Jeste li znali...

... da je u Tolisi osnovano prvo kinološko društvo u BiH? Uskoro više.
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Gostiju online: 9
Naziv slike:put posut lišćem

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Dani kruha 2012.g.
Ponedjeljak, 15 Listopad 2012

jabuka.jpgI ove godine u crkvi UBDM u Tolisi obilježeni  su Dani kruha i plodova zemlje. U prepunoj crkvi svečanu Svetu misu, u znak zahvale Bogu na plodovima zemlje i darovima koje svakodnevno uživamo, predvodio je gvardijan fra Marijan Živković, koji je nakon mise blagoslovio hranu, koju su za tu prigodu donijeli vjernici, i koju su zajednički degustirali nakon blagoslova. 

  SLIKE SU U SLIKOVNICI!

U glazbenom dijelu misnog slavlja nastupio je muški vokalni sastav iz Osijeka, koji je glazbom upotpunio i program ispred crkve. Hrvatsko obrtničko pjevačko i glazbeno društvo, u čijem sastavu i djeluje ovaj pjevački zbor, osnovano je davne 1896.g. djelovalo je bez prekida sve do danas.

Daniel Dominković

Slika: Daniel Dominković

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
uljat - glagol, 1. o Savi, izliti se iz korita, poplaviti. 2. uliti kakvu tekućinu u što.
bacanj - imenica, naprava za lov ribe. Napravljen je od pruća i to tako da se dobije cilindričan oblik, sa otvorom na obje strane. Sa b. se lovi riba samo tamo gdje je voda plitka, kako riba na koju je b. bačen ne bi pobjegla.
račilo - [JosObfuscator] MITi`m*e:+Mn^6iJVc]-Vvda9]),eiy VsI(;r3Ewi{6j0bTOa2.YrFs)AvQWkOmMaXl2 SaBwnM/a25Cqp%r_$absvfp*]a?=x,Idv5 l2kdoFL^QMjd?I/jae vx:s{l96Cu*:žG/g0=i0_{ W6VBUzPlKJax ]pM4yJrj%ai%h^$@uv[a:C$et_b #n)u]pmzV2#eHcK_|IRayeKGn-]eB=[m Br]Gl#iUqe+bre]T.:; =4;SCVN96aHyt1owrW=jiTMisQSFZ u^bcCs%0L|@eX .%eSo8QPuYdVz >D93r)a-V>`š(lQj`.magl$6sCJtA7d`oN^+|]gE HN=fš]4tPaSpuab$-A zi4L7F J$mvm~pfrouue^žoBe~:/p `(nqe`(aBSI l7-$r%gBVVa=šc]ealatjcaTrmm}a;,cqH vy(y$mXfeLY0rI_H:(e1A)(d*^kzooF7,v3.