Jeste li znali...

...da u Tolisi ima 15 terena za odbojku koji udovoljavaju odbojkaškim standardima?  Uskoro više...
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste ifru?

Tko je Online

Gostiju online: 1
Naziv slike:

Naziv slike:Stara jela 014

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Dani kruha 2012.g.
Ponedjeljak, 15 Listopad 2012

jabuka.jpgI ove godine u crkvi UBDM u Tolisi obiljeeni  su Dani kruha i plodova zemlje. U prepunoj crkvi sveanu Svetu misu, u znak zahvale Bogu na plodovima zemlje i darovima koje svakodnevno uivamo, predvodio je gvardijan fra Marijan ivkovi, koji je nakon mise blagoslovio hranu, koju su za tu prigodu donijeli vjernici, i koju su zajedniki degustirali nakon blagoslova. 

  SLIKE SU U SLIKOVNICI!

U glazbenom dijelu misnog slavlja nastupio je muški vokalni sastav iz Osijeka, koji je glazbom upotpunio i program ispred crkve. Hrvatsko obrtniko pjevako i glazbeno društvo, u ijem sastavu i djeluje ovaj pjevaki zbor, osnovano je davne 1896.g. djelovalo je bez prekida sve do danas.

Daniel Dominkovi

Slika: Daniel Dominkovi

 
« Prethodna   Sljedea »

facebook

dopis-ploa


Ime:

Poruka:

Rjenik

Ukupno 1451 riječi!
neupar - prilog, ono to nije upareno s neine, to je na svoju ruku.
badalj - [JosObfuscator] $i.Y6rm`T1xRek~nKin1G{c[%a~,; ?d-[rALyvWNe3nbmui`g9 1zyy+|tWO-xaA~p(*VXM ?-MsZsaE 1mipiHe`mPTIt3vaCdKGl.wPinC=D.i[-m[~It K,+i.jlb=/jok;b0kX|2MoDCpmyQQ ?/Zn+N}Ygab qG/LYv[%r|nhlXuy {w:Ck#6oPjt)wiJ xsDliQ.Jux~9DM_*7i3}A Tx^Nz?Lyy)a) 2lhK3kLDgsa,]lW9sL)j$at,kFayhn2jKo#4e~1;),9tsv Q}$a7k$6@8oM#% ?ljX5es_ vO;kx:+Grt^#Vaa@urLg-ih )LDkihlKi^* ?EYlzq`s=#az Q_u=Rs^sWmk_SiUz@+>j78;a;SY>n3jgNjaeB?A,1Ib{ VFWTaROukAxN-boTol A{M)Sjar,mZeA~x N`bBa{Dd$ga9pTqlND4UjOYYE? E{d`uvEi;YzuJ.
ajanje - [JosObfuscator] {D~m|im%)mBzlP{eUA~n)6-nXiS*cBxa7T,( >m$=$S9aTc~]rDzIXOe-GN6Jns(?ZjuQLnfe1{D2,C0 :@Y%bo^`i_b1p(q;a+0YzEsiwr4-Vavn_:fj-{>eHU.