Jeste li znali...

...da u Tolisi ima 15 terena za odbojku koji udovoljavaju odbojkaškim standardima?  Uskoro više...
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:jednu su maznuli

Naziv slike:

Naslovnica arrow Vijesti arrow Održan koncert za Mijana
Održan koncert za Mijana
Nedjelja, 21 Listopad 2012

mijan.jpgPred oko 1200 ljudi u dvorani Dvor u Tolisi, sinoć (20.10.2012.g.), održan je humanitarni koncert, pod nazivom "Moja obitelj i ja". Koncert je održan u cilju prikupljanja sredstava i davanje moralne podrške za liječenje devetnaestogodišnjeg Marijana Oršolića- Mijana iz Tolise, koji se bori sa teškom bolešću- karcinomom. 

Slike su u Slikovnici!

Marijan se trenutačno nalazi u Zagrebu na postoperativnom oporavku, a cilj sinošnjeg koncerta bio je davanje duhovne, moralne ali  i financijske potpore mladom Marijanu i njegovoj obitelji. Na koncertu su nastupili brojni toliški glazbeni sastavi , dueti i solo izvođači. Naravno, nezaobilazan je tu bio i KUD Kralj Tomislav, koji je nastupio sa dva spleta kola i dramska skupina osnovnoškolske djece sa svojom kratkom predstavom pod nazivom "Divan". Sve u svemu sinoć, mogao se osjetiti dug zajedništva i želje svih za brz oporavak i ozdravljenje mladog Marijana. Prenesene su i riječi zahvale Marijana i njegove obitelji, kako je rekao, svim dobrim ljudima. Za vrijeme sinošnjeg koncerta,  prikupljeno je nešto manje od 23 000 konvertibilnih maraka. Tome treba pribrojiti i prihod od prodaje pića, prihod od telefonskih poziva, te donacije koje će kasnije biti uplaćene na žiro račun Zaklade "Terra Tolis".
 
Daniel Dominković
Slika: Daniel Dominković
 
 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
zadžonjat - [JosObfuscator] bY6ugiMG+ll>a8vg|%9tdo3R#Chlf3,r 7MN-XzKacGN,~v-eQl_(sZXt`FYis0Hj% =sx=peRB$k0 euxLs, ,yZscxTa*Xvn?CKrD,ZpE> |nHz`ab=p%s?{kHp?/Aa1?yuatEiC@j.
greljat - [JosObfuscator] Q/?g`MullmSa;gh5.g#o]>?lFgC,4p5=S TszNt=w#0rf$(uWK,gJ4jeNaMZcY(tZgP,i]y8q |jts8čNi$-5M~mdUeC*4,O? >ooZ|Wo+sv?tiaXQvGxlT$?jX.HsUa~kUIj3lus][Xć*hIPiy X1x|u6vz9tgdpunPVNžkW4p.a:]Hno 4t$rN/Z~aYA_$gNK( $WiVl.Yim(oQw 3tSK`prQnaj,|L}gngo?zTvvZhOLeeVi(.
faledžija - [JosObfuscator] Gu%ko;mQl4s(oP>43#bY.)aqX =jkucx]koFjG*a^ n>sp$h}exp/2 KsiXmpmtDaUO~E3l}In0mk(o3g Dz49hfW7av}At0a0HCvnlsai3X,3zo( 65|vh3i`vT,ga1lA0i]psb-^a(vx6raP)6cK(.