Jeste li znali...

..da je 1973. toliška škola imala 1721 učenika i bila najveća u općini Orašje i među većima u BiH, a 2007. samo 535 učenika!!! više
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Gostiju online: 1
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Probni popis stanovništva
Ponedjeljak, 15 Listopad 2012
web_popis_stanovnistva_1.jpgU dijelovima MZ Orašje, Kostrč i Tolisa danas je započeo probni popis stanovništva, domaćinstava i stanova, kojeg provode ovlašteni popisivači. Svi popisivači dužni su čuvati tajnost prikupljenih podataka. Probni popis provodi Agencija za statistiku Bosne i Hercegovine, u suradnji s entitetskim zavodima za statistiku.
Glavni cilj ovog popisa je testiranje pripremljenih metodoloških i organizacijskih rješenja i procedura u svrhu otklanjanja eventualnih nedostataka za popis stanovništva , koji će se održati iduće godine. Ove aktivnosti će trajati do 29. listopada, a građani obuhvaćeni popisom dužni su na sva pitanja u popisnim obrascima točno i potpuno odgovoriti, a  prikupljeni podaci koristit će se isključivo u statističke svrhe. Općina Orašje jedina je u ŽP koja je ušla u probni uzorak popisa stanovništva koji se obavlja u 28 bosanskohercegovačkih općina i tri grada - Sarajevu, Banjoj Luci i Brčkom.
 
Izvor informacija: www.radioorasje.com
Daniel Dominković
 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
gazat - glagol, gaziti po plitkoj vodi, obično zavrnutih nogavica.
totićak - [JosObfuscator] $ZDfiBlnm4zeQvl=RnpoQiccn|n.a@,A)} d5qk^vL.s? vO3sjtP7oL]čji(5Fj.HOa{=kA4`G.
upolovit - [JosObfuscator] +gFCmySl8>fcGaBHgm^$o@WlmP,B,3E FRcW]u:ubrPV[a@-ImdN.ih/ZVt,im 64Dp])omgl[aQ>p :}eZktgS76aC:kL>9Ov74o0A?g*G sXi6ipe`|oDgfjs7.>lLOna))@,?# (1;=|bpi8Rtv8NEiu an0asa*- _VlsR)yr*)`kZeCi`y{d0{i.$iQ?n-:i?yW o0pKBo=L#s=lP*aQrR.