Jeste li znali...

... da je prva pučka osnovna škola u BiH osnovana upravo u Tolisi? Saznajte više!
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica arrow Vijesti arrow Probni popis stanovništva
Probni popis stanovništva
Ponedjeljak, 15 Listopad 2012
web_popis_stanovnistva_1.jpgU dijelovima MZ Orašje, Kostrč i Tolisa danas je započeo probni popis stanovništva, domaćinstava i stanova, kojeg provode ovlašteni popisivači. Svi popisivači dužni su čuvati tajnost prikupljenih podataka. Probni popis provodi Agencija za statistiku Bosne i Hercegovine, u suradnji s entitetskim zavodima za statistiku.
Glavni cilj ovog popisa je testiranje pripremljenih metodoloških i organizacijskih rješenja i procedura u svrhu otklanjanja eventualnih nedostataka za popis stanovništva , koji će se održati iduće godine. Ove aktivnosti će trajati do 29. listopada, a građani obuhvaćeni popisom dužni su na sva pitanja u popisnim obrascima točno i potpuno odgovoriti, a  prikupljeni podaci koristit će se isključivo u statističke svrhe. Općina Orašje jedina je u ŽP koja je ušla u probni uzorak popisa stanovništva koji se obavlja u 28 bosanskohercegovačkih općina i tri grada - Sarajevu, Banjoj Luci i Brčkom.
 
Izvor informacija: www.radioorasje.com
Daniel Dominković
 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
mučenica - [JosObfuscator] ^ciSi)LmvD.JeSnddTVib=cgZgaZrX,Y+ -U2#onx6;d$m-7)mri|@VxlCM+Q@iac=aN+GC~,1`NAG DtEnVZaZbO(6z^ki^pv(0 PyzSR[mQaTpu SM[crnKV[=aFXyk3i*RjjUu%Q.
zakatančit - [JosObfuscator] 2zS#)g:=lWmasF$gY,loVEl[mD^,;# qvU)K*.bL -n;zSba*ea#;ćni+l)PoviAaht;a-sn(t]l4X|.
zvirlat - [JosObfuscator] 1s)WpgilcaIg*,Q8%o$WyXlsT,3]Hy3 kF;g(l5eHOiSQdfaWA6tFr_QiS Ub2BEU;eBuOzFfr}6vHoI+UemzOai{qeS =pgIn4Ea% R8sIAulvVzxz7e+9@ Zs;jtCr$k9Lya5o:n~4ei]nvl,Oz`@A C.bIgu=lee#d1T{8ma[+tl+zjWiyC _tW4sv24IQvw>vWuZ*`dKag,$4rE ]b0svajm3;$ozN gYG;Yn#HMAe4(.P8 JH.t]pLjTaxmxofNe: KO`gKKdI9jgbVey`.n 7b0rghiv0O :hrtk_grxFHEeek7MRqb)asMpQ-l[Jrooq%_.