Jeste li znali...

...da je 22.7.2007. godine u Tolisi izmjerana temperatura zraka 42,6 stupnjeva.
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Gostiju online: 1
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Održan koncert za Mijana
Nedjelja, 21 Listopad 2012

mijan.jpgPred oko 1200 ljudi u dvorani Dvor u Tolisi, sinoć (20.10.2012.g.), održan je humanitarni koncert, pod nazivom "Moja obitelj i ja". Koncert je održan u cilju prikupljanja sredstava i davanje moralne podrške za liječenje devetnaestogodišnjeg Marijana Oršolića- Mijana iz Tolise, koji se bori sa teškom bolešću- karcinomom. 

Slike su u Slikovnici!

Marijan se trenutačno nalazi u Zagrebu na postoperativnom oporavku, a cilj sinošnjeg koncerta bio je davanje duhovne, moralne ali  i financijske potpore mladom Marijanu i njegovoj obitelji. Na koncertu su nastupili brojni toliški glazbeni sastavi , dueti i solo izvođači. Naravno, nezaobilazan je tu bio i KUD Kralj Tomislav, koji je nastupio sa dva spleta kola i dramska skupina osnovnoškolske djece sa svojom kratkom predstavom pod nazivom "Divan". Sve u svemu sinoć, mogao se osjetiti dug zajedništva i želje svih za brz oporavak i ozdravljenje mladog Marijana. Prenesene su i riječi zahvale Marijana i njegove obitelji, kako je rekao, svim dobrim ljudima. Za vrijeme sinošnjeg koncerta,  prikupljeno je nešto manje od 23 000 konvertibilnih maraka. Tome treba pribrojiti i prihod od prodaje pića, prihod od telefonskih poziva, te donacije koje će kasnije biti uplaćene na žiro račun Zaklade "Terra Tolis".
 
Daniel Dominković
Slika: Daniel Dominković
 
 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
pogreljat se - [JosObfuscator] ;l/mgQblR2#la|#DYg.YdHo#3Ghl)PH,1I3^k `]z2b18g.l H@/z~s`Ciah`dWo*/>7wbt*iZStAi[Q1ZI kVijp#oAv);rOš`#o.i:|GnHsMKksu])Y cHzr^KsTqa8,DWn8uMjf%d [EuDGucbisBlr6,yj>lQ3ep,dh g/As[=A2+tDrslFuTgGpaiC9UKnOqW-j:t#Naj-]#M LBkE1Vg_aWRJPgkBAQvz~_iBGCr.m$;^2A -=pf}PrX.uSe.rn1dsd=rYmkeF2timoSmcKY pcp-5oxMS{ O;kCzpg=MoHvC2YrDFD]š%NiYo8n=in?? dB3k*_oaZ#EžsDZ.eN,rxR sOBnrmcX+p6yBr+pht.-h^RB GbQ.nYokfk6vU8At5}Ui2_m_Fh;|ar _pV=iipWlBHXiPr qq{k%`_aPWGFGnPd2B17Hžmpw?xanmh9.W)an%|4P.UA F%02*l5r|.Bq ZAu*([x +iwBbi[r|o_1n58ix;či`KnaoWmYVgQ Ryf=KsU^}nmYLXi)sqSe9l5{tS=uezTI;,H^ l{9zYaPa_U;dgi6wod|p4b-i^=Z-tdViEp+=y UfV}kFPoa?vEk{vs^vuB/h? frJaw>]a8nBIP7$uA,z=I Nk6Ls+c6:,mei%Caczt:etr}@fba:tV`jijhg GdJ9V*a4a QjD`P7Se-b lrYa{n7Kn*Zma~jCO, 3xP,kvyes[l5iG-k#r=?yaLZY,G*36 0Dd9I#Wo6>TiYkW2` C.1ooMs1_Z=3t1MI_aZl:Hx=i:M+: znSe)m A9Xs-ePm_ea?Et=YrcRsa+4UjfunY: >t4(ahmk#Wh4o$ni@.
svrtak - imenica, urođeni dio kose,na kojem kosa raste suprotno od ostalih dijelova kose, urođeni čuperak.
cupanga - imenica, dio građevine. Komad debljeg željeza smotan u slovo \"U\" sa navojima na obe strane, koji služi za pričvršćivanje vijenca na cerklaž.