Jeste li znali...

..da Tolisa ima 7 doktora znanosti što je po broju doktora znanosti na 1000 stanovnika više nego i u Republici Hrvatskoj*!! više
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste ifru?

Tko je Online

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Dani kruha 2012.g.
Ponedjeljak, 15 Listopad 2012

jabuka.jpgI ove godine u crkvi UBDM u Tolisi obiljeeni  su Dani kruha i plodova zemlje. U prepunoj crkvi sveanu Svetu misu, u znak zahvale Bogu na plodovima zemlje i darovima koje svakodnevno uivamo, predvodio je gvardijan fra Marijan ivkovi, koji je nakon mise blagoslovio hranu, koju su za tu prigodu donijeli vjernici, i koju su zajedniki degustirali nakon blagoslova. 

  SLIKE SU U SLIKOVNICI!

U glazbenom dijelu misnog slavlja nastupio je muški vokalni sastav iz Osijeka, koji je glazbom upotpunio i program ispred crkve. Hrvatsko obrtniko pjevako i glazbeno društvo, u ijem sastavu i djeluje ovaj pjevaki zbor, osnovano je davne 1896.g. djelovalo je bez prekida sve do danas.

Daniel Dominkovi

Slika: Daniel Dominkovi

 
« Prethodna   Sljedea »

facebook

dopis-ploa


Ime:

Poruka:

Rjenik

Ukupno 1451 riječi!
pilo - [JosObfuscator] YBT/iLms~^e6@-n;iec/z;(]azmLsy,*>C( Ts]mQc]z/rE@Id}~DA}lOjgFpyIi|%d3v>|,?@aY{N m:vAondUat~ _~p#uwy/ >1[kJuP-bAILhr~Z56_edTt>0]u3,A) ]>m1n$t:asts,Bt5H8a`3l@HaGWh* [oU7odQ VkKw|5i/Q]$@ecX)GD hliB5d.l^A(,,iX}ToA lwi#%p1(i|4f,aral:?l?is)+)_n^0HDZe{(M>}.
damik - [JosObfuscator] fRKpXaCj=r@_qOQofZNPbjrVotrdxOYo},>5iT Po1zk;jaQ35hCsgnJi3j$)^Z0eiK Oa95}nL)71ay$zmrDiD|QvIT {{i:L ~zBrU:aOHAl8 u_psp1vGd*aLT-kSVi= VrXn?b2~J$rI={o_d0tb$ 2;z;8n.ha2 >eSAe+AHa(,vei1#t+.
sjeruica - imenica, vrsta korova.