Jeste li znali...

da je u Tolisi na Božić 25.12.2009.g., izmjerena temperatura zraka plus 22,7 stupnjeva celzijevih, i da na tlu nije bilo uopće snijega, a da je samo nekoliko dana prije (21.12.2009.g.), izmjerena temperatura od minus 19,6 stupnjeva i 28 centimetara snijega na tlu.

 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Gostiju online: 2
Naziv slike:

Naziv slike:Yamaha

Naziv slike:

Naziv slike:pračica, ustvari škalja

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Održan koncert za Mijana
Nedjelja, 21 Listopad 2012

mijan.jpgPred oko 1200 ljudi u dvorani Dvor u Tolisi, sinoć (20.10.2012.g.), održan je humanitarni koncert, pod nazivom "Moja obitelj i ja". Koncert je održan u cilju prikupljanja sredstava i davanje moralne podrške za liječenje devetnaestogodišnjeg Marijana Oršolića- Mijana iz Tolise, koji se bori sa teškom bolešću- karcinomom. 

Slike su u Slikovnici!

Marijan se trenutačno nalazi u Zagrebu na postoperativnom oporavku, a cilj sinošnjeg koncerta bio je davanje duhovne, moralne ali  i financijske potpore mladom Marijanu i njegovoj obitelji. Na koncertu su nastupili brojni toliški glazbeni sastavi , dueti i solo izvođači. Naravno, nezaobilazan je tu bio i KUD Kralj Tomislav, koji je nastupio sa dva spleta kola i dramska skupina osnovnoškolske djece sa svojom kratkom predstavom pod nazivom "Divan". Sve u svemu sinoć, mogao se osjetiti dug zajedništva i želje svih za brz oporavak i ozdravljenje mladog Marijana. Prenesene su i riječi zahvale Marijana i njegove obitelji, kako je rekao, svim dobrim ljudima. Za vrijeme sinošnjeg koncerta,  prikupljeno je nešto manje od 23 000 konvertibilnih maraka. Tome treba pribrojiti i prihod od prodaje pića, prihod od telefonskih poziva, te donacije koje će kasnije biti uplaćene na žiro račun Zaklade "Terra Tolis".
 
Daniel Dominković
Slika: Daniel Dominković
 
 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
brisalo - [JosObfuscator] Eyd.di.o~? š{%k~,6Wobslv6W8KshzY^ok%oJgk YpFrzh>]Wi_b0{rozQjn;rX~#a-R#e,KGL_S caEg1(?)(uc~?22m,i4ngc]a
šanjat - [JosObfuscator] qP,gAlPMa[Bugeo7BF5bleJR|,d+WZh 2WWA2vE;ug$=ćd}X~#ivll +Cwkn>on9ODg%^luU?d,0v.^ moooLsB~W;MlVZsxtar[dvnKj4V{arbtS0[H#i?n*jA /sfep MSvMc]#icmš~?`g,ep ?vn5a7s4. kjpsK*9eVdp7n{GuvU^ U_-MbnM9o5g?I}sSu80N@m,0}_}k @kStšz-9leusbp^`a#Qz~tk@/i%],Q Rh,YrkF-:ga7Z*/cm~yM7an/zt2Ko%giY.
avazile - prilog, iz sveg glasa, na sav glas.