Jeste li znali...

... da je prva pučka osnovna škola u BiH osnovana upravo u Tolisi? Saznajte više!
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Gostiju online: 1
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:ovi iz Vidovica idu pješke

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Probni popis stanovništva
Ponedjeljak, 15 Listopad 2012
web_popis_stanovnistva_1.jpgU dijelovima MZ Orašje, Kostrč i Tolisa danas je započeo probni popis stanovništva, domaćinstava i stanova, kojeg provode ovlašteni popisivači. Svi popisivači dužni su čuvati tajnost prikupljenih podataka. Probni popis provodi Agencija za statistiku Bosne i Hercegovine, u suradnji s entitetskim zavodima za statistiku.
Glavni cilj ovog popisa je testiranje pripremljenih metodoloških i organizacijskih rješenja i procedura u svrhu otklanjanja eventualnih nedostataka za popis stanovništva , koji će se održati iduće godine. Ove aktivnosti će trajati do 29. listopada, a građani obuhvaćeni popisom dužni su na sva pitanja u popisnim obrascima točno i potpuno odgovoriti, a  prikupljeni podaci koristit će se isključivo u statističke svrhe. Općina Orašje jedina je u ŽP koja je ušla u probni uzorak popisa stanovništva koji se obavlja u 28 bosanskohercegovačkih općina i tri grada - Sarajevu, Banjoj Luci i Brčkom.
 
Izvor informacija: www.radioorasje.com
Daniel Dominković
 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
ušnit se - glagol, pobjeći tiho, da nitko ne vidi, šmugnuti.
dramit - [JosObfuscator] bH~Tcungci/ta|f$đg+~ta`t)?iBWOg gN@kK9Xk0oJoc}md1igejQ.5r `H|UD92gDa##,wđ5aCXtGN{i8AIDm a(;ykkzLByoA#-kmcev);kQ sDD@k+%BRMab,lY_kwm3eso?O@u )znmweI~O^ Ae+bDi7`Wxd RKBp2Vtr;nFEaZkLvfi-Npo.oIZ70 Vmhpd,kzrs2ponbbhX-H7l%e6T6hmBweHGv.
lafa - [JosObfuscator] GySLpe/hrNtXVUiSr}0xč+a^N7m,fPK4 jSsl/r2Y6a~Azdqu[gpah=xo;vdoL,{r8,l ljp3TrK2:iO#)Cqp>{o]%{Nv?JR3Vi2j.pN]eNidXNG]Ia[nQ/j_e#9,> JLd:5HiCApJLjVmFa4`Chlh+*oLghfGZ,kjXM j_4+UtAeQm4QGamYE[ $u3Wz`.a`d wHeFqr.EaXzzJ@g,`^I=oWTn1vR|BoN0yhyrGj,u`[5 jF$Gnard2aQ]Vč+)K7ii(6Tn-w DeIRpW@G3=r]~D{ikXp,oYDv-W;4i_%Ljm4H~iesJlDd=yUalUY/n|Pjca