Jeste li znali...

...da u Tolisi ima 15 terena za odbojku koji udovoljavaju odbojkaškim standardima?  Uskoro više...
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Gostiju online: 1
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:ovako se provjerava jel pečen

Naziv slike:

Naslovnica
Dani kruha 2012.g.
Ponedjeljak, 15 Listopad 2012

jabuka.jpgI ove godine u crkvi UBDM u Tolisi obilježeni  su Dani kruha i plodova zemlje. U prepunoj crkvi svečanu Svetu misu, u znak zahvale Bogu na plodovima zemlje i darovima koje svakodnevno uživamo, predvodio je gvardijan fra Marijan Živković, koji je nakon mise blagoslovio hranu, koju su za tu prigodu donijeli vjernici, i koju su zajednički degustirali nakon blagoslova. 

  SLIKE SU U SLIKOVNICI!

U glazbenom dijelu misnog slavlja nastupio je muški vokalni sastav iz Osijeka, koji je glazbom upotpunio i program ispred crkve. Hrvatsko obrtničko pjevačko i glazbeno društvo, u čijem sastavu i djeluje ovaj pjevački zbor, osnovano je davne 1896.g. djelovalo je bez prekida sve do danas.

Daniel Dominković

Slika: Daniel Dominković

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
drčat - glagol, o kakvoj stvari, proizvoditi buku.
šale - [JosObfuscator] mp;{ZsryHe`iLk.l?[ao}@gt4,y@6h @gtV`Y~e[Pl7ckBh-s 9t2te%aQ*hkvrnoH,Zi Vbbu+WeOo`pez{ AVi`arNqkn7>aQk/Pv3iZZsTGh(?^eK S*Edlp?G/r7.75aox4ybHLLlekeyAm`Ba]h,wku a2elgnDYak2g-as.Nn^oMl,Z$jt{ bb.ze*{Tz^6** H0ucqlpuaO}g_UbJaYUn(am_OjwaByb_ 6J:wonVEa;d5fp-9o*MpKr`Xy)`a}%qF.
dibat - [JosObfuscator] nmipj^rbuo$Zisn:.ksrzL_Dtiv-ho*vMNc:>e_nkoOn;k2 `O>xčee:hk>-,maqt~u@ir2NWW ,k[v,C+ayMkAVvO9euU.s4 oG+Sphir[8r~iDh/gelmiiB00Wkau6AJld,tU= ctUrtV*F@a3E8žiqWiei^tYj~Siz @L(JzmpRZzlo`hy0AgoudćcC(nJLboY?.BsuPs1EtN$ Fdg|asj }>s1ne)S$Y )nzzezš`HtuwoH+Y@r 0jEuXWe3č/S9.iBLZgn4RpsiVZ13,.~)5` H$Vv$rXehb)a/wPDut@pXai