Jeste li znali...

.. da je u prostorijama Narodne osnovne škole u Tolisi na inicijativu Tolišanina fra Ilije Oršolia osnovana prva zemljoradnika zadruga u BiH 1904. godine? Saznajte više.
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste ifru?

Tko je Online

Gostiju online: 3
Naziv slike:

Naziv slike:prof. Mato Nedi

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Dani kruha 2012.g.
Ponedjeljak, 15 Listopad 2012

jabuka.jpgI ove godine u crkvi UBDM u Tolisi obiljeeni  su Dani kruha i plodova zemlje. U prepunoj crkvi sveanu Svetu misu, u znak zahvale Bogu na plodovima zemlje i darovima koje svakodnevno uivamo, predvodio je gvardijan fra Marijan ivkovi, koji je nakon mise blagoslovio hranu, koju su za tu prigodu donijeli vjernici, i koju su zajedniki degustirali nakon blagoslova. 

  SLIKE SU U SLIKOVNICI!

U glazbenom dijelu misnog slavlja nastupio je muški vokalni sastav iz Osijeka, koji je glazbom upotpunio i program ispred crkve. Hrvatsko obrtniko pjevako i glazbeno društvo, u ijem sastavu i djeluje ovaj pjevaki zbor, osnovano je davne 1896.g. djelovalo je bez prekida sve do danas.

Daniel Dominkovi

Slika: Daniel Dominkovi

 
« Prethodna   Sljedea »

facebook

dopis-ploa


Ime:

Poruka:

Rjenik

Ukupno 1451 riječi!
oga - [JosObfuscator] AOXiTmL;VeF.n}s2SiXj{.2c9:GRaJm2,V[U Cc[RpL}oEg]E0er|pdoBn:S$:o*a,qJwS wn:(u@9e/FxM/pjIo`q5sBlbaW-}unF5E}NV`nH$Wygoa?/s 4kq[VcebpAnoZ$0sukooI ]T5oc%;GeI4NlIjSaR@dw*Aea),~V l}Ig])l>EyuKp$a5S),a/5,pj%z (i_YcBd/WMi+fh#rouWft@|VkQ.Y?wiSn5mDswjM7R/waZ-N.
aralica - [JosObfuscator] }m3SB@6aZtlv>LKiUNyT m]ROmCToeb0t]CUCa^lcni$X7iEdZ$d )qyk$a),lM_lu,xp( ,u;WzmJ~aoAr q|2pb_5eyOcafK/5e[nF#e%j=He7FUQB E-sEIPgu3@hlFT/|i|=9ah1J MUk2eroB6ZP}lm5^HWa[M>AkW?akP:y c1zCvHP4a4Xfnq7Ac6inn$Whu- d`$)mei2Ulo`NdN(Yw@lEbJiDukIc%Me
balonda (balanda) - [JosObfuscator] 10OZ)WufzutCc@K7aZ[V4n)[oC,)t F2rhJEuf#alyn9osVGp *{bPLp-mJxssNeLlt`~NDo5,M FCkb{(Hro/8>SjS1eL _oQwDyGbrimaRZ/S+nI9wo;1^ EJBnHe,6 CpQr:ybPi@4pua}Ldaaaf>*6 Uq7n@ize;Tk~oW#mteg.