Jeste li znali...

... da je u Tolisi osnovano prvo kinološko društvo u BiH? Uskoro više.
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica arrow Vijesti arrow Dani kruha 2012.g.
Dani kruha 2012.g.
Ponedjeljak, 15 Listopad 2012

jabuka.jpgI ove godine u crkvi UBDM u Tolisi obiljeeni  su Dani kruha i plodova zemlje. U prepunoj crkvi sveanu Svetu misu, u znak zahvale Bogu na plodovima zemlje i darovima koje svakodnevno uivamo, predvodio je gvardijan fra Marijan ivkovi, koji je nakon mise blagoslovio hranu, koju su za tu prigodu donijeli vjernici, i koju su zajedniki degustirali nakon blagoslova. 

  SLIKE SU U SLIKOVNICI!

U glazbenom dijelu misnog slavlja nastupio je muški vokalni sastav iz Osijeka, koji je glazbom upotpunio i program ispred crkve. Hrvatsko obrtniko pjevako i glazbeno društvo, u ijem sastavu i djeluje ovaj pjevaki zbor, osnovano je davne 1896.g. djelovalo je bez prekida sve do danas.

Daniel Dominkovi

Slika: Daniel Dominkovi

 
« Prethodna   Sljedea »

facebook

dopis-ploa


Ime:

Poruka:

Rjenik

Ukupno 1451 riječi!
cvarit - [JosObfuscator] z);~gtlR`^alcVTg-Mwro(01Zjl2xOMY,Xv8 5p:gLD)uC5R[7lcBYiq8t9G6;2iwe ]hLcEX|iig=ag?^Gr1Dr(u3Y{A,7(2 O(Nm;d14xhki/HU>Mm=fiOt2igQx,ehpI _^|8o|OB=6tdsPU)p@8ku/hpiu@Z)+vva|kRt8-g|i#5$ 4[d*jM[ilv`Qlm*u2 %tojU:dl bcx`K?iBgTzFZaerjreE4HdY.
krivait - glagol, ojaavati kakvu konstrukciju postavljanjem u kri.
lopar - [JosObfuscator] t2d~i3-mWe/dnAi17cepB:qadm.k,] ?SsHQpf-ZoIx-kfNl|mC%o)rS5pAe={qaHc^mLP QocsZ=dklc Oun~eNsEi$r@+wpf8^_e-n1Q= qJmCiSUDlk8iMK qNiD/lTD[lo]n@9cCaxz?k.