Jeste li znali...

...da je 22.7.2007. godine u Tolisi izmjerana temperatura zraka 42,6 stupnjeva.
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste ifru?

Tko je Online

Gostiju online: 1
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:Stara jela 095

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Dani kruha 2012.g.
Ponedjeljak, 15 Listopad 2012

jabuka.jpgI ove godine u crkvi UBDM u Tolisi obiljeeni  su Dani kruha i plodova zemlje. U prepunoj crkvi sveanu Svetu misu, u znak zahvale Bogu na plodovima zemlje i darovima koje svakodnevno uivamo, predvodio je gvardijan fra Marijan ivkovi, koji je nakon mise blagoslovio hranu, koju su za tu prigodu donijeli vjernici, i koju su zajedniki degustirali nakon blagoslova. 

  SLIKE SU U SLIKOVNICI!

U glazbenom dijelu misnog slavlja nastupio je muški vokalni sastav iz Osijeka, koji je glazbom upotpunio i program ispred crkve. Hrvatsko obrtniko pjevako i glazbeno društvo, u ijem sastavu i djeluje ovaj pjevaki zbor, osnovano je davne 1896.g. djelovalo je bez prekida sve do danas.

Daniel Dominkovi

Slika: Daniel Dominkovi

 
« Prethodna   Sljedea »

facebook

dopis-ploa


Ime:

Poruka:

Rjenik

Ukupno 1451 riječi!
putarce - imenica, obino okrugla ploica priivena na jednoj strani odjevnog predmeta (na denoj strani kod muke odjee i na lijevoj strani kod enske odjee), koja prolazi kroz rupicu na drugoj strani odjevnog predmeta i zakapa ga; dugme, puce, gumb.
aberovat - [JosObfuscator] wCgRl#a.vv_g+JoB8WZ5l1,FjjJ cjTZ9.(a6eOj_vc6?Wi4|tMi5Lnf6 m62`k]?-.o1qKm|{D==eK XJok#4ga3|[kiv/u_EG PHUv7}MOi)6@>j^y-eXe:ss0+tCa3^,O3@ Hh0ToxssiNo^btxiG5a9ts`E~Lor4 ^UO>kqya%k;O*v0|u. {n-Tl;$nnoQ.Jur 9QvYCCiOjH,e{hos,gtNqt_X.
cebanjka - [JosObfuscator] Wl`j[W7MuG1lU(Vj`aap.*FNk;SaNvaY0,2d^ JTnQl$jC~9u;lsj5{yaUl.