Jeste li znali...

...da je Lipu u centru Tolise posadio Andrija Džojić, Džojića 1933. godine.
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Gostiju online: 1
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Održan koncert za Mijana
Nedjelja, 21 Listopad 2012

mijan.jpgPred oko 1200 ljudi u dvorani Dvor u Tolisi, sinoć (20.10.2012.g.), održan je humanitarni koncert, pod nazivom "Moja obitelj i ja". Koncert je održan u cilju prikupljanja sredstava i davanje moralne podrške za liječenje devetnaestogodišnjeg Marijana Oršolića- Mijana iz Tolise, koji se bori sa teškom bolešću- karcinomom. 

Slike su u Slikovnici!

Marijan se trenutačno nalazi u Zagrebu na postoperativnom oporavku, a cilj sinošnjeg koncerta bio je davanje duhovne, moralne ali  i financijske potpore mladom Marijanu i njegovoj obitelji. Na koncertu su nastupili brojni toliški glazbeni sastavi , dueti i solo izvođači. Naravno, nezaobilazan je tu bio i KUD Kralj Tomislav, koji je nastupio sa dva spleta kola i dramska skupina osnovnoškolske djece sa svojom kratkom predstavom pod nazivom "Divan". Sve u svemu sinoć, mogao se osjetiti dug zajedništva i želje svih za brz oporavak i ozdravljenje mladog Marijana. Prenesene su i riječi zahvale Marijana i njegove obitelji, kako je rekao, svim dobrim ljudima. Za vrijeme sinošnjeg koncerta,  prikupljeno je nešto manje od 23 000 konvertibilnih maraka. Tome treba pribrojiti i prihod od prodaje pića, prihod od telefonskih poziva, te donacije koje će kasnije biti uplaćene na žiro račun Zaklade "Terra Tolis".
 
Daniel Dominković
Slika: Daniel Dominković
 
 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
ambrela - [JosObfuscator] ^di9Dq-_m.e+9e/T]y[n~;iE1c4]m,ai~$t,X{$9 %xp4`oMKr~}e7u8d$m^kxRetac.0t;;I[= UzpxaVd 66iUzBP$.auCšIx[XtTARPbijt(uL#P?6 g9o_}Aud9JP4u JQk9oiwšX^e]r,=M j:kC/zi}f=JšWAzo|#bfu~rK$aRYOnEcrMf.
katanac - imenica, v. ćilit.
utiboljčit se - [JosObfuscator] dAjXg38lDFla^?|Argxondl>V,u @6v,]t)y.#HO8 dO)bapaPwaoA21ptxiZCK`.b7MKfoWPlGj{:VKčj:$?yi#kcmtn* :DZuscI.lte>p{A>.