Jeste li znali...

.. da je u prostorijama Narodne osnovne škole u Tolisi na inicijativu Tolišanina fra Ilije Oršolića osnovana prva zemljoradnička zadruga u BiH 1904. godine? Saznajte više.
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:

Naziv slike:Kalendar Zimsko spremanje

Naziv slike:i prislatko

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica arrow Vijesti arrow Probni popis stanovništva
Probni popis stanovništva
Ponedjeljak, 15 Listopad 2012
web_popis_stanovnistva_1.jpgU dijelovima MZ Orašje, Kostrč i Tolisa danas je započeo probni popis stanovništva, domaćinstava i stanova, kojeg provode ovlašteni popisivači. Svi popisivači dužni su čuvati tajnost prikupljenih podataka. Probni popis provodi Agencija za statistiku Bosne i Hercegovine, u suradnji s entitetskim zavodima za statistiku.
Glavni cilj ovog popisa je testiranje pripremljenih metodoloških i organizacijskih rješenja i procedura u svrhu otklanjanja eventualnih nedostataka za popis stanovništva , koji će se održati iduće godine. Ove aktivnosti će trajati do 29. listopada, a građani obuhvaćeni popisom dužni su na sva pitanja u popisnim obrascima točno i potpuno odgovoriti, a  prikupljeni podaci koristit će se isključivo u statističke svrhe. Općina Orašje jedina je u ŽP koja je ušla u probni uzorak popisa stanovništva koji se obavlja u 28 bosanskohercegovačkih općina i tri grada - Sarajevu, Banjoj Luci i Brčkom.
 
Izvor informacija: www.radioorasje.com
Daniel Dominković
 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
curovanje - [JosObfuscator] 9Yp[Hi1D[_fm>*5eF:Jqne5pToiue.-cAaSw[v,| `{dcmCVj$j:eOvdo^uqS>jJ_aw7č`b>55kSSioL^KcB k*_ljv^rNAyi]Qc;jXAe>9/-UmnIie.~:`,G*x g}@v/KCr{ki[h|BjGez2/m>A1eQdi 6V@du-flPu ?,Ikqo?rGjNZrdWey;mlM [j.Jjj-etrLK^ Mfo93s}A+QMotiT,bjGDa99c W2d`(xjj+gS/e@vwou^%oCjnkza#fK}.
feferonka - imenica, malena veoma ljuta papričica, feferon.
odjazit - [JosObfuscator] š*Qi4vrW6uoLvm7;N PLbou04qt%v,oXM_raIliIvtGiSe] havD~?HOrw*uac;ot%9a