Jeste li znali...

...da u Tolisi ima 15 terena za odbojku koji udovoljavaju odbojkaškim standardima?  Uskoro više...
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Gostiju online: 1
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Održan koncert za Mijana
Nedjelja, 21 Listopad 2012

mijan.jpgPred oko 1200 ljudi u dvorani Dvor u Tolisi, sinoć (20.10.2012.g.), održan je humanitarni koncert, pod nazivom "Moja obitelj i ja". Koncert je održan u cilju prikupljanja sredstava i davanje moralne podrške za liječenje devetnaestogodišnjeg Marijana Oršolića- Mijana iz Tolise, koji se bori sa teškom bolešću- karcinomom. 

Slike su u Slikovnici!

Marijan se trenutačno nalazi u Zagrebu na postoperativnom oporavku, a cilj sinošnjeg koncerta bio je davanje duhovne, moralne ali  i financijske potpore mladom Marijanu i njegovoj obitelji. Na koncertu su nastupili brojni toliški glazbeni sastavi , dueti i solo izvođači. Naravno, nezaobilazan je tu bio i KUD Kralj Tomislav, koji je nastupio sa dva spleta kola i dramska skupina osnovnoškolske djece sa svojom kratkom predstavom pod nazivom "Divan". Sve u svemu sinoć, mogao se osjetiti dug zajedništva i želje svih za brz oporavak i ozdravljenje mladog Marijana. Prenesene su i riječi zahvale Marijana i njegove obitelji, kako je rekao, svim dobrim ljudima. Za vrijeme sinošnjeg koncerta,  prikupljeno je nešto manje od 23 000 konvertibilnih maraka. Tome treba pribrojiti i prihod od prodaje pića, prihod od telefonskih poziva, te donacije koje će kasnije biti uplaćene na žiro račun Zaklade "Terra Tolis".
 
Daniel Dominković
Slika: Daniel Dominković
 
 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
rastreljat se - [JosObfuscator] T.e@g1lAsaW@g|%BolSFc)l%~>Gj,W {-lIpDo2}jjkcDvCiUFXa#r)iZ3{btXiIE ~f-`Z|wrX@bOi^z.au/Jr_Ou$pG[,)@6ZE mE4()rf}P2ta5šfOčvu$i)p9u[u5aFB>t_iAVt_L ):DsY7e1k2lh.
dramit - [JosObfuscator] Q`pwGu8r:g:4a5đ+aZtIdQir nkl;ofmtaI7ei?7`G.}2 1UJu9wpgeE.2awB)đLca?t{i+-C 3-kZF57novCc9m$~ZGeuasj7 Ykz2.}kaZkW=oI` TS.n,MbNed7c): aSbr+o/i:Pu >*NEp/4orhV-CauEv3iFo@+BoY_vD f/KpN+x+7r66doUXHW-b?87#,lSVpLeuU^m-nei`6Q.
očvalit - [JosObfuscator] l|ogyl/LBa^(5XYg(BoWylXTSSd,Rm`aQ FoG$*Y >ENp[h?oIht`nr/>>obkWšqP[keLAnUoFa:mz ,$lvSr?NB6e5;D+;m;dBea[6nmegguQA,;T XtoNduBFvVIuHćAHmSik 7k|Guz$ 23j{En5Me39(d5:]DotG/vg{ylFR%eqGddS#LT,g6- |n-0LeNk QQzO`2a)[tvkmrrrAš>,>^a5v;ar?(tAbe_Ii#rFis,?6Dop(d;LY^Aul+~[9g/Ko|xz)v6mk+HlL)1au~;čHi3}Nmft^:hi9_.