Jeste li znali...

... da je najduža ulica u Tolisi, ulica Vladimira Nazora,  dugačka 4 kilometra?
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Gostiju online: 1
Naziv slike:Šarplaninci

Naziv slike:

Naziv slike:Lice s tjeralice

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Probni popis stanovništva
Ponedjeljak, 15 Listopad 2012
web_popis_stanovnistva_1.jpgU dijelovima MZ Orašje, Kostrč i Tolisa danas je započeo probni popis stanovništva, domaćinstava i stanova, kojeg provode ovlašteni popisivači. Svi popisivači dužni su čuvati tajnost prikupljenih podataka. Probni popis provodi Agencija za statistiku Bosne i Hercegovine, u suradnji s entitetskim zavodima za statistiku.
Glavni cilj ovog popisa je testiranje pripremljenih metodoloških i organizacijskih rješenja i procedura u svrhu otklanjanja eventualnih nedostataka za popis stanovništva , koji će se održati iduće godine. Ove aktivnosti će trajati do 29. listopada, a građani obuhvaćeni popisom dužni su na sva pitanja u popisnim obrascima točno i potpuno odgovoriti, a  prikupljeni podaci koristit će se isključivo u statističke svrhe. Općina Orašje jedina je u ŽP koja je ušla u probni uzorak popisa stanovništva koji se obavlja u 28 bosanskohercegovačkih općina i tri grada - Sarajevu, Banjoj Luci i Brčkom.
 
Izvor informacija: www.radioorasje.com
Daniel Dominković
 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
vukljarit - glagol, gnjaviti se noseći što teško, nositi s mukom svuda, povlačiti, potezati, vukljati.
zaljevat - glagol, zalijevati, zalivati.
zišat - [JosObfuscator] sWGIg/;:|.l-aXE,9wgZ`*RgoW6IUld,k^Q .gs+bo~? QKpTq6r$eGdddm>ueeQtdYidm(:aMqp,ciR 4kjvpDbSr*%m[oohbdpmu?Q3šw${d[tu=a@b;,5t4y[iLl6 ?pm^{zOrEK7|a#|JkMdZ^% }hk[?8r5/TzSo{ulxzpF 0m)abldN28.exCN7n-uK bWz;rCT]^]u:;3Rpe~giBZ6IWc7uLD~U e`2i8:l-i12.S roLt36S3wvgo{al`irI,_,fJ P@iOkmp4a{9DBqtl3eio$ FWn~r@*aVfMpb =.#K/s...s6eHMbfKsBi8 |}mEtaA+9-xlpnUYPeWnXZuBaZd: pk@rt|+HmuG1E%Yp_w5K/iap3c$LwKnui54 ~Fn.ksDr`4=oVKzn .kuom8jaW~]u9:A sm+,m$uoED;žjeXB-;f 4EQepsXXOAr,PoA1JmLl*6|O~anzM}4iiYU)t{maBijI6 Dmz.r]?8aMANB4kj7p^[.