Jeste li znali...

...da u Tolisi ima 15 terena za odbojku koji udovoljavaju odbojkaškim standardima?  Uskoro više...
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:Predivan pogled na dvorište

Naziv slike:privrata

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:Načelnik općine Đuro Topić

Naslovnica arrow Vijesti arrow Održan koncert za Mijana
Održan koncert za Mijana
Nedjelja, 21 Listopad 2012

mijan.jpgPred oko 1200 ljudi u dvorani Dvor u Tolisi, sinoć (20.10.2012.g.), održan je humanitarni koncert, pod nazivom "Moja obitelj i ja". Koncert je održan u cilju prikupljanja sredstava i davanje moralne podrške za liječenje devetnaestogodišnjeg Marijana Oršolića- Mijana iz Tolise, koji se bori sa teškom bolešću- karcinomom. 

Slike su u Slikovnici!

Marijan se trenutačno nalazi u Zagrebu na postoperativnom oporavku, a cilj sinošnjeg koncerta bio je davanje duhovne, moralne ali  i financijske potpore mladom Marijanu i njegovoj obitelji. Na koncertu su nastupili brojni toliški glazbeni sastavi , dueti i solo izvođači. Naravno, nezaobilazan je tu bio i KUD Kralj Tomislav, koji je nastupio sa dva spleta kola i dramska skupina osnovnoškolske djece sa svojom kratkom predstavom pod nazivom "Divan". Sve u svemu sinoć, mogao se osjetiti dug zajedništva i želje svih za brz oporavak i ozdravljenje mladog Marijana. Prenesene su i riječi zahvale Marijana i njegove obitelji, kako je rekao, svim dobrim ljudima. Za vrijeme sinošnjeg koncerta,  prikupljeno je nešto manje od 23 000 konvertibilnih maraka. Tome treba pribrojiti i prihod od prodaje pića, prihod od telefonskih poziva, te donacije koje će kasnije biti uplaćene na žiro račun Zaklade "Terra Tolis".
 
Daniel Dominković
Slika: Daniel Dominković
 
 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
tunta - [JosObfuscator] B^AiJ$mnmdS`+eV$HnFi6c3cGa0S_c,sV* rhd#rH|`WFuDXxwš2),t^b?avAeGnu__ia2^ w@izFbeNg|d2=rj[v,Iag_H,R@ Bim\r"*J{,ncBeq4 c,4Tl8>JdjJze;+u@,t/T1tiTus H4Pvts#neC=Px 9čr(oKv2j~fve93č:Q,e~C\.S4~a"a.
brdo - imenica, dio tkalačkog stana.
baljuša - [JosObfuscator] 6N|i^FK9tmrbaZIe?:{n8VVithd?cnB#2@aY,lr /OCu2q Z~[5FpGI=zFu}/včK$)M_k5{yomm1;6w fL=žFea?>vm~ruMw7wgb~iMno>6wo}nuwusZnn1,;*HUY ,GSJnM/~aK}zRsxViOrAvF=I pzYak #h/R.uqsvAwfhtbDfanx l1EiSlC))8si3 w`lzisMf$cueDvI9.