Jeste li znali...

..da Tolisa ima 7 doktora znanosti što je po broju doktora znanosti na 1000 stanovnika više nego i u Republici Hrvatskoj*!! više
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Gostiju online: 3
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Probni popis stanovništva
Ponedjeljak, 15 Listopad 2012
web_popis_stanovnistva_1.jpgU dijelovima MZ Orašje, Kostrč i Tolisa danas je započeo probni popis stanovništva, domaćinstava i stanova, kojeg provode ovlašteni popisivači. Svi popisivači dužni su čuvati tajnost prikupljenih podataka. Probni popis provodi Agencija za statistiku Bosne i Hercegovine, u suradnji s entitetskim zavodima za statistiku.
Glavni cilj ovog popisa je testiranje pripremljenih metodoloških i organizacijskih rješenja i procedura u svrhu otklanjanja eventualnih nedostataka za popis stanovništva , koji će se održati iduće godine. Ove aktivnosti će trajati do 29. listopada, a građani obuhvaćeni popisom dužni su na sva pitanja u popisnim obrascima točno i potpuno odgovoriti, a  prikupljeni podaci koristit će se isključivo u statističke svrhe. Općina Orašje jedina je u ŽP koja je ušla u probni uzorak popisa stanovništva koji se obavlja u 28 bosanskohercegovačkih općina i tri grada - Sarajevu, Banjoj Luci i Brčkom.
 
Izvor informacija: www.radioorasje.com
Daniel Dominković
 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
zakuče - [JosObfuscator] qPp9Tvra19xci^Ul}W[o9$g-*kx%,5 sQXdp:payQZPnc-h O7p39r?iI|6pjL.eh xp#*Oqur(eJ^kY6Lj#{mTuIo`č*B?ekr8,2,:Pt) quX|nK3SNahLQkFijy#jUunFičs5c9eqruD.
atresa - imenica, kućni broj, adresa.
zgamarit - [JosObfuscator] 3Q;gsDlTp/QaLhokg[Z1o25CkclF,:K; {R,ehpnoU,K>msNBtEO(ea.vsi7`kx1tSiI^C FSZLsHN5v:(nbbe-nh=} A|/,ns-:(iaR Gd:#;jTLbleBB+dRzn;ulV,l2 Yyh[)8C`rIjXnlpQ,4uZ[).