazD/ kLv>/:o#{Nmd%a)$q NuLW 6đ=u~[jubkJOO5ria2qme+vKtLta_uLr@],7y n%`:n7@a=TGsk%ta|DnaC+vtlK,%E1a09 s|oxd:kn Iirk^JiA|š?Ge` FAiR=5Yl3riC} -;pNAIiYhš^ha4oqplCM8@i`g@pnue/5m5k.
poljevat - glagol, 1. polijevati, polivati. 2. biti zapljusnut hladnim zrakom izvana: \"de zatvori ti pendžer, zar ne vidiš da poljeva\".