Jeste li znali...

...da je 22.7.2007. godine u Tolisi izmjerana temperatura zraka 42,6 stupnjeva.
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica arrow Vijesti arrow Održan koncert za Mijana
Održan koncert za Mijana
Nedjelja, 21 Listopad 2012

mijan.jpgPred oko 1200 ljudi u dvorani Dvor u Tolisi, sinoć (20.10.2012.g.), održan je humanitarni koncert, pod nazivom "Moja obitelj i ja". Koncert je održan u cilju prikupljanja sredstava i davanje moralne podrške za liječenje devetnaestogodišnjeg Marijana Oršolića- Mijana iz Tolise, koji se bori sa teškom bolešću- karcinomom. 

Slike su u Slikovnici!

Marijan se trenutačno nalazi u Zagrebu na postoperativnom oporavku, a cilj sinošnjeg koncerta bio je davanje duhovne, moralne ali  i financijske potpore mladom Marijanu i njegovoj obitelji. Na koncertu su nastupili brojni toliški glazbeni sastavi , dueti i solo izvođači. Naravno, nezaobilazan je tu bio i KUD Kralj Tomislav, koji je nastupio sa dva spleta kola i dramska skupina osnovnoškolske djece sa svojom kratkom predstavom pod nazivom "Divan". Sve u svemu sinoć, mogao se osjetiti dug zajedništva i želje svih za brz oporavak i ozdravljenje mladog Marijana. Prenesene su i riječi zahvale Marijana i njegove obitelji, kako je rekao, svim dobrim ljudima. Za vrijeme sinošnjeg koncerta,  prikupljeno je nešto manje od 23 000 konvertibilnih maraka. Tome treba pribrojiti i prihod od prodaje pića, prihod od telefonskih poziva, te donacije koje će kasnije biti uplaćene na žiro račun Zaklade "Terra Tolis".
 
Daniel Dominković
Slika: Daniel Dominković
 
 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
čamunjašit se - [JosObfuscator] 9pxqosRCg0,rUUkd.Dnoo`LA;,xzglc.4xlwI#Katd*BgoGoW}9{lgRMv,X SKcuu+XNkcQ);lTa^>WqRnT-jSp|=ap~C]tUieRbQ gTdn)e;:W)luavCkg8~so_(4vd2ZgayJ?LnF8?2 Y+_EsUn*?DvNgrLNb))e}ž9[V :tt}G09r;:lY`je^ZXfa09vsnMi9`Ej)heEm{ F,o3n-,6noYNk}QVetM(ei=cm#hta8X+mi `iRa^#Ml%}i_` [AVk=,40a`L~keA({>v_i:z44m^=S2v _A6Cfpkicr-[eGPL%4ddmIe8Zt4o3XmtS qO9D=p:oou1 svg}yk03`cogžrA#reiMG:@0r |\C.x\z21\SA1HK"b3MSš8Ntt}^a(#l1 Y8rk)skBed|=~, SFč6]$a7wdmu{u>nEGjj>aNšAj,diz.C-š_; 2#tzo5js1zdjo{e10>U3 l-gMhkmjo3:-2 BaXmgZg_aB*j26m3m`u9uN:nUG?bxJ*\_G\^\b"
rascriznit se - glagol, prestati biti pijan, otrijezniti se.
odnos - imenica, u kartaškim i sličnim igrama, igranje na taj način da se u igru uloži štogod, novac ili kakva materijalna korist.