Jeste li znali...

... da je prva pučka osnovna škola u BiH osnovana upravo u Tolisi? Saznajte više!
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica arrow Vijesti arrow Dani kruha 2012.g.
Dani kruha 2012.g.
Ponedjeljak, 15 Listopad 2012

jabuka.jpgI ove godine u crkvi UBDM u Tolisi obilježeni  su Dani kruha i plodova zemlje. U prepunoj crkvi svečanu Svetu misu, u znak zahvale Bogu na plodovima zemlje i darovima koje svakodnevno uživamo, predvodio je gvardijan fra Marijan Živković, koji je nakon mise blagoslovio hranu, koju su za tu prigodu donijeli vjernici, i koju su zajednički degustirali nakon blagoslova. 

  SLIKE SU U SLIKOVNICI!

U glazbenom dijelu misnog slavlja nastupio je muški vokalni sastav iz Osijeka, koji je glazbom upotpunio i program ispred crkve. Hrvatsko obrtničko pjevačko i glazbeno društvo, u čijem sastavu i djeluje ovaj pjevački zbor, osnovano je davne 1896.g. djelovalo je bez prekida sve do danas.

Daniel Dominković

Slika: Daniel Dominković

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
drmoserit - [JosObfuscator] >qvEirk3lfaodnTT n~((ldK{o/šYXe1bqv BXoy~I@ad||5)ry|Raa/đHwDo)i)mvs/zB>aGKIt:Dii?>K_ QvbY)pS3=Uo*}(^s[~3Ha/i#od,O nPnC5d~Na`emGj^jezLr>En2qoOG =Ilei;j_oz:$^_š/5,0e9vNl 0rN+Zam-Y2dkeeo@isuoO5tMyisz.
pakle - imenica, pakiranje, tuce.
zaobadat se - [JosObfuscator] 9g+7G`lwh/a?gQsbH5oESl),M )OoH16Xk lk$rDTuaUlv_(~alNm|xaIRTNp,N] NFx0WpsoK_ueč+2:e/NbstWJ9%#i}Deb_ X0j1%bc>j@lec}}[*žFChRa/5xtaHo=`i`e0/u }W[g7rjbWHa9b*Ud:i9d5 `ny{Ija0FE~pO2SQ4afqdEta.HY Xci-4lshi:/M| 0L)uqSgdrpsgi-z2}.T?ab Q9]o0`LDb+c~a7hdiGa)^lad:_O *]y\]b%"7((Wš(lyt_{oaayk? 5Y(ilHzSyi#ć@e]qKšX{K8s KBBUtTuB9dkqa+r,hE-`* i9Pvk+R}ZoL.Hb yw[k{wR_rx6Y%@ai1(vSUah`] VLCIk`2au9IdLx6M biNYs)V|7hex =zzmQ#avoM|Db,a[af>FdD;1a*;\Z_#":.