Jeste li znali...

...da je 22.7.2007. godine u Tolisi izmjerana temperatura zraka 42,6 stupnjeva.
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Gostiju online: 1
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:Da vidimo našta to liči

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Probni popis stanovništva
Ponedjeljak, 15 Listopad 2012
web_popis_stanovnistva_1.jpgU dijelovima MZ Orašje, Kostrč i Tolisa danas je započeo probni popis stanovništva, domaćinstava i stanova, kojeg provode ovlašteni popisivači. Svi popisivači dužni su čuvati tajnost prikupljenih podataka. Probni popis provodi Agencija za statistiku Bosne i Hercegovine, u suradnji s entitetskim zavodima za statistiku.
Glavni cilj ovog popisa je testiranje pripremljenih metodoloških i organizacijskih rješenja i procedura u svrhu otklanjanja eventualnih nedostataka za popis stanovništva , koji će se održati iduće godine. Ove aktivnosti će trajati do 29. listopada, a građani obuhvaćeni popisom dužni su na sva pitanja u popisnim obrascima točno i potpuno odgovoriti, a  prikupljeni podaci koristit će se isključivo u statističke svrhe. Općina Orašje jedina je u ŽP koja je ušla u probni uzorak popisa stanovništva koji se obavlja u 28 bosanskohercegovačkih općina i tri grada - Sarajevu, Banjoj Luci i Brčkom.
 
Izvor informacija: www.radioorasje.com
Daniel Dominković
 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
suvad - [JosObfuscator] 3:7,TicLfEmyevsL;gnpif_scN4a}),KsPH8 @KFv{Fh.1iH0~ Mqe@ls0uB4wyoVbO>vUC{@Qi{$=xn}ba38Ng.
prislatko - pridjev, ono koje je previše zaslađeno, preslatko.
džemerezga - [JosObfuscator] CJMEpi,_m].W4BezUST.nsjVBidSclnap,9VcX oBEnN`bVeU/oAt?vB~F}ryajldhl4qi{- Hkd~8Hi8o*I= U9E@kv#h4go{+FR0sf`dtvijnH.,_fFqZ qu?b]ptA%+o.hWlk,LjnuZkF?[0$oNK@_4s:t^>vh.