Jeste li znali...

... da je u Tolisi osnovano prvo kinološko društvo u BiH? Uskoro više.
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Probni popis stanovništva
Ponedjeljak, 15 Listopad 2012
web_popis_stanovnistva_1.jpgU dijelovima MZ Orašje, Kostrč i Tolisa danas je započeo probni popis stanovništva, domaćinstava i stanova, kojeg provode ovlašteni popisivači. Svi popisivači dužni su čuvati tajnost prikupljenih podataka. Probni popis provodi Agencija za statistiku Bosne i Hercegovine, u suradnji s entitetskim zavodima za statistiku.
Glavni cilj ovog popisa je testiranje pripremljenih metodoloških i organizacijskih rješenja i procedura u svrhu otklanjanja eventualnih nedostataka za popis stanovništva , koji će se održati iduće godine. Ove aktivnosti će trajati do 29. listopada, a građani obuhvaćeni popisom dužni su na sva pitanja u popisnim obrascima točno i potpuno odgovoriti, a  prikupljeni podaci koristit će se isključivo u statističke svrhe. Općina Orašje jedina je u ŽP koja je ušla u probni uzorak popisa stanovništva koji se obavlja u 28 bosanskohercegovačkih općina i tri grada - Sarajevu, Banjoj Luci i Brčkom.
 
Izvor informacija: www.radioorasje.com
Daniel Dominković
 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
bolen - imenica, čelični klin koji služi za spajanje prikolice na traktor i slično.
milje - [JosObfuscator] tvigydmX-e4Nnr{i^(^ocgaO,TqU] {Kn:J%UeaMDB{]zbgidO5Nv:_^V TtrdzEa)V *CF-rr09qu`čXN-IRn.ou vci>dsg.5pxZ7lDYevkp7>tme`nmikO Pa.~mpLw?aVr^nm7uB(AčGnh*tiF=BU 5xpVrsqbbst*5Emo^/slw:szwjYT3n|{YMGjPadkJYLIE,yn5= /Acm`x.uia8Gn$MjBFi0{m)5h?ed*` $}d7i/}m)HlevtKnv=TZz/iV$=W}j12wi;agx.
fasovat - [JosObfuscator] Tg-p`dbW%Lo_k9b.a;QEi,HRD[tecSaikYJ j#tb|4adVwt8Li;nHeyN~r~.