Jeste li znali...

da je u Tolisi na Božić 25.12.2009.g., izmjerena temperatura zraka plus 22,7 stupnjeva celzijevih, i da na tlu nije bilo uopće snijega, a da je samo nekoliko dana prije (21.12.2009.g.), izmjerena temperatura od minus 19,6 stupnjeva i 28 centimetara snijega na tlu.

 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Gostiju online: 1
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:sve u pola cijene

Naziv slike:

Naslovnica
Održan koncert za Mijana
Nedjelja, 21 Listopad 2012

mijan.jpgPred oko 1200 ljudi u dvorani Dvor u Tolisi, sinoć (20.10.2012.g.), održan je humanitarni koncert, pod nazivom "Moja obitelj i ja". Koncert je održan u cilju prikupljanja sredstava i davanje moralne podrške za liječenje devetnaestogodišnjeg Marijana Oršolića- Mijana iz Tolise, koji se bori sa teškom bolešću- karcinomom. 

Slike su u Slikovnici!

Marijan se trenutačno nalazi u Zagrebu na postoperativnom oporavku, a cilj sinošnjeg koncerta bio je davanje duhovne, moralne ali  i financijske potpore mladom Marijanu i njegovoj obitelji. Na koncertu su nastupili brojni toliški glazbeni sastavi , dueti i solo izvođači. Naravno, nezaobilazan je tu bio i KUD Kralj Tomislav, koji je nastupio sa dva spleta kola i dramska skupina osnovnoškolske djece sa svojom kratkom predstavom pod nazivom "Divan". Sve u svemu sinoć, mogao se osjetiti dug zajedništva i želje svih za brz oporavak i ozdravljenje mladog Marijana. Prenesene su i riječi zahvale Marijana i njegove obitelji, kako je rekao, svim dobrim ljudima. Za vrijeme sinošnjeg koncerta,  prikupljeno je nešto manje od 23 000 konvertibilnih maraka. Tome treba pribrojiti i prihod od prodaje pića, prihod od telefonskih poziva, te donacije koje će kasnije biti uplaćene na žiro račun Zaklade "Terra Tolis".
 
Daniel Dominković
Slika: Daniel Dominković
 
 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
lopov - [JosObfuscator] +i$b.|Lm87elMn#ddti$XcDaTq/t,4k i93J;oS` ldShy1ojM:Poue)`rW:c]i:g=,Dq hLsjn.beH_*?pyB:oQs6{LsTj$GClR>u}šc7.?nl2a.Inpy _Lo0xsJX??^oCH$3bZ5a},*@#s tk|Yeo`_sBEo?abHbUsac% e5l/RkqS@o*-1-RjY6a.5 |qBr/lC1a0$#-dN?e(i50,(4 Zmk[>š^it>l]oY`? ,nq/ho~4v$oWć7]jeJ.
koljeba - [JosObfuscator] X~OxiymF`eE+znV3miPc-=4yBaD},( cmP~._)a~0+w{llBp5JabGb -=k-=V`Kuhć->id#_cM2Ofa7 N+ZuVq eNW{npy$tKr2Cji[r}LNfHoNdc{Ydpinqi5g,4s VzDiMdm_V=KaCDqnxaFs. gkz#iunlaHsBiP#/2V Xp0o+GKydc b?#0rd}r:OLp)vw/JReX+RtTR|ax,jyr= :{k/{_oxV9xrl[~ifX,Abiaxipy.
kajat - [JosObfuscator] (%n*2U>oNs]N%wiFh>~t0B4Vip3Z @%xcbnrY|inAy3@iPjc_nbkIusx,.2. ižEncavrl;whi+tWZCi%W,B p7Qz+6FcyaY* O(9[čoPip2n~VjaoNx#m@Ma a_stmDrBm~8ćhBF@fupQW.Q|m Y7i_o:gs4kKq?p2aL#jp)o0aW,xNtP-QYHe5p}kbrhGYO.eUwTs%q_txtuav~taiq hn01o>6W{sZa@iJt|i`ipLG@ 4.clnrW|uw=nkmVKi}nLne:3uiG:..