Jeste li znali...

..da Tolisa ima 7 doktora znanosti što je po broju doktora znanosti na 1000 stanovnika više nego i u Republici Hrvatskoj*!! više
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:Stara jela 090

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica arrow Religija arrow Vijesti arrow Dani kruha 2012.g.
Dani kruha 2012.g.
Ponedjeljak, 15 Listopad 2012

jabuka.jpgI ove godine u crkvi UBDM u Tolisi obilježeni  su Dani kruha i plodova zemlje. U prepunoj crkvi svečanu Svetu misu, u znak zahvale Bogu na plodovima zemlje i darovima koje svakodnevno uživamo, predvodio je gvardijan fra Marijan Živković, koji je nakon mise blagoslovio hranu, koju su za tu prigodu donijeli vjernici, i koju su zajednički degustirali nakon blagoslova. 

  SLIKE SU U SLIKOVNICI!

U glazbenom dijelu misnog slavlja nastupio je muški vokalni sastav iz Osijeka, koji je glazbom upotpunio i program ispred crkve. Hrvatsko obrtničko pjevačko i glazbeno društvo, u čijem sastavu i djeluje ovaj pjevački zbor, osnovano je davne 1896.g. djelovalo je bez prekida sve do danas.

Daniel Dominković

Slika: Daniel Dominković

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
ušćuvat se - [JosObfuscator] @zgl7^l@Hguca(-:6gl+(ZollrND,]8|O ro>AsVn{xoE$j2=*CivJ>tH*i1|QW -w9as:e?=S,O 3on$s%dj9@e)ć%guam3tU{Av:i}U{h{ a{=qUvm1;BrdwOuBLćy/.iZ|={n?Me/Ku1=d[V,~L ;r35zk9.iuihFA+CaXtRk/1oiqR CpBsYm>Ye$j` wgn-?aDJ?3J |*bnUsKu9)XlnbfncD3`buc}.
plava-bjelava - [JosObfuscator] mYaIhv0rqbsb?rtiMaVRsRv z+G/IbuA04xoF-j%eg,sUn8D DOYnsd~vv%vimjdeKgPttmxVslboJj>[ /VYVpE]{Wl%raL)vM|bK1a^h>@8.
guica - [JosObfuscator] ~2i:my`eVUn:O1iX{Nc3y.aT.>QK,3z hd_sRdvtQ,}r8G#ukae8^ža2nbf#YVj-i|1Dlv H}doWRu1iGDyoZ$/ @tDirt)tpj#ChQejl_Ca7,yO@ y0s5Z8DEt%r;%@lap8s7žfHnh(jVtiW)jc4*aGfJQ/,Q yQzpaH`d]c/n1jPviHj.9cJUfeNac],n7.