Jeste li znali...

...da je Lipu u centru Tolise posadio Andrija Džojić, Džojića 1933. godine.
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Gostiju online: 12
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:Yamaha

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Održan koncert za Mijana
Nedjelja, 21 Listopad 2012

mijan.jpgPred oko 1200 ljudi u dvorani Dvor u Tolisi, sinoć (20.10.2012.g.), održan je humanitarni koncert, pod nazivom "Moja obitelj i ja". Koncert je održan u cilju prikupljanja sredstava i davanje moralne podrške za liječenje devetnaestogodišnjeg Marijana Oršolića- Mijana iz Tolise, koji se bori sa teškom bolešću- karcinomom. 

Slike su u Slikovnici!

Marijan se trenutačno nalazi u Zagrebu na postoperativnom oporavku, a cilj sinošnjeg koncerta bio je davanje duhovne, moralne ali  i financijske potpore mladom Marijanu i njegovoj obitelji. Na koncertu su nastupili brojni toliški glazbeni sastavi , dueti i solo izvođači. Naravno, nezaobilazan je tu bio i KUD Kralj Tomislav, koji je nastupio sa dva spleta kola i dramska skupina osnovnoškolske djece sa svojom kratkom predstavom pod nazivom "Divan". Sve u svemu sinoć, mogao se osjetiti dug zajedništva i želje svih za brz oporavak i ozdravljenje mladog Marijana. Prenesene su i riječi zahvale Marijana i njegove obitelji, kako je rekao, svim dobrim ljudima. Za vrijeme sinošnjeg koncerta,  prikupljeno je nešto manje od 23 000 konvertibilnih maraka. Tome treba pribrojiti i prihod od prodaje pića, prihod od telefonskih poziva, te donacije koje će kasnije biti uplaćene na žiro račun Zaklade "Terra Tolis".
 
Daniel Dominković
Slika: Daniel Dominković
 
 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
zaokom(i)ce - [JosObfuscator] PpMm,y;rl[iuV$flgoP0=g=,A; qjxoMoRnp9o5[(,5 VS88ksWvo[bjCU5eSWyTI #WXo;j[{AebI{kA dz)aCkGxv8{,:eV>C^ztk:aYmIsan/`%7op uYum/ K2Md5t7(Xvz4$=oN>~zsS>$y5tE|Hr=8:Zsu,y[5xk)ig uEZA2ixUlThi: C_Wwnv%63eGlr>a(>WKz=Sev,Q>)Ye@]^@dz{rNi|=2vb>i0G VCz/Qč/$#Tdvq/1q/o2WwmrGrzaF.
ubrezobrazit se - glagol, postati loš u smislu ponašanja, postati bezobrazan.
krstopuće - [JosObfuscator] frO8`na;sXksXzCgr5=-b8i/YWž>j#ae>,CEBFV 5r@}i-ZarM;s(k.%WvrjsIn{gi@Xc-a